Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwa mecz siatkarzy z Francuzami

IP: *.acn.pl 19.08.04, 13:14
    ide na ryby... szkoda nerwow:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: jk Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:17
        Czy nasza drużyna pojechała tam na wakacje???
        • Gość: x Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:22
          To nie jest nasza drużyna. Niech nie noszą orła na piersi. Patałachy!
          • Gość: sds Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:54
            • Gość: moc Lorda Vadera Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:05
              ty chyba walniety jestes, a niby jak ma grac jak mu sie nie zgina kolano,
              facet ty grales kiedykolwiek w siatke? pojecie nie masz wiec nie pyskuj tu.
              • Gość: jogi Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:18
                pewnie rodzina Gabrycha. Na kogoś trzeba zwalić winę za porache, Najlepiej na
                niegrających.
              • Gość: macondo Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: *.toya.net.pl 19.08.04, 15:45
                jego cały czas coś boli, może powinien pomysleć o zmianie dyscypliny...brydż??? To samo z Olisadebe...z takim zdrowiem...
              • camille_pissarro Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU 19.08.04, 21:40
                Jasne , że to nie wina Świderskiego - to dzieki niemu wygrali z Serbia.Ten
                pierwszy mecz kosztował go właśnie ten uraz.Znaczy sie nie jest w pełni sił.
                Ale zatem pytaniew co z resztą ??? Np. po co trzymac w kadrze takiego Gabrycha -
                przeciez jest tylu lepszych od niego - wolałbym aby pojechał za niego
                np.Prygiel.Nie wiem co sie stało z Papke ( może też kontuzja wykluczyla go z
                gry na olipiadzie). Jednym słowem niepotrzebnie wygrali z Sernia i Czarnogóra -
                tak przynajmniej sytuacja byłaby klarowna.Aktualnie nie jestem pewien czy
                poradza sobie z Tunezją ( w aspekcie tego co pokazali z Argentyną ).
                Ale antcypujac nawet zwyciestwo z Tunezją to co te nasze "orły ' moga dokonac z
                dowolną druzyną z drugiej grupy w półfinale ????Ja w kazdym bądx razie na nic
                już nie liczę - nawet emocje mnie opuściły co jest wskazane.
                • camille_pissarro Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU 19.08.04, 21:48
                  Przepraszam za literówki i za błąd logiczny oczywista , że chodzilo mi o
                  ćwierćfinał , do półfinału nasi na pewno nie wejdą .....
                  Przynajmniej ja w to nie wierzę .
                • Gość: afred Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 08:57
                  Właśnie tego Gabrycha kibice wymogli żeby pojechał, bo niby najlepszy siatkarz
                  w polskiej lidze, kibice i dziennikarze - dzieki nim ten patałach Gabrych
                  reprezentuje, ech
            • Gość: niekumaty Sam Świderski druzyny nie tworzy - inne psie ch... IP: 206.47.220.* 19.08.04, 15:15
              niech sie wezma do pracy.
              ZACZNIJCIE SIE ZACHOWYWAC JAK ZAWODOWCY I REPREZENTANCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Dawid Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: 213.199.198.* 19.08.04, 15:20
              Swiderski jest kontiuzowny a ty masz fochy. Czy on sam gra na boisku??? Lepiej
              zwroc uwagę innym zawodnikom
            • Gość: pirania Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: 80.244.136.* 20.08.04, 00:52
              Nie widziałeś BARANIE że dzięki Świderskiemu wygraliśmy z Serbią i Czarnogórą i
              I set z Grecją. Gdy zszedł już bryndza 6 setów przegranych 0 wygranych.
              Kontuzja nie wybiera. Pomyśl raczej o płaskostopiu mózgu Gościniaka(trener)
              • Gość: 123 Re: Świderski TY TCHÓRZU i MAMINSYNKU IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 09:00
                "którzby inny jak nie Sebastanian Świderski" - odwieczny bohater co dziesiątego
                meczu, niestety te dziewięć w międzyczasie też trzeba rozegrać - raz na ruski
                rok zagra coś tam i od razu podnieta, takim pajacom nie!! chcemy równo
                grających!!
            • Gość: adas GABRYCH - PIĄTA KOLUMNA! IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 09:12
              A Świderski bohater raz w roku
          • Gość: qwert po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:40
            to woła o pomste do nieba, powinni zasypywać rowy wykopane przez piłkarzy,
            wstyd dla Polski
            • Gość: meehow Re: po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:03
              W zasadzie jestem przeciwnikiem kary smierci, ale po takim meczu warto sie
              zastanowic, czy dla siatkarzy nie zrobic wyjatku.
            • Gość: beyrichia Re: po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:57
              A ja się cieszę, wygrałem czteropak stawiając na wynik. Nasze święte krowy są
              niemal pewnym faworytem w meczu z Tunezją. Kto się założy o wynik? Polska -
              Tunezja 0:3. Tylko piłkarze mnie lekko zawiedli, stawiałem 0:3, ale nikt nie
              wygrał...
        • Gość: stefan z ciemnogro DOBRY KOMENTARZ W TVP,kiepska gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:27
          Gratuluje komentatorom wspanialego jezyka.Z przyjemnoscia WAS SLUCHALEM.Nie
          moge tego powiedziec o innych ludkach z lapanki,ktorzy przypadkowo,albo po
          znajomosci czy tez za ,,wziatki" wyjechali,,dorobic" na olimpiadzie.
          • Gość: marliner Re: DOBRY KOMENTARZ W TVP,kiepska gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:21
            To prawda. Wreszcie doczekałem się solidnego komentarza w dzisiejszym meczu
            siatkarzy i wczorajszym meczu Polski z Danią. Zero tłumaczenia naszych
            reprezentantów!!! I na pewno nie można nazywać mediów, jako ludzi którzy psują
            morale!!! Oni poprostu przedstawiają fakty które widać na boisku!!! Oby tak
            dalej już nie mogłem wytrzymać jak dotychczas tłumaczono zawodników i
            doszukiwano się jakiś wyjaśnień złej gry!!! słuszne zdanie :"Ci wspaniali
            polscy kibice!!! Cały czas cierpliwi, lecz jak długo można być cierpliwym
            oglądjąc taką gre!!!"(mniej więcej coś takiego)
          • Gość: magoo Re: DOBRY KOMENTARZ W TVP,kiepska gra IP: *.bielsko.msk.pl 19.08.04, 15:31
            Mnie ten rodzaj komentowania siatkówki również bardzo, BARDZO odpowiada.
            Nienachalny, wyważony, krytyka, kiedy zachodzi taka koniecznoąś, pochwała jak
            grają dobrze. Podobają mi się również te propozycje, kiedy nie idzie, ale może
            dlatego, że tez jestem takiego samego zdania jak Dębowski. No... może z jednym
            zastrzeżeniem - mogliby nic nie mówić podczas przerw, wtedy można by bylo
            usłyszeć co mówią trenerzy.
      • Gość: Madzia Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:20
        ogladam w pracy,dramat,chyba wróce jednak do papierów
        • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:21
          slucham w radiu...porazka...
          • tinoola Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami 19.08.04, 13:25
            w jakim radiu jest relacja??
            • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:27
              w jedynce.
      • Gość: az mi wstyd Szmaciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:21
        Wstyd wstyd wstyd, urosli w piórka po jednym meczu!!! wstyd
        • Gość: zmora Re: Szmaciarze IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:23
          14:24 wiadomo dla kogo :/
          • Gość: wimarc Re: Szmaciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:20
            Jaki wstyd? Przecież ten zespół zawsze tak grał. Nierówno. Oczywiście zdarzało
            mu się wygrac nawet z światową czołówką, ale rzadko. Po każdym takim
            zwycięstwie media i kibice robiły z nich bohaterów (wg nich już byliśmy w
            światowej czołówce). A jak przegrali ze średniakami to psy na nich były
            wieszane. Ludzie odpierdolcie się od tych chłopaków, graja jak umią najlepiej,
            a że umią nie najlepiej to mamy co mamy. I do kurwy nędzy niech ci dziennikarze
            przestaną pierdolić te swoje głupoty i zmieniac poglądy tak jak chorągiwka
            zmiania się an wietrze. Soory za język ale wkurwia mnie to.
            • Gość: maruda Re: Szmaciarze IP: 80.244.136.* 20.08.04, 00:59
              Wimarc nie przepraszaj jaki rozum taki język. Nie męcz się nauką byka gwizdać
              nie nauczy.
              • Gość: Cravietz Kibice Chcą Świdra Z Powrotem!!! IP: *.promax.media.pl 20.08.04, 01:17
                Jako jedyny zawodnik potrafił coś wnieść na parkiet...Trzymał w 1 meczu cały
                wynik...Jego dobra gra wpłynęła na dobrą grę całego naszego zespołu...Wiemy ma
                kontuzje, ale "ktoś" powiedział, że ona nie groźna, a więc co tutaj się długo
                zastanawiać...Trwa Olimpiada i gra nasza reprezentacja, a jej jest potrzebny
                Sebastian...Nie wiem jak nie on to kto pomoże reprezentacji...Gabrych??? Boże,
                co za pomyłka!!! Chciałbym żeby chociaż on mógł być liderem drużyny...I mimo
                to, że Serbowie nie pokazali się z najlepszej strony 20 punktów w meczu to nie
                byle jakie osiągnięcie...Brakuje takich Świdrów w naszej reprezentacji...
            • 777kasienka Re: Szmaciarze 20.08.04, 12:48
              Gość portalu: wimarc napisał(a):

> Jaki wstyd? Przecież ten zespół zawsze tak grał. Nierówno. Oczywiście
              zdarzało
              > mu się wygrac nawet z światową czołówką, ale rzadko. Po każdym takim
              > zwycięstwie media i kibice robiły z nich bohaterów (wg nich już byliśmy w
              > światowej czołówce). A jak przegrali ze średniakami to psy na nich były
              > wieszane. Ludzie odpierdolcie się od tych chłopaków, graja jak umią
              najlepiej,
              > a że umią nie najlepiej to mamy co mamy. I do kurwy nędzy niech ci
              dziennikarze
              >
              > przestaną pierdolić te swoje głupoty i zmieniac poglądy tak jak chorągiwka
              > zmiania się an wietrze. Soory za język ale wkurwia mnie to.

święta racja!!
        • Gość: magoo Re: Szmaciarze IP: *.bielsko.msk.pl 19.08.04, 15:43
          Oj to chyba nie takie proste jak Ci się wydaje. Nie takie proste. Z drużyną już
          od dłuższego czasu dzieje się coś fatalnego, a teraz do ich nierównej gry,
          doszly jeszcze kłótnie między zawodnikami. Słyszeliście zapewne o spakowaniu
          Gabrycha i wystawieniu torby za drzwi. To może i dobry sposób, ale nie na
          olimpiadzie. Proces ten więc zapewne trwa już jakiś czas i trener powinien o
          tym wiedzieć wczesniej i jakoś temu zaradzić. Ale Gościniak niestety nie nadaje
          sie do tego. On nie potrafi rozmawiać z ludźmi, z zawodnikami też nie, bo o
          tym, że nie potrafi rozmawiać z dziennikarzami wiedzieliśmy wczesniej.
