Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile lat kibicujesz Barcelonie?

06.03.12, 10:47
    Fajnie, że powstał tu taki forumek, więc moze poznajmy sie :) Ile lat kibicujecie? Bo wydaje mi sie, ze w zalewie sezonowcww jest nas coraz mniej ;/ U mnie to już bedzie prawie15 lat, pamietam jeszcze czasu Rivaldo (sezon 97/98 i 98/99), a wy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bartek Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 22:56
        pamietam czasy romario, stoichkova, laudrupa...
        • Gość: mariuszek Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 15:13
          Od czasów Romario Koemana Stoiczkowa Laudrupa Salinasa
      • Gość: Hazz Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 12:37
        A ja od 92 i pamiętnego finału wtedy jeszcze Pucharu Europy. W tamtym czasie grał jeszcze obecny trener Guardiola, Bakero, Koeman, Salinas, Laudrup......Wtedy też ktoś mógłby powiedzieć,że jestem sezonowcem. Kiedyś trzeba rozpocząć to kibicowanie, ważne tylko by być też z zespołem kiedy przechodzi kryzys jak w latach 2000-2003. Nie ma co się podniecać ile to lat, liczy się wiedza na temat klubu. W rozmowie z kibicami typu ....od 15 lat okazuje się,że wiedza nt Barcy jest wręcz żenująca. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych i sezonowych kibiców:brawo: Visca el Barca:brawo:
        • Gość: Kubes Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 22:31
          Ja kibicuję od czasu Rivaldo w Barcelonie...
          • blaugrana102 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? 10.03.12, 00:00
            Ja panowie to mozna powiedziec z 10 lat ponad kibicuje barcelonie pamietam jak grali saviola klaiwert deco poczatki xaviego puyola iniesty jak ronaldinho przychodził do klubu.:-S
            • Gość: ja Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.04.12, 15:42
              od 3 lat
          • Gość: rkoeman Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 18:16
            Ja kibicuje od czasów Ronaldinho, ale potem przestałem, bo przegrali mistrzostwo Hiszpanii 2 razy z rzędu, ale odkąd Messi gra tak rewelacyjnie, to znowu koham Barce <3 <3 <3 <3 <3
            • Gość: de la pena Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.gal.pl 08.05.12, 14:02
              to nieładnie że opuszczasz Barce jak tylko zaczyna przegrywać... mi właśnie stuknęło 20 lat z Barcą (od pamiętnego finału w 1992) na dobre i na złe!
            • tester8595 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? 19.10.12, 22:45
              Hmm ja kibicuje jakies 5 lat bo mam lat 14 i w wieku 9 zobaczylem kilka meczy pilki noznej. Miedzy innymi zobaczylem mecz Manchesteru United , Juve , Ac Milanu , Arsenalu , Realu Madryt , ale gdy zobaczylem mecz Barcelony to sie w niej zakochalem. W jej stylu gry i w tym ze byli i sa ,, JEDNOŚCIĄ NA BOISKU" , a nie druzyna pelna indywidualnosci. Ja ja kocham i nie wiem jak bym mial jej przestac kibicować. Nie rozumiem ludzi którzy kibicuja Barcelonie ,a gdy wpada w wkryzys przestaje zaczyna komus innemu a gdy ta wraca znow na szczyty to ta osoba powraca i smie mowi ze jest jej ,,WIERNYM KIBICEM" . Pisząc popezednie zdanie troszkę sie zdenerwowalem wiec koncze zeby odsapnac. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców. VISCA EL BARCA <3 !!!!!;-)
      • Gość: wujek Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 00:09
        ja pamiętam czasy stoiczkova kiedyś strasznie go lubiłem i koemana jego bramka n 3:0 w LM 94 chyba z porto ojjj ja wtedy 10 lat miałem to tammało co pamiętam ale byłem za barcą pamiętam że trochę zły byłem jak barca w finale zebrała lanie od milanu
      • spotting FCB 10.03.12, 09:56
        Ja jestem fanem od czasu meczu o Puchar Europy z Sampdorią Genua. Przedostatnia minuta dogrywki, Koeman a ja w kuchni robiłem coś do picia by się do karnych przygotować :) To już prawie 20 lat!
      • Gość: marcin9797 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 10:06
        Ja kibicuje Barcelonie od dziecka , czyli od 15 lat .
        • Gość: barca Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 21:42
          ja od 8 roku życia
        • Gość: Tobi Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.ip.xcore.pl 28.10.12, 00:23
          To już będzie ósmy rok:)
      • Gość: Adrian Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.12, 12:17
        Ja mam 18 lat, a Fc Barcelonie kibicuje od jakiś 11 lat, wtedy dowiedziałem się że istnieje i od tego momentu ją kocham ! <3
        Pamiętam Kluiverta, Ronaldo później Deco, Roniego ;)<br />
        Fantastyczny klub ! VeB !:brawo:
      • fcbarcelonaarsenal Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? 10.03.12, 12:53
        Ja kibicuje Barcelonie 5 lat a mam 11.:brawo::piwo:
        • Gość: jo Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.elwico.pl 10.03.12, 15:58
          od wczoraj - jestem sezonowcem i w przyszlym sezonie jak barca nie wygra nic bede kibicowac włókniarzowi oświęcim ...
      • Gość: Jemes Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.btk.net.pl 10.03.12, 17:13
        Od 2000 roku kiedy dostałem w prezencie koszulkę Figo, a on miał czelność parę dni później podpisać kontrakt z Realem....
      • petr109 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? 11.03.12, 14:07
        ja sie urodzilem w 96r ... a pamietam czasy Deco i Ronaldinho w Barcelonie .. wiec kibicuje im od jakis 6/7 lat ... nie omijam zadnego meczu .. poprostu ich uwielbiam
      • Gość: BrzydkiZłyISzczery Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.12, 17:14
        Ja zacząłem Wami gardzić xd gdzieś koło 97-98, pomiętam Kluiverta, Rivaldo, ciężko mi sprecyzować dokładnie, bo mam okropnie słabą pamięć do takich rzeczy. Czasy, gdy zaczynałem się jarać Realem, czasy rodzącego się MOJEGO REALU z Raulem, Morientesem, Salgado, Hierro, McManamanem... Ech to były czasy - Inzaghi, Del Piero, bracia Baggio, prawdziwy Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos... :serce: Swoją drogą to skandaliczne, że macie tutaj własne forum xd Pozdrawiam
        • blaugrana102 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? 11.03.12, 17:53
          Gościu o czym ty wogóle gadasz nie widzisz do czego to forum słuzy. Tylko taki ciec zwiazany z realem tak moze zrobic. teraz grzecznie idz do swojej drużynki i kibicuj im. Bo niedługo GD i bedzie jak zawsze ostatnio.=O.
        • Gość: Lestat1973 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 11:54
          Do Brzydki zły Szczery.

No jak z tym Prawdziwym Ronaldo, Bo tak się składa że na pierwszym meczu Barcy byłem w 96 roku kiedy to Ronaldo był w Barcelonie, a kibicuję od nie pamiętam kiedy. Jakoś tak jeszcze przed 92 rokiem. Kiedy to Blaugrana zdobyła Puchar Europy.
      • Gość: chmielas Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 16:19
        witam. nareszcie jakieś fajne forum dla kibiców barcy. Moja przygoda jako kibic barcelony trwa około 8lat.:-)
      • Gość: noci Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 16:43
        wItam. Ja kibicuje ukochanej Blaugranie od 1989 roku. Pamiętam jeszcze czasy takich zawodników jak Amor, Julio Salinas, Ronald Koeman, Stoichkov.
      • Gość: marco Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 17:42
        6 lat
      • Gość: cienk Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: 94.40.93.* 12.03.12, 17:59
        niemam takiego stazu jak niektórzy tutaj, ale od czasu wizyty na Camp nou zakochałem sie w tym klubie i mieście czyli już jakieś 5 lat
        • Gość: ninka97 Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 20:37
          No gdy tak tu patrzę na staz niektórych osób to trochę wstyd sie przyznać... ;> No, ale tak jakoś we wrześniu minie 2 lata ;)
          Vamos!
          PS ; jestem dziewczyną :D:cool:
      • Gość: Daniel Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 10:25
        Fajne te wszystkie wspomnienia. I wielkie nazwiska które pamiętacie.
        Pytanie dla prawdziwych fanów Barsy: Czy w FCB grał Maradona jeśli tak to ile sezonów?
        Ja kibicuję jakieś 25 lat niezmiennie. Znosząc krysysy ale warto było czekać na te sukcesy które ma FCB przez ostatnie sezony.
        Pozdrawiam wszystkich "fanów".;-)
      • Gość: Phantom Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.spi.net.pl 03.04.12, 21:42
        Ja kibicuje już 9.. w maju 10lat Barcelonie (mam 14 prawie 15 i od 5 roku życia) i mam z tym związaną historię xD:
        Babcia kupiła mi Kinder niespodziankę... Był tam byk piłkarz i się mi skojarzyło z Ronaldinho(jeszcze grał w Barsie). Kuzyn powiedział mi że Roni gra w Barsie i od tego czasu kibicuję Barcelonie.

Visca el Barca !
        • Gość: messi Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.net.intersiec.net.pl 04.04.12, 00:04
          ja kibicuje barcelonie od 9 lat a zacząłem kibicować dlatego ze grał tam mój ulubiony piłkarz RONALDINHO... i kibicuje tej drużynie do dzisiaj :D
          BARCA NA ZAWSZE :serce:
          Visca el barca :serce::serce::serce::serce::brawo:
      • Gość: czarny Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.welnowiec.net 04.04.12, 10:04
        tak jak i ja czasy rivaldo i kluiverta nie sa mi obce :P
      • Gość: fan Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: 78.9.156.* 04.04.12, 19:54
        Lat nie liczę, historie szanuje a pamiętam czasu Deco i Ronaldinho
      • Gość: Ktoś :P Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 11:53
        Ja od 3-4 lat. Zaczełem jej kibicować po tym wspaniałym finale LM w Romie w 2009 roku
        Przyznaje że Barca to najlepsza drużyna jaką kiedykolwiek widziałem :brawo: :-D

PS: Możecie przeczytać moje komenty w temacie Messi czy Ronaldo i w temacie Kto zdobędzie króla strzelców w La Lidze

Pisał wasz lubiany ( chyba:-D) Ktoś :P
      • Gość: barca! Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 16:38
        ja kibicuje od 10 lat ; ) Visca El Barca ; **!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
      • Gość: SEBA Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: 195.117.171.* 05.04.12, 18:10
        4 ALE MAM DOPIERO 12 LAT:serce:
      • Gość: kolo Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.tychy.vectranet.pl 08.04.12, 22:37
        nie kibicuje tym ciulom
      • Gość: Ja Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 09:19
        Ale ja im wcale nie kibicuje:-/
      • Gość: Patryk xd Re: Ile lat kibicujesz Barcelonie? IP: *.centertel.pl 09.04.12, 10:28
        5lat:brawo:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka