lhp 17.08.01, 09:55 Marcelo Salas bedzie gral w juventusie, kosztowal 11 mln$ + Darko kovacevic. Czy Salas przebudzi sie w Turynie i znowu oczaruje pilkarska europe, zobaczymy Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woojtus Re: Marcelo Salas w Juve IP: 62.32.207.* 17.08.01, 10:06 Nie wiem, czy był to dobry interes dla Juve. Myślę, że Salas najlepsze lata ma już za sobą. Mogę się oczywiscie mylić, ale wątpię żeby kiedykolwiek odzyskał formę z MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Marcelo Salas w Juve IP: *.pde.philips.com 17.08.01, 10:15 Zgadzam się z Woojtusiem (!) - trzy lata spędzone w Lazio to z pewnością rozczarowanie zarówno dla Rzymian jak i Salasa. W trakcie MŚ wydawało się, że cały szum wokół niego jest uzasadniony, ale grą we Włoszech nie potwierdził tego. Myślę że prędzej sprawdziłby się w Hiszpanii (odmówił Valencii) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepa Re: Marcelo Salas w Juve IP: 193.220.255.* 17.08.01, 21:08 Gość portalu: Przemas napisał(a): > Zgadzam się z Woojtusiem (!) - trzy lata spędzone w Lazio to z pewnością > rozczarowanie zarówno dla Rzymian jak i Salasa. W trakcie MŚ wydawało się, że > cały szum wokół niego jest uzasadniony, ale grą we Włoszech nie potwierdził > tego. Myślę że prędzej sprawdziłby się w Hiszpanii (odmówił Valencii) > Pozdr Witam! Moge sie czesciowo z Wami zgodzic, ale z drugiej strony Juventus na gwalt poszukiwal w miare dobrego napastnika. Po odmowie przez Christiana Vierego czasu juz nie bylo, aby nadal czekac. Wiec uwazam, ze i tak transfer Salasa trzeba uznac za sukces dzialaczy z Turynu. Pozdrawiam wszystkich kibicow Juve! Odpowiedz Link Zgłoś