Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.skarzysko.vectranet.pl 03.10.13, 23:11
    witam Bartek chodzi o to nie mam bonusów zliczyłem wszystkie punkty brakuje 2ale te dwa punkty to drobnostka w stosunku do bonusów dlaczego zyro miałem na rezerwie a on gral to punkty sie nie licza :piwo:
    Obserwuj wątek
      • Gość: który już raz Re: poprawki IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 08:26
        Człowieku ile jeszcze razy trzeba ci mówić że jeżeli chcesz zgłosić jakiś problem to podajesz ID SWOJEJ DRUŻYNY jak Bartek ma naprawić jakiś błąd skoro nie wie którą drużynę prowadzisz
      • wygrajlige_pomoc Re: poprawki 04.10.13, 12:45
        @Miron: nie zakładaj nowych wątków - kontynuuj tam, gdzie zacząłeś. Będzie porządek.
        Wciąż, jak Prezes powyżej CI przypomniał, nie podajesz namiarów na drużynę. Tak ciężko sprawdzić.

Zakładając jednak, że masz konto miron58, to drużyna Urwisy - zgadza się?

Jeżeli tak, to wszystko u Ciebie gra. Nie wiem jak nie widzisz zliczonych 2 punktów Żyry. Dostał 2 i liczą się w 10. kolejce.
        Masz budżet poniżej 30 mln (czyli bazowe plus 5 bonusów), ale pamiętaj, że ceny zawodników spadają i dlatego też masz mniej.

[Bartek]
        • Gość: mj Re: poprawki IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 17:56
          Niestety kolejnasytuacja, kiedy o punkty trzeba sie upomniac. Asysta dla Sebastiana Mili oficjalnie zaliczona z raporcie ekstraklasy jaki i innych raportach, natomiast w rezultatach WygrajLige prozno szukac zaliczonej asysty...
          • wygrajlige_pomoc Re: poprawki 07.10.13, 11:03
            @mj: proszę wskaż mi te raporty. [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka