Gość: ZZDZICH IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 00:08 już wystartowała ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombullo Re: moja11.pl 31.01.12, 02:44 A gdzie moja11.pl ? To jakas stroniczka tematyczna w temacie pileczki kopanej? A'propos - jak na obozie kondycyjnym przed Typermania 2011/2012? Zaczynamy energicznie juz 2.2.2012 typujac mecz o SuperPuchar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZDZICH Re: moja11.pl IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.12, 15:11 Szukaj w Google wpisz- moja11.pl Punkty dodajemy dalej czy od nowa ? Fajna anegdota chodzi! Górol z Ameryki pyta sie kolegów telefonicznie co nowego w Polsce. Chłopaki z Polski odpowiadają-jakie chcesz dobre czy złe! Góral mówi wszystkie zacznijcie od złych... Wyliczają-paliwo drożeje już po 6 zł,lekarstwa dożeją,lekarze strajkują,aptykarze strajkuja,w szpitalach nie mają leków,szczepionek nie ma,pracy nie ma,firmy plajtują,zarobki marne na to Górol -no no starczy teraz te dobre wiadomości.Chłopaki ze szyderczym śmiechem odpowiadają - PO przy władzy!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lud Re: Proszę nie szydzić z wodza IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 19:35 Zasługi Tuska Pod Grunwaldem sam dowodził wojskiem rad udzielał Curie-Skłodowskiej, strzelił bramkę na Wembley Anglikom, Dzięki niemu się zrodził Palikot. Sam usypał kopiec Kościuszki i przepędził znad Wisły w dal Ruskich, on Szymborskiej wiersze dyktował ,,Wszystko płynie,, - to jego są słowa. Wstrzymał słońce, by ziemię poruszyć, to on w raju Adama miał kusić. Do powstania się właśnie gotował, kiedy weszła na oddział salowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demoLud Re: Proszę nie szydzić z wodzow IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.02.12, 18:35 "...kiedy weszla na oddzial salowa prowadzac w kaftanie niestety innego znanego wszem gracza z wygladu,postury i butow bylego premiera,prezesa,krasnala JarKacza". Howgh! Alter Ego gotowy do wrzucenia "rozpiski" Typermanii Wiosna 2012 z meczem o Super Puchar oraz z meczami LE-wusow. Hunwejbini gotowi i zwarci? Jezeli TAK to dac ZNAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUD Re: Proszę nie szydzić z wodzow IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 22:53 Tu się nie szydzi tu się prawdę mówi.Oglądaj "SUPER STACJĘ" po godz. 23/30 to się obudzisz kolego. pobudka,pobudka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lud Re: Proszę nie szydzić z wodzow IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.12, 19:40 Podaj choć jeden argument żeby nie szydzić się z tych .....itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZDZICH Re:Ale jaja!!! i jak tu nie szydzić? IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 00:24 Śliczna pani minister zapytała cyt."Kto wybrał Wisłe i Legię" do tego meczu o Puchar??? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś