Gość: fishu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 16:47 do dupy z taka robota :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewunia 28 Re: Miarczyński spadł na piąte miejsce IP: 213.17.133.* 21.08.04, 17:32 bo do d... wieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcher polacy jak zwykle w czolowce;-) IP: *.bb.online.no 21.08.04, 17:41 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria, Anna Re: Miarczyński spadł na piąte miejsce IP: *.cable.casema.nl 21.08.04, 17:52 Przykro nam Polakom mieszkajacym za granica ogladac wszelkie porazki Polakow. W W dyscyplinie sportowej jak np. pilka nozna po wielkich porazkach wymienia sie natychmiast trenera i czolowke dzialaczy zwiazkowych. Po 8 latach ciaglych nieporazek trzeba wyciagnac realne wnioski i zmusic do opuszczenia swoich stanowisk caly Zarzad Komitetu Olimpijskiego, ktory ster wladzy ma w swoich rekach od lat 80-tych i i nie bardzo dbaja o swoich Sportowcow dumy i przyszlosci polskiego sportu. Obecny Zarzad publicznie operujacy glownie jezykiem angielskim nie ma juz serca dla wybitnych osob polskiego sportu, kieruje sie glownie sprawami Wielkiej (wlasnej) Wagi. Co mysla inny o moim zdaniu ? Pozdrawiam serdecznie Maria Anna z Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: Miarczyński spadł na piąte miejsce IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.08.04, 18:13 Akurat w przypadku Miarczyńskiego to co piszesz nie ma sensu. I nie chce mi się tego tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic racja, swieta racja Mario, Anno - ... IP: *.range217-42.btcentralplus.com 21.08.04, 18:14 ..... ja mam takie dziwne wrazenie, iz w calym polskim sporcie dzieje sie zle, a nawet bardzozle. Jakos w zadnej dyscyplinie, olimpijskiej, badz nie, nie licza sie polscy zawodnicy, sporadyczne, pojedyncze sukcesy nie moga przeslonic calego dna! Za to slyszy sie ciagle o korupcji, przekupstwie, itp. To wlasnie chyba to jest przyczyna takiego upadku polskiego sportu, gdyz nawet za PRL polscy sportowcy radzili sobie o wiele lepiej (ze byla to po czesci propaganda? owszem, ale nie do tego stopnia jak chocby w bylym NRD). Wszechobecne, polskie "kombinowanie" i tutaj (= w sporcie) przeklada sie na wyniki takie a nie inne. Po tej olimpiadzie powinno sie dokladnie i uczciwie rozliczyc wszystkie zwiazki sportowe za fiasko i kompromitacje: przeciez na to ida pieniadze z kieszeni podatnika!!!! Zaczac proponuje np. od niejakiego Biesiady, ktory zamiast siedziec w wiezieniu (przeciez sad wyrok wydal - co ten facet robi w Atenach i jakim sposobem dostal paszport?) to sobie odpoczywa w Grecji. No ale jesli w wiezieniach polskich nie siedza inni przestepcy, ktorych prawo nawet boi sie sadzic (np. niejaki Lepper czy inni zlodzieje), to jak ma byc w tym kraju lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Miarczyński spadł na piąte miejsce IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.08.04, 11:17 Co chcesz? Żeby wszystko wygrywali? Ja życzę sukcesu Friedmanowi, a nie jakiemuś Marczynskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś