Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO TO JEST?!?

IP: *.icpnet.pl 27.03.02, 17:02
    jak w temacie - co ta banda ..... wyrabia?!? TO ma byc repra?!? ta banda
    paralitow, ktora daje sie osmieszac japonczykom??? wstyd i hanba!!! slonie
    hajto i waldoch osmieszaja sie na obronie, klepia pilke na polu karnym jakby
    grali mecz pokazowy... srodek nie potrafi rozegrac pilki, bo zanim ktorys sie
    obroci juz traci pilke... atak niemrawy i sloniowaty - pieprze taka kiche!!! z
    litosci nie skomentuje stadionu, dopingu i kibicow>:(((

PS bravo za petarde!!! lodz rzadzi>:(((
    Obserwuj wątek
      • warsau Re: CO TO JEST?!? 27.03.02, 17:40

tylko ciszej bo sie wyda. kiedy sie dowie lodzianin Leszek M. i jego klakierzy
        z PZPN to bedziemy mieli krucho.
        • Gość: canemuto Re: CO TO JEST?!? IP: *.icpnet.pl 27.03.02, 18:38
          ochlonalem juz troche, ale ciagle nie moge uwierzyc w to co widzialem...
          uhuhu - fajnie, ze chociaz cala polska sie cieszy, gdzie nie spojrze
          cytaty "zimny prysznic byl potrzebny", "wreszcie wiemy z kim przyjdzie nam
          walczyc"... super. dotad sadzilem, ze wszyscy ze strachu przed wielka druzyna
          polska beda tylko grzecznie przyjmowac baty, a tu prosze - niespodzianka;)))
          pozdro.
      • Gość: maciejx Re: CO TO JEST?!? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:47
        Albo wszyscy mieli ten mecz w dupie albo ta japonia to sa tacy kozacy. Przeciez oni zap...dalali jak
        male samochodziki. A ich akcje były rozgrywane z takim spokojem i z taka finezja ze to jest koniec.
        Nakata jest rewelacyjny/ Może to nie był zachwycajacy mecz ale japonczycy byli o klase lepsi. W
        naszym wykonaniu- nedza i rozpacz. I co z tego, ze byliśmy duzo przy pilce? A bledy obrony?! Co to ma
        być? Brawo dla dudka i majdana/ ale tak poza tym to nie było nic ciekawego z naszej strony. Finalista
        mistrzostw swiata bedac tyle przy pilce w 2 polowie stwarza tak niewiele dogodnych sytuacji? Nie. To
        mi się nie podoba. Ale mam nadzieje, ze engel wyciagnie cos z tej porazki.
        Co do dopingu to wcale nie było najgorzej, tylko jestem pewny, ze mecz w poznaniu przyciagnal by
        jeszcze raz tyle publicznosci. Rudy prezes mowil dla wyborczej, ze będzie się cieszyl jak będzie 8-9
        tys!!!! To jest wstyd! Na meczu reprezentacji z gospodarzem mistrzostw (tyle co w 2 lidze na meczu z
        outsiderem z jakiejs wsi////:-))))))/ )
        Ale to już zupeknie inny temat.
        Pzdr. Mam nadzieje, ze z rumunia będzie lepiej.

• Gość: Fanatico Re: CO TO JEST?!? IP: *.icpnet.pl 27.03.02, 19:39
          Zenada, tragedia, beznadzieja!!!!
          Panowie z czym na mundial???
          Ceny biletow na mecz to tez skandal. Rudy pacnij sie w glowe. No i jeszcze
          doszlo do tego dwu zajebostych komentaatorow. Oni potrafia uspic kazdego. I te
          ich trafne komentarze:
          - "no i teraz spokojnie Polacy" - 2 sekundy potem tracimy brame
          - "doskonale znajacy jezyk niemiecki sedzia niemiecki"
          - i jeszcze klasyk Tomaszewskiego "to nie blad to wielblad"
          Takiej dawki bzdur niestety nie wytrzymalem i nie ogladalem do konca.
          Niech zyje MATEUSZ BOREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: salog Re: CO TO JEST?!? IP: 195.216.103.* 27.03.02, 20:04
            Miałem ochotę rozpocząć wątek po ostatnim meczu z Irlandią Płn.,kiedy cała
            Polska piała z zachwytu nad grą, która moim zdaniem była żenująca! Dziś
            przyjechali Japończycy i okazało się, że poza wzrostem liczą się też
            umiejętności techniczne...
            Nie ma powodów to paniki bo to mecz towarzyski. Po raz kolejny okazuje sie,że
            kiedy przeciwnik gra technicznie, to jest duży problem (vide: Hiszpania,
            Francja, czy też Kamerun). Jest u nas kliku graczy, którzy "charakteryzują się
            tym że nie umieją grać w piłkę" (cytat genialnego zdania dziennikarza
            Rzeczypospolitej) - po naszemu to znaczy tyle że nie ma u nas graczy o dobrym
            wyszkoleniu technicznym i tyle! Nasza nieporadność przy pressingu Japończyków
            była wręcz smutna.
            Chcę powiedzieć, że nie jesteśmy tak słabi jak dzisiaj to było widać, ale nie
            jesteśmy również tak dobrzy jak sie nam (mi nie ;-)) wydawało!
            Generalna uwaga jest taka: potrzeba wielkiego programu szkoleniowego
            nastawionego na wyszkolenie indywidualne piłkarzy! Koniec z wielkimi toporami,
            którzy modlą się by nie musieli dryblowac przyjąć, czy też zagrać z klepy (z
            litości pominę przykładowe nazwiska). To niby proste, bo wystarczy zmienić
            podejście do szkolenia i selekcji młodzieży. Przypomnę jednak wypowiedź ternera
            Lenczyka, który powiedział kiedyś, że przy takim stanie boisk możemy zapomnieć
            o technice (kto widział murawę w Katowicach i Łodzi ten dokładnie wie o co
            chodzi!).
            I wreszcie sprawa ostatnia (LICZĘ TU NA POPRACIE MISZY, KTÓRY KIEDYŚ JUŻ ZE MNĄ
            TO PODNOSIŁ) skandal w kadrze związany powoływaniem niektórych graczy! Lobby
            Lubańskiego doprowadziło do tego że wszyscy wierzą, że napastnik Żewłakow jest
            dobry (koń by się uśmiał). Ilustracją mej spiskowej teorii jest dzisiejsza
            wypowiedź red. Szpakowskiego (cytuję z pamięci): "Na boisku pojawi się zaraz
            Żewłakow. Mówił mi Włodek Lubański w jak wspaniałej formie jest ten gracz, w
            kżdym meczu ligi Belgijskiej strzela gola" i chwile po wejściu komentując
            grającego klipę pupilka (nieudany wślizg): "bardzo aktywny od pierwszych chwil
            Żewłakow". Ja nikogo za rękę nie złapałem, ale sporo goli w lidze Belgijskiej
            stzrela też Waligóra, więc co: do Korei? A tak na marginesie krótki quiz dla
            kibiców, wymień znanych graczy grających w lidze Belgijskiej, lub takich,
            którzy po odejściu z niej zrobili karierę (ostatnie 3 lata). Kiedy Excselsior
            (sorry ale nie umem tego naskrobać) wystawił na sprzedaż naszych bliźniaków to
            był taki tłum kupujących, że ho, ho Głupi menadżerowie na takich brylantach się
            nie poznali!
            Zabrakło mi dzisiaj Zdebela, czyżby rozwiązał swą umowę z Panem Lubańskim?..
            No to żółć już poszła!
            Pozdrawiam!
          • Gość: RAdost Re: CO TO JEST?!? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 20:04
            Gość portalu: Fanatico napisał(a):

> Zenada, tragedia, beznadzieja!!!!
            > Panowie z czym na mundial???
            > Ceny biletow na mecz to tez skandal. Rudy pacnij sie w glowe. No i jeszcze
            > doszlo do tego dwu zajebostych komentaatorow. Oni potrafia uspic kazdego. I te
            > ich trafne komentarze:
            > - "no i teraz spokojnie Polacy" - 2 sekundy potem tracimy brame
            > - "doskonale znajacy jezyk niemiecki sedzia niemiecki"
            > - i jeszcze klasyk Tomaszewskiego "to nie blad to wielblad"
            > Takiej dawki bzdur niestety nie wytrzymalem i nie ogladalem do konca.
            > Niech zyje MATEUSZ BOREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tam MAteusza Borka nie lubie - taki Ricky MArtin i tak tez zna sie na
            pilce...chociaz jest troche lepszy od TVP ale to nie jest akurat trudne..
            • Gość: canemuto Re: CO TO JEST?!? IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 01:22
              dla mnie podsumowaniem profesjonalizmu i obiektywizmu "komentatorow" tej
              parodii bylo zdanie: "zagranie dobre ale niedokladne" hehehe... biale ale
              czarne, zimne ale cieple:))) pozdro.
              • Gość: apcio Re: CO TO JEST?!? IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 01:37
                hehe panowie to byla sciema przed mundialem :P nie widzieliscie
                portuglaczykow? oni probowali sie bardziej zakamuflowac i przegrali 1-4. hehe
                • Gość: canemuto Re: CO TO JEST?!? IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 01:52
                  no tak... a ci slabi taktycy z niemiec i francji za grosz wyczucia i
                  konsekwentnie wygrywaja:) ach, gdzie podziala sie slynna "strategia sciemki"?
                  • Gość: Camara Re: CO TO JEST?!? IP: 217.96.35.* 28.03.02, 10:10
                    O co się pienicie ? Liczycie na finał Mundialu ? Ci goście mają to wszystko w
                    pompie, a finały, jeżeli już, to maja pomóc tylko w podpisaniu lepszych
                    kontraktów, po ich zakończeniu.
                    Pozdrawiam
                    Camara
      • Gość: Cromm Re: CO TO JEST?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cust.poz.supermedia.pl 28.03.02, 11:30
        To było tragiczne Panowie - tragiczne.....wypada wam zazdroscić,żeście nie
        wydali 8 dych na bilet......he,he.......no,ale niektórzy se porobili zdjęcia z
        Japonczykami.....he,he...szkoda,że tylko z trybun
        Pozdr. zrozpaczonego uczestnika
      • Gość: Daras Re: CO TO JEST?!? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 15:20
        No coz moze to byl tylko wypadek taki jaki zdarzyl sie Lechowi w Opolu, albo
        naprawde dzieje sie cos zlego z nasza reprezentacja. wszystko wszystkim ale
        godzina zero wybije 4 czerwca i wtedy sie wszystko okarze.
        • Gość: kolej Re: CO TO JEST?!? IP: *.stacje.agora.pl 28.03.02, 18:56
          Apelują o ton trochę mniej histeryczny.
          Ta kadra raz na parę meczy gra słabo. Przypomnę: z Białorusią w Łodzi, ze Szkocją w Bydgoszczy, z Armenią w
          Erewaniu, z Białorusią w Mińsku... Nie były to mecze lepsze niż ten. Teraz jest bardziej przykro, bo obrona zrobiła
          kilka fatalnych błędów i padły dwie bramki i graliśmy ze świetną drużyną, moim zdaniem lepszą od Ukraińców i
          Norwegów.
          Powiedzmy sobie szczerze - nie mamy świetnego zespołu, mamy niezły. I to się nie okazało wczoraj, na Boga! W
          optymalnej formie możemy wyjść z grupy bez problemu, a może nawet szczebel dalej. W takiej jak wczoraj -
          przywieziemy z mistrzostw może punkt.
          Mnie denerwuje tylko jedno - że Engel już nie szuka. Przecież dla bocznych obrońców nie ma dublerów (a obaj
          wczoraj zagrali bardzo słabo), podobnie z jakąś alternatywą dla trójki napastników (Żuraw chory, a jak np.
          pozostanie długo chory, albo skręci nogę Kryszał to co - na gwałt ściągniemy Juskowiaka?) Engel ma 22 i liczy że
          każdy będzie zdrowy i w formie. A jak pięciu nie będzie, to co?
          Ale mówię - po tym meczu nie histeryzujmy.
      • Gość: Luck Re: CO TO JEST?!? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 19:10
        Camara ma tym razem rację (niestety) pamiętajcie gdzie żyjemy i jakich mamy
        piłkarzy.
        • Gość: Radost Re: CO TO JEST?!? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:17
          DLa mnie i tak zawsze wazniejszy bedzie Lech i mecz np. z Myszkowem...:)
          • Gość: canemuto drugie imie cane_muto brzmi histeria;)))... IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 21:39
            ze wstydem rowniez przyznaje sie do przedkladania lokalnego szowinizmu;)))
            ponad "interes" (jakze niefortunne okreslenie) narodowy... spoks kolej -
            zobaczyl bys mnie po drugiej bramce dla nakatomanow - WTEDY TO DOPIERO WPDALEM
            W HISTERIE!!!:))) ale spoks - ocena koncowa po MS 2002. wtedy sobie
            pouzywam;))) pozdro.
            • Gość: Camara Re: drugie imie cane_muto brzmi histeria;)))... IP: 217.96.35.* 29.03.02, 07:44
              Czekamy na to z utęsknieniem :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka