skejtus 25.05.04, 16:52 Czy któryś z szanownych forumowiczów wybiera się w długi weekend czerwcowy do GIM-u na spotkanie fanow snookera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 09:47 Ja akurat nie jade. Moim zdaniem tam jest za drogo a poza tym jest tylko jeden stół i to pool'owy. Proponowałbym Kołobrzeg bo mogę pomóc w znalezieniu noclegu i taniego, dobrego jedzenia. No i jest stół snookerowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 14:08 W Kołobrzegu byłem juz 4 razy. Ojaciec pracuje na politechnice Poznańskiej i przysługują mu jakieś zniżki w hotelu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 19:42 No to tym bardziej zapraszam!!! To kiedy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 20:40 Hehe.. No ojciec napewno by sie ucieszyl, gdybym zaproponowal mu wakacje :PP Tylko nie wiem, jak z jego i moim czasem. Zawsze zostaje możliwosc nastepnych wakacji, czy to zimowych, czy juz letnich ;)) Chciałóbym jeszcze wiedziec, gdzie w Kołobrzegu jest stół? Ja znam tylko okolice plaży (tam miesci sie hotel) i centrum (mój niegdzyz ulubiny sklep z zabawkami). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 26.05.04, 22:58 A stół do snookera jest w Ośrodku ARKA. To jest nad samą plażą w kierunku Koszalina. Mam nadzieje ze go nie zlikwidują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 14:34 No to może kiedys uda nam sie spotkac i zagrac ;)) A jak w sprawie kija? Odpowiedz Link Zgłoś
zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 15:09 No wiec wyobraz sobie że kij sam dojedzie do mnie. Tzn Ci których mi polecałeś przyjadą z kilkoma kijami bo przy okazji porozmawiamy w ogole o snookerze i pool'u w Kołobrzegu. Takze lepiej trafić nie mogłem. W sumie to może lepiej z takimi tematami przenieść sie na maila. W razie czego pisz: marcysiek@tlen.pl lub zen_kg@gazeta.pl No to kiedy przyjazd? W sumie wakacje juz niebawem :))) (ps: qrde, a dobrze grasz w snookera?) Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 15:35 Nie chcwaląc sie, w pool-a gram bardzo dobrze, trenuje kila razy dziennie. A ze snookerem troche gorzej ;)) Ale najgorzej nie gram ;)) Porozmawiam z matką, albo ojcem, i moze udalo by sie nam przyjechac nawet w dlugi weekend czerwcowy. A jesli nie, to moze w wakacje. mam w planie przejechanie sie do Warszawy do kilko klubow, o ile bedzie to mozliwe, zabaranie paru lekcji u Pana Rafała, i spotkanie sie, z osobą organizująco wyjazd do GIM-u. Wiec moze udalo by się rowniez przyjechać do Kołobrzegu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 15:56 No to musze cwiczyc intensywniej, bo nrazie to moge niestety tylko ok. 2 razy w tygodniu a to jest nic :( Całkiem fajne plany z tym wyjazdem do W-wy. Jeśli bede wiedzial ze zostaje w K-gu w weekend czerwcowy to dam znać. A poki co, to świetnie że taka możliwość istnieje :) POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Weekend nad jeziorem 27.05.04, 16:11 No w weekend czerwcowy chyba jednak to malo prawdopodobne, z GIM-u (w ten weekedn bede wlasnie tam) jest te 300 pare KM, wiec nie siadze, zeby rodzicą chciało sie jeździć w tą i spowrotem. Ale jeśli Ty miałbyś ochote przyjechac (Jezioro gim jest miedzy Olsztynem a Olsztynkiem na mazurach) to zapraszam, niestety stołu do snookera nie ma, ale jest do poola. Odpowiedz Link Zgłoś
zen_kg Re: Weekend nad jeziorem 01.06.04, 10:38 A jednak się bede szykował na wyjazd na weekend czerwcowy. No niestety nie nad GIM. Jade z przyjaciółmi i.. przeglosowali mnie, że nie tam :( Fakt, że mam prawo trzech głosów też nie pomógł bo jest ich za dużo :))) Także szukam innego miejsca gdzie są jakieś stoły :) A w ogóle dziwią mi się ze przy planowaniu wypoczynku biore pod uwagę fakt czy tam gdzie byśmy jechali jest stół :) Eh... nierozumieją i tyle. :D Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Weekend nad jeziorem 01.06.04, 18:47 Hehe.. Wiem jak to jest.. Dlatego jezdze z rodzicami ;p Odpowiedz Link Zgłoś