Gość: krzykacz IP: *.icpnet.pl 17.08.04, 13:55 Niestety, dzisiejsza żółta bluzka Paulinki pokazała, że jednak jej cycki nie są aż tak dobre... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de Re: Paulinka Chylewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:02 a ktos twierdzil, ze sa..!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera na rzepy Re: Paulinka Chylewska IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 14:13 Brzydka jest, ma wielki łeb, wąskie ramiona, nie zna się na sporcie, puszcza się, ma kiepska fryzure, brzydkie cycki, krzywe nogi, jest glupia (czy złozyliście juz życzenia swojemu KOLEGOWI!), śmierdzi bo się nie myje, reszty nie chce mi sie wyminiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: Paulinka Chylewska IP: *.icpnet.pl 17.08.04, 14:33 Ejże, jej cycki nie są złe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Paulinka Chylewska IP: 217.153.8.* 17.08.04, 14:53 No bez przesady, już wolę oglądać Chylewską jak sie mota (KOLEGOWI :-)), niż przepiękną Warakomską w panoramie. Ogólnie mamy strasznie dużo brzydkich prezenterek. U nas odwrotnie jak we Włoszech, gdzie w telewizji same super laski (a głupie jak but, i co chila którejś cycek na antenie wyleci ) a na ulicy same brzydkie, a u nas odwrotnie na ulicy same fajne dziewczyny a w telewizji straszą takie Warakomskie czy Wernerówny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Paulinka Chylewska IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 14:56 Od Anity to ty sie odpitol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Paulinka Chylewska IP: 217.153.8.* 17.08.04, 14:59 a co? lubisz takie męskie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Paulinka Chylewska 17.08.04, 15:01 ja bym zobaczyl chetnie jako prowadzaca te studio olimpijskie karoline szostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruckinge Re: Paulinka Chylewska IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 00:32 Chylewska jest do bzyknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Paulinka Chylewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 01:40 jest kilka fajnych dup które zapowiadają pogodę a te najlepsze jak Paulina z Bydgoszczy, choć ona co najwyżej średnia i bez gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de do grega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:27 a ktore do pogody wedlug Ciebie najlepsze?> jak dla mnie dwie brunetki z polsatu>> Odpowiedz Link Zgłoś