Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co z Bojarskim?

18.03.02, 14:09
    Bojarski wziął i po prostu walnął głową sędziego. Żenujące zachowanie, czekam
    tylko na karę: może dwa mecze zawieszenia? Rok kary byłby odpowiedni, jeśli
    będzie zachowywał się odpowienio to amnestia po pół roku. Za teksty o
    przekupieniu sędziego po miesiącu kary i 10 tys. na łebka i 50 tys. dla klubu.
    Chamstwo trzeba zwalczać.
    pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Crotalus Re: Co z Bojarskim? IP: 157.25.121.* 18.03.02, 14:14
        Na miejscu sędziego bym mu przywalił.
      • Gość: Balzer Re: Co z Bojarskim? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 14:25
        Za takie zachowanie odsuniecie na 5 spotkan to minimum.
        Ale PZPN rzadzi sie swoimi prawami.
      • sardo Re: Co z Bojarskim? 18.03.02, 14:30
        Oprócz sankcji PZPN powinien dostać wpierdol od kolegów za osłabienie drużyny
        i za to, że teraz sędziowie będą patrzeć na Radomsko dużo surowiej.
        Piłkarzykom się w dupach poprzewracało.

Pozdrawiam.
      • Gość: kajo95 Re: Co z Bojarskim? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:50
        kubasa napisał(a):

> Bojarski wziął i po prostu walnął głową sędziego. Żenujące zachowanie, czekam
        > tylko na karę: może dwa mecze zawieszenia? Rok kary byłby odpowiedni, jeśli
        > będzie zachowywał się odpowienio to amnestia po pół roku. Za teksty o
        > przekupieniu sędziego po miesiącu kary i 10 tys. na łebka i 50 tys. dla klubu.
        > Chamstwo trzeba zwalczać.
        > pozdr.

nie chcę być złym prorokiem ale w czwartek (bo chyba wtedy obraduje wydział
        dyscypliny pzpn) bojarskiego mogą zawiesić nawet na pół roku. przypomnijcie sobie
        karę swego czasu dla baszczyńskiego. wtedy wisła "cudem" załatwiła ułaskawienie
        bo chociaż baszczyński grał jeszcze wtedy w ruchu to był już kupiony przez wisłę.
        ale teraz pzpn się chyba nie ugnie. po pierwsze, bo ted z rks-u nie ma takich
        pieniędzy jak cupiał a po drugie pzpn będzi chciał pokazać, że tylko raz zrobił
        wyjątek i się ugiął...
      • campo Re: Co z Bojarskim? 18.03.02, 16:18
        Zdarzenia nie widziałem, ale podobno Bojarski się machnął i sędziego nie
        trafił. Gdyby go trafił to na pewno dostałby pół roku, a może nawet więcej, a
        tak pewnie dostanie bana na 5 spotkań i jakieś grosze do zapłacenia.

pzdr.
        • zbyszko Re: Co z Bojarskim? 18.03.02, 18:57
          opisuję: czoło do przodu i jakaś groźna nawijka i taki krótki wyjazd z dyni ale
          nie wiem czy doszło a jeśli nawet to raczej bezboleśnie... a potem ta cała
          banda rksowskich troglodytów go opadła i gość prawie zwiał z boiska.. na końcu
          w analu+ pan mandrysz bełkotał , że sędzia sprzedał mecz
          -jednym zdaniem WIOCHA I CHAMÓWA
          ..konsekwencje powinny dotknąc nie tylko marcinka ale cały rks (raczej wks) z
          panem trenerem na czele

osobiście ubolewam , że któryś z zasłużonych klubów jak stomil, sląsk czy
          zabrze spadnie a taki rks nie wiadomo skąd ma szansę robic bardachę jeszcze
          przez kolejny sezon
          • Gość: szcz Re: Co z Bojarskim? IP: *.czes.gazeta.pl 18.03.02, 19:05
            Bojarski zachował się jak ostatni cham i wcale nie
            będę protestował jak go zawieszą choćby do końca
            rundy wiosennej. Trener Mandrysz też przegiął, nawet
            jeśli sędzia rzeczywiście się pogubił i kilka decyzji
            było przedziwnych. Nie można jednak obrażać całego
            klubu, zwłaszcza, że prezes Dąbrowski (być może
            dlatego, że nuworysz w światku naszego futbolu)
            zachował się z klasą: przeprosił, zganił Bojarskiego.

Zbyszko, nie przesadzaj z zasługami dla polskiej piłki
            klubu Stomil Olsztyn, chyba, że dla piłki mazurskiej:)
          • Gość: Ajka Re: Co z Bojarskim? IP: *.galbex.com.pl 19.03.02, 09:09
            Pierwsze słyszę, że w sporcie liczą się zasługi, może mistrzostwo ligi należy
            się któremuś "zasłużonemu" klubowi - po co w ogóle liga?
            • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 12:39
              koleżanko(ego?) moja propozycja dla ciebie: najpierw postaraj się zrozumieć
              wypowiedź, do której masz zamiar się ustosunkować a dopiero potem mów (to
              przyda ci się nie tylko na forum)

przecież nie napisałem , że za zasługi klub x powinien być wyrzej w tabeli niż
              jakiś zasłużony w sposób niechlubny... napisałem tylko O SWOICH OSOBISTYCH
              ODCZUCIACH (ubolewanie =żal, smutek itp)... jak za pare lat w pierwszej (a i 2
              lidze -spójrzmy kto tam spada na łeb) zostana same szczakowianki to też bede
              ubolewał. kropa
      • Gość: Mario29 PZPN dziala ... link ... IP: 157.25.192.* 19.03.02, 08:58
        Wydzial Dyscypliny PZPN wszczal postepowanie wobec Bojarskiego (zawieszajc go
        prewencyjnie w prawach zawodnika) oraz trenera Mandrysza. Postepowanie za
        niesportowem zachowanie wszczeto tez wobec Probierza z Gornika i Drumlaka z
        Pogoni. Posiedzenie WD PZPN - 21 marca

sport.onet.pl/470416,wiadomosci.html
        • Gość: Mario1 Re: PZPN dziala ... link ... IP: 195.94.196.* 19.03.02, 10:19
          Pochodzę z Ostrowca Św. i pamiętam mecze KSZO w Radomsku w II lidze. Tam kibice
          i zawodnicy zawsze dadali popis skandalicznego i chamskiego zachowania. Oni
          zawsze czuli się pokrzywdzeni przez sędziego, oskarżali o przekupstwo i
          nieczystą grę. Sami zaś nie pamiętają niejasnych okoliczności ich awansu do I
          ligi. Strach było tam jechać na mecz do Radomska, a wyjeźdzając z korzystnym
          wynikiem każdy bał się o swoje zdrowie, a nawet życie. To był po prostu
          skandal !!! Taki klub zasługuje swoją kulturą na ligę okręgową.

• blesio Re: PZPN dziala ... link ... 19.03.02, 13:23
            Ty chyba zapomniałeś w jakich okolicznościach wchodziło dwukrotnie KSZO do 1
            ligi. Wasi kibice są przykładni, wręcz wzorcowi. Kibice Legii, Lecha, Wisły,
            Widzewa - uczcie się od kibiców KSZO.
            • Gość: Mario1 Re: PZPN dziala ... link ... IP: 195.94.196.* 19.03.02, 14:38
              Nie jestem szalikowcem, tylko zwykłym kibicem. Ludzie w Ostrowcu chodzą na
              mecze KSZO wydając ostatnie pieniądze ( bardzo często są to bezrobotni hutnicy,
              chodzą z dziećmi, rodzinami ( czego nie można powiedzieć o stadionach Legii,
              Widzewa czy Polonii - wiem, bo mieszkam i pracuje w Warszawie i zdarza mi się
              odwiedzać tutejsze stadiony ). Poza niecenzuralnymi przyśpiewkami ( choć
              niezbyt częstymi )grupy szalikowców, nic nikomu w Ostrowcu się nie stało. Na 80
              tyś. mieszkańców na mecze przychodzi min. 5 tyś. kibiców, mimo że klub jest w
              dolnej części tabeli ( Warszawa, 2 mln. mieszkańców - ok. 4 tyś na Legię, ok.
              300?? na Polonię, Łódź, ok. 500 tyś. mieszkańców - ok. 2 tyś kibiców ). Gdzie
              są wierniejsi kibice ???
              W Ostrowcu działacze, przy pomocy miasta, dla kibiców, bez możnych sponsorów
              zbudowali jeden z najnowocześniejszych stadionów w Polsce, piłkarze wszystkich
              klubów bardzo chwalą sobie mecze w Ostrowcu, podkreślając świetną atmosferę na
              trybunach. Czy więc kibice innych klubów ( zwłaszcza wymienionych przez
              Ciebie ) nie mają czego naśladować ???
              Jeśli chodzi o atmosferę towarzyszącą wejściu do I ligi KSZO, to powiedz mi coś
              o tym, bo nic nie słyszałem ( tylko wybacz, nie cytuj mi wypowiedzi działaczy i
              piłkarzy Stali Stalowej Woli ).
      • Gość: slawekp Re: Co z Bojarskim? IP: *.eds.com 19.03.02, 11:38
        Historia zawodnika Bojarskiego zaczęła się symulowaniem karnego w ostatnich
        minutacj meczu GKS - Legia. Wtedy był on bohaterem całej Polski ponieważ
        pozowliło to "dopierniczyć" znienawidzonej Legii. Frajerzy z Canalu plus nie
        potępili postepku tego boiskowego głupka, który jak się okazuje ma charakter
        zwykłego bandyty. Nie wiadomo dlaczego (w pakiecie z Kiełbowiczem) trafił do
        Legii, a potem tułał się po całej Polsce trafifszy na frajerów, którzy go
        zatrudnili. Gość powinien wisieć przez 1,5 - 2 lat bez żadnych zawiasów.
        Sławek Legionista od zawsze
        • Gość: fajlo Re: Co z Bojarskim? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:02
          Co z Bojarskim? Pewnie nic. Dostanie karę kilku meczy i nadal będzie tym, który
          najczęściej w polskiej lidze marnuje setki. Dla mnie facet jest za bardzo
          spięty jak na piłkarza i nerwy mu puszczają.
      • Gość: Zeo Re: Co z Bojarskim? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:26
        Mam już dość chamskich zachowań i wypowiedzi naszych piłkarzy i trenerów, niech
        zajmą się swoją grą, bo poziom jaki wielu z nich prezentuje jest żenujący,
        sędzia jest tylko człowiekiem i ma prawo się pomylić, a od oceny jego pracy
        jest PZPN. A tacy ludzie jak Bojarski i Mandrysz powodują że odechciewa sie
        chodzić na stadiony normalnym ludziom, ja chcę widzieć jak wylewają pot na
        boisku w czystej walce, jak przez całe spotkanie "gryzą trawę". Panowie!
        pokażcie że kochacie ten sport!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka