adrian.b 24.07.04, 17:23 Droga redakcjo... proszeo dolaczenie do listy transferowej Wojtkowiaka z Amiki. Gracz ten prawdopodobnie bedzie pdostawowym graczek wronieckiego teamu a nie ma go na liscie transferowej. Z gory dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejrut4 Re: Wojtkowiak z AMIKI 24.07.04, 21:58 tez wlasnie chcialem napisac ze nie ma Grzgorza Wojtkowiaka... no chlopaki z redakcji prosze o jak naajszybsze dodanie go... zeby byl przed liga :) Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut4 Re: Wojtkowiak z AMIKI 24.07.04, 22:01 tak smao nie ma kikuta z Amicki ktory gra w sparingach i strzela sporo bramek !! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.b Re: Wojtkowiak z AMIKI 24.07.04, 22:20 kikut jest :) z tego co pamietam jako pomocnik Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.b Re: Wojtkowiak z AMIKI 24.07.04, 22:22 wlasnie redakcjo prosze o uaktulanienie listy transferowej. Mam nadzieję, ze podpiszą w poniedzialek kontrakt z Mielcarskim i go też będzie można dołaczyć do listy transferowej. Odpowiedz Link Zgłoś
remass1 Re: Wojtkowiak z AMIKI 25.07.04, 07:26 Jestem przeciwny modyfikacji listy transferowej. Np. teraz jest już prawie 7000 zgłoszonych drużyn i ich Prezesi nie mieli szansy zagospodarować np. Wojtkowiaka ( który załapał sie na stałe w końcówce poprzedniego sezonu i jego cena oscylowałaby ok. 1,2 mln ( Kucharski - 1,2 ).Obecnie zgłaszający drużyny mieliby w stosunku do nas lepsze możliwości. A to byłoby niesprawiedliwe. A ja nie mam chęci grania dwowa, trzema zespołami. Mietek Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.b Re: Wojtkowiak z AMIKI 25.07.04, 09:03 Szanowny panie prezesie... Cciałbym zauważyć, ze szanse każdy ma takie same. Gdy pojawi sie na liście wspomniany Wojtkowiak zawsze możesz wymmienić go na jednego z wczesniej zakupionych graczy. No chyba ,że zglosiłes juz team do pierwszej kolejki. Co osobiście uważałbym za niezbyt przemyślany ruch. Chociażby dlatego, że tuż przed pierwsza kolejką może sie zdarzyć tak,ze np.5 wybranych przez ciebie graczy zerwie więzadła krzyżowe w kolanie i nie zagraja do końca sezony. I co wtedy zrobisz? Pozdrawiam Adee. Mam nadzieję ze moj wyjaśnienia cie przekoanały. A na podkreślenie słuszności moejej tezy nich swiadczą moje wynik w pilkarzykach w kolejnych edycjach. I edycja - kolo 300miejsca, II- 33,III- 90 i ostatnia 20-te . Pozdrawiam serdecznie. Prezes ADeE szefujacy zespolowi AdeE Team P-ń Odpowiedz Link Zgłoś