          Widząc co się dzieje powinien przekazaź pałeczkę Prielożnemu, któremu łatwiej
          dotrzeć do większości zawodników, bo wiele opinii o nim, które płynęły z ust
          reprezentantów, było wdzięcznych za rady, za wskazówki, za uporządkowanie
          zespołu. Ale jak jeden mówi coś innego i drugi dorzuci swoją koncepcję, to już
          krok do kłótni, która właśnie mamy. Jeszcze raz sprawdza się znane przyslowie "
          gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść", a nam jedno smaczne śniadanko nie
          wystarczy, zawodnikom zresztą też nie.
          Może trener i związek będą usatysfakcjonowani, ale chyba tylko tym, że
          postawili na swoim.
      • Gość: zalamana Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 13:25
        Szkoda slow. Jak zwykle do bani. Wracam do roboty.
        • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:31
          wow 5:3 dla naszych.
      • Gość: MAXIM Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:29
        A GOSCINISK ZA PRZEPROSZENIEM "SELEKCJONER" I RESZTA WŁADZ PZPS'u I TAK BĘDZIE
        ZADOWOLONA Z WYNIKU BO WIDAĆ "PROGRES" W STOSUNKU DO ATLANTY!!!!!!!!!!!!
        JA TAKŻE CHCĘ POJECHAĆ NA WAKACJE DO ATEN NA KOSZT PODATNIKA!!!!
      • Gość: andy Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: S1PS,1.* / *.dregis.com 19.08.04, 13:33
        Nie wierze zeby Polska z kim kolwiek jeszcze na olimpiadzie wygrala. Wystarczy,
        ze wygrali z Serbia i Czarnogora. Oprocz Murka i Papkego, ktory nie stety
        niegra reszta to bardzo przecietni sitkarz a niektorzy to ni ewiem po co tam
        pijechali (np. Gabrych).
        Z tym trenerem to ni emamy o czym marzyc.
        • Gość: magoo Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.bielsko.msk.pl 19.08.04, 15:47
          Przestańcie wreszcie z tym Murkiem, bo zrz.... się można. Jaki on dobry? a już
          porównanie go dzisiaj przez komentatora TV z Granvorką, to już szczyt głupoty.
      • Gość: bolek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 19.08.04, 13:33
        Jak przegraja to niech wracaja juz do domu
        • Gość: bala mefa Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:35
          jaki wynik ?????
          • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:37
            1 set przegrany 15:25, w drugim 8:11 :/
            • Gość: pawel Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.acn.pl 19.08.04, 13:39
              Dywersant Gawrych wreszcie na lawie! ale i tak nic z tego nie bedzie. szkoda
              slow
            • Gość: bala mefa Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:39
              dzieki ;) jak mozecie to piszcie wynik dzieki
              • Gość: bnew Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 217.153.8.* 19.08.04, 13:40
                15:9 dla żabojadów, tu masz live sport.onet.pl/live.html
              • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:41
                9:15 co za qpa..... i jeszcze gabrych wracana boisko... :/
            • Gość: jasiu Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.master.pl / *.master.pl 19.08.04, 13:40
              I tylko komentatora żal bo ja bym juz chyba kur.ami rzucał.
            • Gość: syfon Jakiś mercy kill by się przydał :-{ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:48
              Przecież w Atenach mieli pokazać na co naprawdę ich stać - no to pokazali to co przez ostatnie kilka lat - zwycięstwo ze światową potęgą a potem przegrana z każdym, kto się napatoczy (czekamy na Tunezję). Kto śledził wyniki przed igrzyskami przeczuwał na pewno, że na olimpiadzie to oni se mogą pograć w karty co najwyżej.
      • Gość: knot Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 212.160.143.* 19.08.04, 13:40
        ciocie znowu się połamały
      • Gość: XXX Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 13:41
        Zenada.
        • Gość: mynda Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:45
          serbowie na meczu z nami jeszcze spali. jeden podobno obudził się dopiero pod
          prysznicem po meczu i pytał się "chopaki, to zkim gramy?"... no i cóż, jeszcze
          dwa razy wpierdul i będą mieli chłopaki wakacje :-/ ... Kto to jest gabrych?...
          podobny jest do kioskarza z mojego osiedla... faktycznie zniknął ostatnio, ale
          myslałem, ż pojechał się zaszyć na odwyk, a on na olipiade, hehm...
      • Gość: bartek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.top.net.pl 19.08.04, 13:42
        To szmaciarze nie siatkarze. Od tylu lat nie wygrali żadnego kluczowego
        spotkania. Zapatrzyli się chyba na piłkarzy. Pierdolę ich. Amen.
        • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:47
          16:20... postęp :/
        • Gość: gp Świderski na boisko!! IP: 212.244.195.* 19.08.04, 13:47
          Najwyższy czas! 16:20
      • tinoola Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami 19.08.04, 13:46
        19:14 dla francji
      • tinoola Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami 19.08.04, 13:47
        dla tych, którzy nie mają radia
        sport.onet.pl/live.html
        pzdr :)
      • Gość: maramo Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 217.99.155.* 19.08.04, 13:48
        A ja sie cieszę przynajmniej znowu wygram w STS-a. W poniedziałek 50 zł, dziś
        70 zł - przy wyniku 3:1 lub 3:0 dla francji.
        Myslę, że z Tunezją wygrają 3:2, z Argentyną wpierdziel 3:0.
      • Gość: KARY Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 213.77.27.* 19.08.04, 13:48
        GABRYCH NA ŁAWĘ !!!
        • Gość: zmora Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:50
          18:22 w zadek
        • Gość: byly kibic Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:52
          nawet na paraolimpiadzie nie mieli by szans
      • Gość: Autor Żenada, żałosne i tyle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:49
        Na tle słabiutkiej Francji wypadamy jak jakaś osiedlowa drużyna, jest połowa 2 seta i nic juz mnmie nie zmusi do ogladania tych "popisów"... Poskie "gwiazdeczki" to wydmuszki w srodku, zero ambicji szmaciarze !!!
        • Gość: zmora Re: Żenada, żałosne i tyle... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:52
          drugi przegrany.. rewelka!!
          • Gość: stylista ale wstyd IP: *.cascoproducts.net 19.08.04, 13:55
            Więcej żelu na łeb, złotych łańcuchów i laptopów w pokojach życze naszym "
            ambitnym " reprezentantom, tylko czy ktos będzie chciał na to patrzeć ...
      • Gość: toyfik Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: 194.209.85.* 19.08.04, 13:52
        WYPIERDOLIC bIESIADE A NA TRENERA SIR EDWARD SKOOOREEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: ssaczek Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 13:54
          Dupa nie siatkarze!
      • Gość: drake78 Jak dzieci IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.08.04, 13:54
        Kto ich wysłał na tą olimpiadę? Grają jak dzieci. Już wolę nudny boks na nudnym
        Eurosporcie.
      • Gość: Madzia Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:54
        No i 2;0 i beznadzieja
        • Gość: don chichot śmiejemy się z głąbów IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 13:55
          buhahahahahahaha
      • Gość: drake78 Polska-Tunezja 0:3 IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.08.04, 13:56
        przegrają do 11, 13 i 15. Brawo dla Arabów!
      • Gość: don chichot śmiejemy się ze szmaciarzy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 13:56
        buhahahahahahaha
      • Gość: znowu don chichot kolejny raz śmiejemy się ze szmaciarzy i niedojd IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 13:57
        buhahahahahahahaha
      • Gość: znwu don chichot znowu śmiejemy się ze szmacciarzy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 13:58
        buhahahahahahahha
      • Gość: skuter71 Re: Trwa mecz siatkarzy z Francuzami IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.08.04, 13:59
        co za CIOTY z tych POLAKÓW,wiedzialem ze przyniosa tylko wstyd naszemu krajowi,niech spierd****ą!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: złośliwy don chich wyjemy ze śmiechu nad tymi niedojdami IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.08.04, 13:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka