Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marcelo Salas w Juve

17.08.01, 09:55
    Marcelo Salas bedzie gral w juventusie, kosztowal 11 mln$ + Darko kovacevic.
    Czy Salas przebudzi sie w Turynie i znowu oczaruje pilkarska europe, zobaczymy

Pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: woojtus Re: Marcelo Salas w Juve IP: 62.32.207.* 17.08.01, 10:06
        Nie wiem, czy był to dobry interes dla Juve. Myślę, że Salas najlepsze lata ma
        już za sobą. Mogę się oczywiscie mylić, ale wątpię żeby kiedykolwiek odzyskał
        formę z MŚ.
        • Gość: Przemas Re: Marcelo Salas w Juve IP: *.pde.philips.com 17.08.01, 10:15
          Zgadzam się z Woojtusiem (!) - trzy lata spędzone w Lazio to z pewnością
          rozczarowanie zarówno dla Rzymian jak i Salasa. W trakcie MŚ wydawało się, że
          cały szum wokół niego jest uzasadniony, ale grą we Włoszech nie potwierdził
          tego. Myślę że prędzej sprawdziłby się w Hiszpanii (odmówił Valencii)
          Pozdr
          • Gość: Szczepa Re: Marcelo Salas w Juve IP: 193.220.255.* 17.08.01, 21:08
            Gość portalu: Przemas napisał(a):

> Zgadzam się z Woojtusiem (!) - trzy lata spędzone w Lazio to z pewnością
            > rozczarowanie zarówno dla Rzymian jak i Salasa. W trakcie MŚ wydawało się, że
            > cały szum wokół niego jest uzasadniony, ale grą we Włoszech nie potwierdził
            > tego. Myślę że prędzej sprawdziłby się w Hiszpanii (odmówił Valencii)
            > Pozdr

Witam!

Moge sie czesciowo z Wami zgodzic, ale z drugiej strony Juventus na gwalt
            poszukiwal w miare dobrego napastnika. Po odmowie przez Christiana Vierego czasu
            juz nie bylo, aby nadal czekac. Wiec uwazam, ze i tak transfer Salasa trzeba
            uznac za sukces dzialaczy z Turynu.
            Pozdrawiam wszystkich kibicow Juve!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka