Gość: talib IP: *.zone9.bethere.co.uk 04.12.13, 00:27 Cześć Bartek, dałoby rade udostepnić info ile graczy ma Masłowskiego w składzie i ilu na kapitanie?? Dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marc Re: Masłowski - prośba do Bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 07:41 fajnie by bylo:) Osobiscie mam go na rezerwie jako pierwszego i po cichu licze ze ktos z legii nie zagra. Wtedy wchodzi. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Masłowski - prośba do Bartka 04.12.13, 10:59 po kolejce zdradzimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Masłowski - prośba do Bartka IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.13, 15:22 Masło popsuł mi całą zabawę :) Mam go w składzie od początku, ale tym razem na ławce. Załamka :) A miało być top 5 w woj. śląskim... Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Masłowski - prośba do Bartka 06.12.13, 09:59 Zakończyła się kolejka, więc obiecane dane: Masłowskiego miało blisko 4800 prezesów (a już jest więcej, szał ;) Petasza tylko 199! [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś