Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłkarska kadra Polski na mecz z USA

28.06.04, 16:10
    ale squad, nie wiem czy smiac sie czy plakac?!
    Obserwuj wątek
      • annelise COS STRASZNEGO 28.06.04, 16:15
        Boze co za tragicnzy sklad!!! Ten mecz z Usa nie ma sensu... Co nam po tym ze
        sie kadra D troche zgra jak zaden z tych zawodnikow nie zagra w eliminacjacj MS
        I jeszcze takich cieniasow wybral.....
        • Gość: morbid Re: COS STRASZNEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:47
          Jakich cieniasów.????????
          Piątek jest 1000 razy lepszy niż nalepa, a goliński tyle warty o kukiełka,
          lewandowski i radomski razem wzięci. o kosowskim nie wspomnę.
          Jakbyś troche pooglądał piłki krajowej to bys wiedział, że lasocki i
          kaczorowski to jedni z lepszych skrzydłowych obrońców w lidze od lat.
          I nich wreszcie Jeleń pokaże czy powinien grać w kadrze. I tak jest lepszy od
          tego kołka Rasiaka.
          • Gość: zoidberg Re: COS STRASZNEGO IP: *.chello.pl 28.06.04, 18:36
            ta, a michniewicz to nawet san marino by poprowadzil do truimfu w Euro.
            • Gość: DLUGI007 Re: COS STRASZNEGO IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.06.04, 07:17
              Waldek Piatek all the way dlatego ze jest z Debicy
              • Gość: ENZO DROGI PANIE SELEKCJONERZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 04:31
                Czy udał się Panu wypoczynek w Portugalii? Pogoda była zapewne wyśmienita,
                pewnie się Pan opalił... Cieszę się, że Pan poleciał na mistrzostwa i "na żywo"
                przyglądał się Pan europejskiemu futbolowi. To nie to samo, co w telewizji,
                prawda? Jestem przekonany, że pobyt nad Atlantykiem był owocny i Pan "Janosik"
                wyprowadzi nas z piłkarskiego skansenu Europy..., a może z leśniczówki...?
                Powodzenia Szanowny Panie Trenerze!
          • Gość: angel Re: COS STRASZNEGO IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 29.06.04, 09:27
            w polskiej lidze to grzesiu lato wciaz moglby grac i bylby lepszy niz niejeden
            golinski, jelen czy geworgian.
            sklad-kompromitacja, jak i cala polska pilka skopana
          • pitrix Re: COS STRASZNEGO 29.06.04, 23:10
            Od Rasiaka jest lepszy?! A to nowina to są jeszcze piłkarze na tym świecie
            gorsi od Rasiaka?????
        • Gość: Bobek Sadze ze zagraja lepiej od naszych ''gwiazd'' IP: 216.217.131.* 28.06.04, 23:06
        • Gość: ja Re: A czy Janas zalatwil juz wizy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 00:59
          Wynik na boisku to pryszcz w porownaniu z tym co czeka was na lotnisku w
          Stanach!
          Janas, przygotuj sie na pytania od Immigration w rodzaju; "A co robila twoja
          mama? A gdzie pracuje tatus? itd... Przeciez tam wolnosc..!
          • Gość: Maniek Re: A czy Janas zalatwil juz wizy???? IP: *.nyc.rr.com 29.06.04, 04:53
            Glupi prowokator. Spier.. z forum gazety.
      • Gość: Mike77 Spoko skład IP: *.artnet.com.pl 28.06.04, 16:15
        Chłopaki napewno coś pokaza, nareszcie nie oklepane nazwiska
        • pitrix Re: Spoko skład 29.06.04, 23:13
          tak pokażą .............:P. USA - POL 4:0
      • druhroman Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA 28.06.04, 16:18
        co ci nieudacznicy moga pokazać???
        Euro mamy cieszmy sie póki jest;
        nasze barany raczej tak nie będą grały;
        aż miło patrzeć na grę Czechów nie zmarnowali sojego czasu;
        konsekwentnie budowali zespół przez lata i teraz to przynosi efekty;
        niewykluczone że zajmą I miejsce na pudle; kto wie ; bravo Czesi;
        a Panu Listkiewiczowi i układom dziekujemy:(, jak Prezes raczej nieczeg nie
        dokonał i już chyba nie ma na co liczyć
        to przykre ale prawdziwe niestety: i zarazem bardzo smutne:(
      • Gość: van Basten JANAS w MŚ 2006 NIE WIDZĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:22
        Normalnie debile w tym PZPNie - 100 nowych pilkarzy na nikomu do niczego
        niepotrzebna wyprawe na drugi koniec swiata se Janas zabiera, co to jest jakas
        wycieczka krajoznawcza czy co??? terminu meczu towarzyskiego reprezentacji nie
        potrafia nawet tak ustalic, zeby te lamagi z Olisadebe i Dudkiem na czele nie
        mogly po raz kolejny pokazac, jak im sie "chce" i jaki Janas jest "wielki
        taktyk", jak "nauczyli sie nowej taktyki"??? to jest juz naprawde koniec
        swiata.jak na to patrze, to juz wole Tomaszewskiego, chociaz by jakiegos
        trenera z zagranicy zatrudnil i sie mlodzieza zajal.
        • pitrix Re: JANAS w MŚ 2006 NIE WIDZĘ 29.06.04, 23:17
          Z JAnasem to my możemy zagrać z San Marino, może będzie jakiś dobry wynik?!
          A i jeszcze cudowna taktyka ma szanse powodzenia.............
          O MŚ możemy zapomnieć..... Jak ktoś oglądał na obecnych ME mecze Anglików wie
          dlaczego.....
      • Gość: ryhu co to za ludzie? ktos ich zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:24
        w ogole to wies nam sie robi z ekstraklasy: gornik leczna, wodzislaw, swit,
        polkowice, nawet wronki czy grodzisk
      • a.adas Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA 28.06.04, 16:25
        Jakim cudem:
        Dudka
        Mowlik
        Scherchen
        Stasiak
        Do Wielkopolski najbliżej?
        To jużlepiej wziąć juniorów młodszych Lecha czy Amiki, też coś z nich moze w
        przyszłości będzie, niech się ogrywają.
        • Gość: Poznańczyk Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:32
          Może Wielkopolska ma lepszych piłkarzy?
          A propos widziałeś kiedyś w akcji Scherfchena, albo Piątka.
          Jeśli chodzi o Stasiaka i Mowlika to faktycznie troche nieporozumienie, bo obaj
          grzali ławę w swoich klubach pod koniec sezonu. Nie ma to jak Rachwał z III
          ligowego (a może już jeszcze niżej)klubu :D
          • a.adas Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA 28.06.04, 16:44
            Po kolei, tu mnie masz - Lech widziałem tylko przed sezonem i w meczach Pucharu
            Polski. Co do Piątka nie mam zastrzezeń, choć ciagłe żonglowanie bramkarzami
            jest dziwne. Scherfchen grał dobrze, ale defensywnych pomocników w tym typie
            mamy na pęczki.
            Kuriozalne jest powoływanie zawodników tylko, dlatego że są jeszcze młodzi i
            perpektywiczni, nieważne czy siedzą na ławie czy nie. (bo jeszcze np. Burkhardt)
            No i coraz bardziej zanosi się na to, ze Saganowski zakończył reprezentacyjną
            karierę trzyminutowymi wstawkami, a Kryszałowicz czteroma bramkami.
            Ostatnia rzecz, ten mecz zapowiada się na typową reprezentacyjną wycieczkę bez
            pomysłu i koncpecji. Nie wiem, czy Amerykanie przerywają rozgrywki na MLS, ale
            potraktują mecz z naszymi orłami całkowicie poważnie - mają doświadczenie z
            grami z egzotycznymi rywalami (a w takim kontrkście można odbierać ten mecz) w
            jeszcze dziwniejszych terminach.

Moze już rzeczywiscie taka bida, że do reprezentacji tylko Wielkopolska.

Pozdrawiam
            adas
            • Gość: Poznańczyk Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:53
              Wyłączając kluby zagraniczne oraz Wisłę nie ma w Polsce lepszych piłkarzy. Kogo
              miał powołać piłkarzy ze Świtu, Poloni, czy jednego z Górników?!
              • a.adas Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA 28.06.04, 16:57
                Znowu mnie masz.
                Sregio Batatę:)

• Gość: Poznańczyk Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:59
                  Choto z Legii :DDDD
                  • Gość: adas Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 28.06.04, 17:57
                    Choto juz grał w reprezentacji Zimbabwe. A Batata ciąglę do zagospodarowania.
                    Do końca świata:)
                  • Gość: adas Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 28.06.04, 17:57
                    Choto juz grał w reprezentacji Zimbabwe. A Batata ciąglę do zagospodarowania.
                    Do końca świata:)
            • Gość: Dawinci@tle.pl Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:46
              Słuchajcie mnie nie wyrazajcie sie Janas bardzo dobrze trenuje reprezentacje
              polski daje szanse wykazac sie młodym a Olisadebe kit z nim murzynek zawdzecza
              polsce ze teraz jest traktowany dobrze i ma kase niemiał kasy to grał a teraz
              Niedzielan jest lepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: cyg@nek Skład jest obojętny. Konieczna zmiana trenera. IP: *.enformatic.pl 28.06.04, 23:08
              Miło znowu cię czytać adas.
              Myślę, że skład kadry nie ma wielkiego znaczenia. Mecz z USA byłby dla tych
              chłopaków szansą, ale nie przy tym trenerze. Janas jest niereformowalny!
              Nie rozpaczam z powodu braku Wiślaków. Im chyba nie chce się grać dla
              reprezentacji. Niech grają w klubie.
              Wyciągam wnioski z ME. Nie patrzmy na Czechów-im trafiło się superzdolne
              pokolenie piłkarzy. Nas to dziś nie spotka.
              Spójrzmy na Greków. Do niedawna lał ich kto chciał. Obecnie indywidualnie nie
              są lepsi od Bułgarów, Rosjan, Chorwatów, Hiszpanów, Włochów, Niemców,
              Francuzów. Grają w słabszych klubach, ale mają trenera, który zrobił z nich
              prawdziwą drużynę. Przy Rehagelu grają ci, którym na tym zależy i którzy
              wypełniają wyznaczone im zadania. Wystarczy!
              Czy to takie trudne do zastosowania w Polsce?
              Polska myśl szkoleniowa nie istnieje. Nawet jak szczęśliwy los sam
              podpowiedział Janasowi jak to ustawić (mecze z Włochami i Serbią-dwóch
              defensywnych środkowych i dwójka w ataku), to ten rozwalił system szybko i
              dogłębnie. Parę kontuzji i już kompletny brak dublerów.
              Dwoma napastnikami wygrywają Czesi, Portugalczycy, Anglicy. Duńczycy wustawili
              samotnego Tomasona i przegrali. Szwedzi, grający dwójką, leją nas ile wlezie.
              Pora na trenera zagranicznego. Nawet Dauma.
              • Gość: adas Re: Skład jest obojętny. Konieczna zmiana trenera IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 29.06.04, 01:22
                Skąd wziąć tego trenera? Zagraniczny obrażałby "polską myśl szkoleniową" (co to
                jest? A, to ci trzej sfrustrowani, nienawidzący się wzajemnie panowie w studio,
                godzeni przez Szaranowicza), no i trzeba by załatwić mu mieszkanie i tłumacza,
                nie wspominając o kasie.
                A poważnie, ten kto wytłumaczy dlaczego Polskę od Szwecji dzieli różnica trzech
                klas, powinien natychmiast zostać trenerem reprezentacji. To Stec pisał, ze to
                nienormalne. Szwedów jest 10 milionów, piłka nożna ściga się z hokejem (w NHL
                jest kilkudziesieciu szwdzkich hokeistów), klimat jeszcze gorszy, liga ponoć
                półamatorska, a Sypniewski robił tam za gwiazdę. A najbardziej boli, że
                przeglądając kluby w których Szwedzi grają i porównując z Polakami, to nie
                dostrzega się przepaści. W naprawdę wielkich klubach gra trzech, i to też po
                różnych perypetiach: Larsson, Ljungberg i Ibrahimowic. Reszta w porównywalnych
                klubach co Polacy. Ba, zawodnicy z pierwszego składu grają w Danii!!!
                Polacy powinni uczyć się od Szwedów. Kto wie, czy Szwecja nie była najlepiej
                zorganizowanym zespołem na Euro. Dodatkowo, ci "sztywni, twardzi, angielscy,
                prymitywni" - jak ciagle słyszę od komentatorów - Szwedzi są lepiej wyszkoleni
                od ponoć tradycyjnie bardziej finezyjnych Polaków...
                Ale jak słucham Hajtę, który po meczu Niemcy - Łotwa, cały czas gada Litwa,
                Litwa, Litwa, to chyba rozumiem?!?
                Nie chce mi sie juz pisać, a najgorsze ze nie widać nawet prób wyjścią z...
                No właśnie, to jak w dowcipie: "Myslałem, ze jestem na samymn dnie. I nagle
                usłyszałem pukanie od spodu."

adas
                • Gość: Coment A co dopiero Czesi - 20% polskiego potencjału ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.06.04, 07:24
            • pitrix Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA 29.06.04, 23:30
              JAnas to człowiek bez pomysłu , koncepcji , i wyobraźni. Podpatzrył tę swoją
              cudowną taktykę u innych reprezentacji które mają dużo lepszych piłkarzy, i nie
              może pojąć że u nas nie znajdzie piłkarzy do takiego grania.
              Nasz Selekcjoner nawet nie potrafi wyciągnąć wniosków, zepsół sposób grania
              naszej kadry wtedy kiedy przypadkiem udało mu sie skutecznie ich poustawiać na
              boisku(kiedy graliśmy ze zmieniającymi swe pozycje Krzynówkiem i Kosowskim).
              Beznadziejny trener, taktyk selekcjoner - precz z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pzpnchuje Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 28.06.04, 16:35
        Nawet się nie chce tego komentować.Janas,zostań w tych Stanach,kup sobie łódkę
        i zajmij się wędkarstwem.Na trenera to ty się chłopie nie nadajesz.Kurwa!
      • Gość: Morbid Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:42
        NO cóż ja bym nie tracił nadziei. To idzie młodość! Wreszcie!
        I tych 7 z LECHA!!!!
        W górę serca niech zwycięża Lech nawet z USA.
        • Gość: Doradca Re: Piłkarska draka Polski na mecz z USA IP: 152.75.124.* 28.06.04, 16:47
          Przynajmniej beda chlpaki mogly zjesc schabowego z kapusta, bo to Chicago.
          piwko tez polskie tram maja. A mecz? Chuj z meczem. Trzeba zrobic jakies zakupy
          bo tu tanio.
      • Gość: feliks HAŃBA - co to jest,Janas,Listkiewicz WON!!!! IP: 217.11.133.* 28.06.04, 16:47
        Ludzie równia pochyła,ja już naszej narodowej piłki ni ogladam.
        Szkoda czasu i zdrowia.
        Nie widze żadnych szans awansu do MŚ,
        KONIEC KROPKAi mówie Ci to Janas z Listkiewiczem -odejdźcie dla dobra Piłkiu.
        Trener z zagranicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Piotr z daleka Odwazny eksperyment IP: 142.52.81.* 28.06.04, 16:48
        Mysle, ze Janas wreszcie zrobil cos madrego. Zamiast powolywac czesto
        zobojetnialych i zblazowanych pilkarzy z zagranicznych klubow postawil na
        obiecujacych pilkarzy krajowych. Czy pamietacie drugi sklad Czechow ogrywajacy
        Niemcow? Kto wie moze to krajowe zaplecze zechce sie pokazac z dobrej strony?
        Oby !!!
        • pitrix Re: Odwazny eksperyment 29.06.04, 23:40
          To nie eksperyment , tamtych nie mógł powołać. Nawet jakbyśmy wygrali jakimś
          cudem z USA to żaden z tych piłkarzy już raczej więcej nie zagra w
          reprezentacji a już w meczu eliminacyjnym na pewno. Janas ma swoje sprawdzone
          gwiazdy (Lewandowski, Radomski, Rasiak, Szymkowiak i jeszcze paru).
      • Gość: A Re: coz, pojade nad jezioro zamiast na mecz IP: *.001.starnetwx.net 28.06.04, 16:50
        Dziekuje p. Janasowi za "reprezentacje". Cala Polonia az piszczy z radosci
        widzac "gwazdy" w skladzie. Cale szczescie ze nie kupilem biletu.... pojade na
        plaze zamiast na mecz.
        I jedno pytania: czy ligi zagraniczne graja w lipcu ze "termin UEFA" jest taki
        wazny? Przeciez ten mecz to mial przygotowac reprezentacji do eliminacji MS. No
        chyba ze PZPN ma lepszych sparing partnerow - jakies Wyspy Owcze albo
        Uzbekistan i p. Janas bedzie bil kolejne "rekordy"

pozdrawiam z USA
        • Gość: blo74 Re: coz, pojade nad jezioro zamiast na mecz IP: *.wellsfargo.com 28.06.04, 17:12
          zgadzam sie...bylem taki podjarany, ze wybiore sie naszych zobaczyc na soldier
          field...a tu taki sklad...wole wydac te $80 i zabrac zone na obiad
          • Gość: aaa Re: coz, pojade nad jezioro zamiast na mecz IP: *.ipt.aol.com 28.06.04, 19:03
            Tez chcialem zrobic wycieczke mojej rodzinie i pokazac sport ktorym zawsze sie
            pasjonowalem, ale przy takim skladzie wstyd mi by bylo to pokazywac. Patrzac na
            pilke w wykonaniu naszych ligowcow to mozna tylko miec nadzieje ze moze
            dzieciaki wezma przyklad z poludniowych sasiadow i w przyszlosci bedzie lepiej,
            poki co to zeby wygrac jakies el. mozemy pomarzyc.
        • pitrix Re: coz, pojade nad jezioro zamiast na mecz 29.06.04, 23:43
          Nasze tzw. gwiazdy z klubów zagranicznych muszą przecież pożądnie wypocząć
          przed ciężkim sezonem, jaki ich czeka - w przeważającej większości na ławkach
          rezerwowych.
      • Gość: 555 Vahan Gevorgyan ? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 28.06.04, 16:50
        Vahan Gevorgyan ?
        • Gość: kibic no co? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 28.06.04, 17:32
          nie podoba sie?

:-) facet wiele lat mieszka w Polsce mowi niezle po naszemu, ma obywatelstwo to
          moze grac:-)

pozdr

Oli do dzis umie tylko "dzieki" po polsku, a przeciez nam MS 2002 załatwił
      • Gość: smiechuwarte ha! ha! ha! IP: *.bbtec.net 28.06.04, 16:58
        ha! ha! ha! ale dostana od amerykancow! ze 4:0 ?!
        polski futbol jest skonczony! dead!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: maxx Re: ha! ha! ha! IP: *.ipt.aol.com 29.06.04, 01:54
          A ja wierze ze Polska wygra najlepsze zespoly to te bez Gwiazd
      • Gość: kibic po co ten mecz? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 28.06.04, 17:30
        przeciez 80-90% tych ludzi nie załozy koszulki z orzełkiem przez najblizszy
        czas - a przeciez teraz mamy sie do eliminacji szykowac.

wrocą żuraw, kosowski, szymek, głowacki itp.. i Ci zawodnicy nawet trawy nie
        powachają..

wycieczki PZPN zaczyna organizowac?

:-)

oj marnie widze tę jesien....

a Angole wkurzeni na ME2004 beda chcieli zmazac plame

:-(

• pitrix Re: po co ten mecz? 29.06.04, 23:46
          Strach pomyśleć , co to będzie się działo we wrześniu z tą Anglią.......:(
      • przemoj Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA 28.06.04, 17:30
        A może tak trzeba ? postawic na młodzsych i konsekwentnie dać im grac !
      • Gość: piotr_kanada Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.ohsc.com / *.ohsc.com 28.06.04, 17:32
        No szkoda, ja sie wybieram na ten mecz (mieszkam w Toronto)... ale widac ze
        mecz nie bedzie jakis tam specjalny i ze Polskie kluby w downtown Chicago
        beda "hihglight'em" weekendu.

Gdzie Saganowski? ja piernicze

Legia Mistrz 2004/5

pozdro z Kanady
        • Gość: bob Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.245.239.106.Dial1.Stamford1.Level3.net 28.06.04, 17:47
          daj sobie spokoj i nie jedz na mecz bo jakies polaczki z W-wy znow zakpili z
          Polonii w USA i Kanadzie ja nie ide na taki sklad naszej kadry mam ja gdzies.
      • Gość: Mario Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: 206.135.4.* 28.06.04, 17:42
        Pieknie,
        Za co ja placilem za bilet? Zeby zobacz jak kadra X dostaje od Amerykanow 7:0
        jak jakas Dominicana? Dziekuje panu Janasowi i Listkiewiczowi za wspaniala
        prace. A tak bylem szczesliwy ze zobacze jak Polska gra na zywo. Do dupy z
        takim skladem.
        • Gość: Listkiewicz Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.nyc.rr.com 28.06.04, 17:49
          Postaramy sie aby wszyscy kibice Polski, ktorzy beda nasza druzyne dopingowac na stadionie "Soldier Field" w Chicago zobaczyli ciekawe widowisko pilkarskie.
      • Gość: papa Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 28.06.04, 17:56
        Polakom chodziło o sparing partnera ale wcześniej a układ był pewnie taki, że
        mają być dwa mecze po jednym u siebie. No to Polacy pojadą z towarzyskim
        (mocno) składem na rewanż. Amerykanie też pewnie nie wystawią swoich orzełków.
      • Gość: erad POPIS DEBILA LISTKIEWICZA IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 18:05
        Co ten debil Listkiewicz wydumał? Wygląda na to, że podpasował to tylko dla
        siebie, bo chce się załapać. Wystawienie piątego zespołu i gra o zniesławienie
        nie ma sensu. Po co ponadto narażać piłkarstwo na zbyteczne koszty? Jaki sens
        ma wyjazd przypadkowych zawodników niskiej klasy do USA? Trzecia liga może
        równie dobrze kopać piłkę w Szamotułach jak i w Tłokach.
      • Gość: robas Nawet nie pierwsze rezerwy? Szkoda ze mam bilet. IP: *.asapsoftware.com 28.06.04, 18:23
      • Gość: michal JaNas w przyszlych mistrzostwach tez nie widze. IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 28.06.04, 18:35
        .
      • Gość: aaa A gdzie te Nasze "GWIAZDY"? IP: *.ipt.aol.com 28.06.04, 18:37
      • Gość: Lukasz [...] IP: *.client.comcast.net 28.06.04, 18:44
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: bl74 Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.wellsfargo.com 28.06.04, 18:53
          kto go kupi?
          • Gość: aaa Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.ipt.aol.com 28.06.04, 19:08
            A nie ma zwrotow?
        • Gość: VIP [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:13
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Alek Re: Piłkarska kadra Polski na mecz z USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:55
        Po kiego oni tam jadą takim składem!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka