Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Miśkiewicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 15:37
    11 obronionych strzałów wg Przeglądu Sportowego. Ja też oglądając mecz dopatrzyłem się więcej obron niż 7. Myślę, że warto to sprawdzić.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mnop Re: Miśkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 21:04
        Proszę o sprawdzenie czy Miśkiewicz nie miał więcej niż 7 strzałów obronionych.
      • wygrajlige_pomoc Re: Miśkiewicz 24.10.13, 09:21
        Wg statystyk Sport.pl nie miał: www.sport.pl/pilka/2,108274,,,,161901725,P_SPORT_PODMIOT.html
        • Gość: m Re: Miśkiewicz IP: 194.29.155.* 24.10.13, 10:09
          A czy statystycy Sport.pl są nieomylni? Myślę, że Przegląd Sportowy ma większą renomę. Zresztą wg livesports Miśkiewicz też obronił 11 strzałów, więc wydaje mi się, że prośba o dokładne sprawdzenie tej sytuacji jest uzasadniona i nie sądzę, żeby sprawdzenie tego w statystykach Sport.pl wystarczyło.
          • Gość: Prezes Re: Miśkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 13:51
            ...również jestem zdania że decyzje administratora są zbyt subiektywne. Myślę że organizatorzy mogliby być bardziej otwarci na reklamacje uczestników, zwłaszcza gdy są one poparte konkretnymi dowodami. Niestety to nie pierwsze mocno kontrowersyjne zdarzenie....
            • Gość: m Re: Miśkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 23:21
              Czyli nie doczekamy się jakiejś innej odpowiedzi?
            • wygrajlige_pomoc Re: Miśkiewicz 28.10.13, 11:23
              Panowie, zawsze staramy się sprawdzać wszelkie wątpliwości. Może to nie pierwsze zdarzenie, gdy nie jest po myśli zgłaszających, ale uwierzcie, że to nie jest tak, że "o, zgłosili, to im nie damy". Staramy się to ocenić. Jasne, że jest to subiektywne, ale inaczej nie możemy.

Miśkiewicza punktowaliśmy na podstawie relacji Sport.pl. Tam nie miał 8 strzałów obronionych. [Bartek]
              • Gość: jz Re: Miśkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 16:38
                Szanowni Państwo może najwyższy czas punktować na podstawie stanu faktycznego, a nie relacji sport.pl?
                • Gość: m Re: Miśkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 21:09
                  Czy jest możliwosc sprawdzenia rzetelności statystyk sport.pl - o to się pytam. Czyli przeliczenia na nowo obronionych strzałów Miśkiewicza.
                  • piotrsport Re: Miśkiewicz 28.10.13, 22:20
                    Według oficjalnego serwisu Ekstraklasy Zagłębie na bramkę Miśkiewicza strzelało cztery razy więc tylko tyle miał obron. Pewnie inne serwisy liczą też wyłapane dośrodkowania czy przechwycone podania. Dlatego podają nie sumę obronionych strzałów a wszystkich interwencji.
                    • Gość: m Re: Miśkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 22:26
                      Tylko, że mówimy o meczu wcześniejszym z Zawiszą, a Przegląd Sportowy podaje liczbę strzałów celnych, a strzał jest uznawany za celny, kiedy go obroni bramkarz.
                      • wygrajlige_pomoc Re: Miśkiewicz 29.10.13, 08:47
                        Strzał celny to nie tylko ten, który obroni bramkarz.
                        Padają jeszcze bramki albo blokują piłkarze z pola.

Tak nieco na marginesie ;) [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka