Gość: skowrcez IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 00:25 Szykuje się szybki koniec P UEFA dla Poznania ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jachu ale popelina... IP: *.sg.fr.studentenwohnheim-bw.de 21.08.04, 00:27 no i kicha...szkoda. oby z terekiem nie bylo takiej poruty. panowie, zalozylem sie o skrzynke piwa, ze pojedziecie z czeczenami minimum 4:0. prosze mnie nie zawiesc. do boju kolejorz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 08:30 Zabrakło w II połowie pomysłu na grę? Chyba nie zabrakło chęci zwycięstwa, takimi występami piłkarze zniechęcają mnie do chodzenia na Bułgarską. Przecież Pogoń piłkarsko była o klasę gorsza w I połowie, dodatkowo bez jednego zawodnika, a Lech chyba nie oddał strzału na bramkę Pogoni w II połowie? Przecież to bez sensu. Przegrać można nawet chociażby jak w Groznym, ale gdy wiem że grają żeby wygrać, że wszystko jest uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensor Pokazaliscie co potraficie "Kolejorz" IP: *.naftoremont / *.class147.petrotel.pl 21.08.04, 09:16 "Ładne buty" - a mialo byc tak rozowo :). Najpierw 3:0 z GKS potem pokonanie Wisełki i juz eforia i kazdy widzial Lecha na podium. A tu lipaaa, becki w PU i teraz porazka z Pogonia a to dopiero poczatek......... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Pokazaliscie co potraficie "Kolejorz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:27 blablabla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smuri Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:06 Panie Skowrcez, proszę się tu nie udzielać ;) W PUEFA ich rozniesiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 11:36 Bez Świerczewskiego Lech gra jak drużyna bez jaj, nie walczy, gra techniczną piłkę, lecz gdy przeciwnik zagra ostrzej presingiem, oddaje mecz zupełnie bez walki. Tak było w Moskwie i tak było w Szczecinie. Moja rada: Świerszczu wróć, bo w tej drużynie nie ma wojowników, tylko same gwiazdki i porcelanowe panienki. Mecz można przegrać, to jest sport, lecz trzeba walczyć, szarpać, biegać, zostawić serce na boisku, tak jak to zrobiła Pogoń.Jak kiedyś powiedział Bobo Kaczmarek "drzewa umierają stojąc". I tak poległ Lech w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:17 Lech byl po prostu cienki i tyle.Kipsko was widze przed meczem pucharowym.A ze bylo was tylko 300 to sami sobie jestescie winni. Przeciez was strach wpuscic na jakis kolwiek stadion.To juz malpy w zoo kulturalniej sie zachowuja.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 14:06 Wstyd i hańba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk.....ony Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 17:53 Baniak już nie chce kasy od Lecha a lech mu w prezencie 3 pkt.Panie Baniak długo następnych nie będzie.Szkoda tylko że robi się w balona prawdziwych fanów tych którzy jadą po całej Polsce za Lechem.Michniewicz więcej pokory do zawodu.Mimo to wierzymy w ciebie i twoich orłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weli Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: 81.15.215.* 22.08.04, 14:27 Naucz się przegrywać,kartoflu! Lech był niemiłosiernie słaby,ale ty oczywiscie w swojej głowie widziałeś coś zupełnie innego. ROTFL na maksa!!! Może przestaniecie się tak puszyć w necie,niedługo mecz z Czeczeńco- Rosjanami,ciekawe co wtedy wymyslisz baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi z Baniakiem na zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 07:33 Ciekawe czy po tym meczu lech ma juz uregolowane wszystkie zaleglosci finansowe z panem Baniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weli Re: z Baniakiem na zero IP: 81.15.215.* 22.08.04, 14:21 Ty bezmózgu! Nie potrafisz przyjąć porażki z honorem? Kapeć nie kibic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: z Baniakiem na zero IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 15:42 Powiem ci weli prędzej byk się ocieli nim do twojej muzgownicy dotrze że w naszej lidze większość meczy jest ułożonych. I nie bluzgaj miesem bo dziś niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.icpnet.pl 23.08.04, 14:32 Wydaje mi się że to był szok dla poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:1 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 16:44 Jestem fanem Lech i niewiem czemu tak słabo zagrali w meczu Pogonią.Zastanawiam się czemu tak słabo gra Piotrek Reiss.Liczę,że Lech będzie misrzem i pokona Wisłę 2:1.Strzelą Goliński i Zakrzewski lub Reiss. Odpowiedz Link Zgłoś