Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Weekend nad jeziorem

25.05.04, 16:52
    Czy któryś z szanownych forumowiczów wybiera się w długi weekend czerwcowy do
    GIM-u na spotkanie fanow snookera?
    Obserwuj wątek
      • zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 09:47
        Ja akurat nie jade. Moim zdaniem tam jest za drogo a poza tym jest tylko jeden
        stół i to pool'owy. Proponowałbym Kołobrzeg bo mogę pomóc w znalezieniu noclegu
        i taniego, dobrego jedzenia. No i jest stół snookerowy :)
        • skejtus Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 14:08
          W Kołobrzegu byłem juz 4 razy. Ojaciec pracuje na politechnice Poznańskiej i
          przysługują mu jakieś zniżki w hotelu ;-)
          • zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 19:42
            No to tym bardziej zapraszam!!! To kiedy? :)
            • skejtus Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 20:40
              Hehe.. No ojciec napewno by sie ucieszyl, gdybym zaproponowal mu wakacje :PP Tylko nie wiem, jak z jego i moim czasem. Zawsze zostaje możliwosc nastepnych wakacji, czy to zimowych, czy juz letnich ;)) Chciałóbym jeszcze wiedziec, gdzie w Kołobrzegu jest stół? Ja znam tylko okolice plaży (tam miesci sie hotel) i centrum (mój niegdzyz ulubiny sklep z zabawkami).
              Pozdrawiam
              • zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 22:58
                A stół do snookera jest w Ośrodku ARKA. To jest nad samą plażą w kierunku
                Koszalina. Mam nadzieje ze go nie zlikwidują. :)
                • skejtus Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 14:34
                  No to może kiedys uda nam sie spotkac i zagrac ;)) A jak w sprawie kija?
                  • zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 15:09
                    No wiec wyobraz sobie że kij sam dojedzie do mnie. Tzn Ci których mi polecałeś
                    przyjadą z kilkoma kijami bo przy okazji porozmawiamy w ogole o snookerze i
                    pool'u w Kołobrzegu. Takze lepiej trafić nie mogłem. W sumie to może lepiej z
                    takimi tematami przenieść sie na maila. W razie czego pisz: marcysiek@tlen.pl
                    lub zen_kg@gazeta.pl No to kiedy przyjazd? W sumie wakacje juz niebawem :)))
                    (ps: qrde, a dobrze grasz w snookera?)
                    • skejtus Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 15:35
                      Nie chcwaląc sie, w pool-a gram bardzo dobrze, trenuje kila razy dziennie. A ze snookerem troche gorzej ;)) Ale najgorzej nie gram ;)) Porozmawiam z matką, albo ojcem, i moze udalo by sie nam przyjechac nawet w dlugi weekend czerwcowy. A jesli nie, to moze w wakacje. mam w planie przejechanie sie do Warszawy do kilko klubow, o ile bedzie to mozliwe, zabaranie paru lekcji u Pana Rafała, i spotkanie sie, z osobą organizująco wyjazd do GIM-u. Wiec moze udalo by się rowniez przyjechać do Kołobrzegu ;))
                      • zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 15:56
                        No to musze cwiczyc intensywniej, bo nrazie to moge niestety tylko ok. 2 razy w
                        tygodniu a to jest nic :( Całkiem fajne plany z tym wyjazdem do W-wy. Jeśli
                        bede wiedzial ze zostaje w K-gu w weekend czerwcowy to dam znać. A poki co, to
                        świetnie że taka możliwość istnieje :) POZDR.
                        • skejtus Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 16:11
                          No w weekend czerwcowy chyba jednak to malo prawdopodobne, z GIM-u (w ten
                          weekedn bede wlasnie tam) jest te 300 pare KM, wiec nie siadze, zeby rodzicą
                          chciało sie jeździć w tą i spowrotem. Ale jeśli Ty miałbyś ochote przyjechac
                          (Jezioro gim jest miedzy Olsztynem a Olsztynkiem na mazurach) to zapraszam,
                          niestety stołu do snookera nie ma, ale jest do poola.
                          • zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 01.06.04, 10:38
                            A jednak się bede szykował na wyjazd na weekend czerwcowy. No niestety nie nad
                            GIM. Jade z przyjaciółmi i.. przeglosowali mnie, że nie tam :( Fakt, że mam
                            prawo trzech głosów też nie pomógł bo jest ich za dużo :))) Także szukam innego
                            miejsca gdzie są jakieś stoły :) A w ogóle dziwią mi się ze przy planowaniu
                            wypoczynku biore pod uwagę fakt czy tam gdzie byśmy jechali jest stół :) Eh...
                            nierozumieją i tyle. :D
                            • skejtus Re: Weekend nad jeziorem 01.06.04, 18:47
                              Hehe.. Wiem jak to jest.. Dlatego jezdze z rodzicami ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka