Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

transfery widoczne

IP: 91.206.6.* 02.06.14, 15:57
    czy organizator wyjasni dlaczego widac bylo transfery zaraz po ich dokonaniu , a nie po 20.30 bo sprawa jest do wyjasnienia, bo to kompromitacja organizatora lub ewidentna pomoc z jego strony dla niektorych zawodników pokazac jakie 10 dokonała zmiany!!! a druga sprawa smiech na sali Dudu mial kartke i od soboty tego nie uwzgledniacie, kolesie go maja i nie dasz kartki, dokladnei 68minuta, samoboj im nie wystarczyl potzreba znowu punkta komus?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciekawe Re: transfery widoczne IP: *.centertel.pl 02.06.14, 17:19
        coś tu nie gra, przed północą po zakończeniu rozgrywek byłem w pierwszej 10-ce. Dzisiaj rano przed 6.00 spadłem poza. Z tego wniosek, że system naliczający punkty pracuje nocą? :-)
        • Gość: rodżejro Anuloao Re: transfery widoczne IP: *.syrion.pl 02.06.14, 17:44
          tak jest od zawsze !! gratuluje refleksu !! nie wszyscy się grzeją i wchodzą od razu po meczu na swoje drużyny ...
      • Gość: Ali Re: transfery widoczne IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.14, 21:28
        Pisałem o tym już wcześniej zanim ruszyła kolejka , że jest taka sytuacja. niestety Szanowny Barku nie doczekałem odpowiedzi co znaczy, że chyba chcecie sprawę przemilczeć lub przyciszyć w sprawie tego problemu. może jednak się mylę i doczekamy się wyjaśnienia - które i tak nic nie zmieni.
        • Gość: you Re: transfery widoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 21:55
          W tabeli było bardzo gęsto-nie bardzo rozumiem co daje taka wiedza o składach rywali-w pucharze jak jest jeden rywal to może robić różnicę-a tutaj jak jest 20 osób to co to da-i tak trzeba było wcelować swoimi zawodnikami-czyli mieć wiedzę lub farta.Teraz ktoś twierdzi że nie wygrał bo rywale znali jego skład?
      • wygrajlige_pomoc Re: transfery widoczne 03.06.14, 10:56
        Tak, rzeczywiście było widać zakładkę transfery przed zamknięciem okna. System przez błąd ujawnił tą informację. Zostało to poprawione i nie wystąpi w kolejnych edycjach. Przepraszamy.
        Wiedza o transferach przeciwnika jest co prawda pomocna, ale nie stanowi zagrożenia tym, że dzięki temu na pewno drużyna będzie punktować lepiej. Ten błąd nie wpłynął na wyniki. Dlatego też wszystko liczymy dalej. Kolejka została rozegrana prawidłowo.
        [Bartek]
        • Gość: zal nie tlumaczeni Re: transfery widoczne IP: 91.206.6.* 03.06.14, 12:37
          koljeny raz zrobiliscie posmiewisko z ciebie, a prowadzacy tym bardziej, jak nie zmienilo jak mozna bylo podgladnac zawodników przeciwnika i jak byles nizej dac innych? wiesz co piszesz organizatorze? po co mam dawac najpopularniejszego na kapiatana lub kupoweac tych samych jak jestem nizej w generalce jak widze kogo ma czołowka to kupier inych, a widze jakich ma i tych samych nie dam,, bo status bez mian by bylo, a na druzyna z czołówki bugaj miala dowone transfery to ogla wybrac skład z taka wiedza jaka chciala i pisdzesz miernoto organizacyjna ze to nie ma znaczenia? a kto sobie zyczył, zeby ktos widzial jego skład??!!! i to pzred ostatnio kolejka, moze jakis któj koles potrzebował wejsc do 10? lub wygrac ?
        • Gość: kompromitacja Re: transfery widoczne IP: 91.206.6.* 03.06.14, 12:53
          organizator ma nas chyba ze deb... przykład jestes 2.3.5 walczysz z 1 o wygrana, widzisz jego skład, masz strate 5-10 punktów co robisz ? dasz zawodników innych niz on, bo po co powilac jego skład i zachowac strate i to nie ma znaczenia dla gry? i jak nie stawi zagrozenia? wpływa na miejsca , bo ulatwia wybranie zawodników innych niz przeciwnicy , i orgaqnziator nie ma sobie nic do zarzucenia? kolejka do kasacji i liczyc wyniki po 36kolejkach a nie przepraszac. zgłosszenia byly od 13 i co nie chcialo sie nic z tym zrobic?
          • Gość: aaa Re: transfery widoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 13:40
            Mi to ryba-czytałem info o widocznych transferach i nawet tam nie zajrzałem-a też walczyłem o czołowe miejsca.Powtórzę mogło to mieć wpływ ustawiając skład pod kontem jednego rywala-ale w przypadku takiego zagęszczenia,niewielkich różnic punktowych u sporej liczby graczy-co to da-jak każdy miał troszkę inaczej-a i tak trzeba było wcelować ze swoimi zawodnikami-nie wystarczyło dać innych niż lider-ale musieli to być lepsi niż miał lider:-)
            Oczywiście ten błąd systemowy lepiej jakby się nie zdarzył-ale miał marginalny wpływ na wyniki-każdy kto jest w czołówce jest INTELIGENTNĄ osobą-a dla takich chyba było oczywiste że ktoś kto jest wysoko stawia na pewniaków żeby nie stracić,a ktoś kto musi odrabiać-powinien ryzykować i liczyć na szczęście.Tyle w temacie-wątpię aby ktoś anulował kolejkę:-)
            • Gość: aaa myslacy Re: transfery widoczne IP: 91.206.6.* 03.06.14, 15:31
              a o czym ja ooo mowie, pierwsi musieli dac pewnych, a reszta podgladneła i dałą inych zeby dogonic, a mieli to ułatwione bo wiedzieli ajkich wybrac, zeby nie dublowac tych samych zawodników i zwiekszali szanse na wygrana, bo zawodnicy sie im nie powtarzali z czołówka, a tak to by dali takichg samych i skłądy by sie powtorzyly i zmniejszałoby to szansa na zmiany, logika czysta , a organizator jest matołem i mysli ze to wpływu nie ma.
              • Gość: aaa Re: transfery widoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 16:15
                i co byś w związku z tym chciał?Co proponujesz?Goniącym mogło ułatwić-ale i bez zaglądania pewne było że najczęściej w czołówce kapitanem będzie Stlić albo Żyro.Anulowanie kolejki nie wchodzi w grę-bo jak chciałbyś udowodnić że ktoś zaglądał w czyjś skład,zresztą regulamin czegoś takiego nie zabrania.
                Samo danie do składu zawodników innych niż liderzy mogło zwiększyć szansę w teorii-ale żeby dało efekt w praktyce-Ci zawodnicy i tak musieli zapunktować lepiej niż pewniacy wybrani przez czołówkę-czyli mieć szczęście:-)
                • Gość: logika Re: transfery widoczne IP: *.tktelekom.pl 03.06.14, 18:36
                  te wczesniejszy piszacy ma racje, czy daje duzo, bo jak pierwszy daje np stilica i starzynskiego to jak 2. 3.4 da tak samo to wiadomo,ze nic nie odrobi, a jak da innych wiedzac, ze pierwszy ma stilica i strazynskiego to ma szanse go prześcignąć, a czy da dobrze czy zle to juz inna sprawa, ale szanse na wyprzedzenie zwieksza bym organizator, a jak da tych samych to szanse na wyprzedzenie ma duzo mniejsze , bo powiela skald, wiec dajew to duzo, ułatwia bardzo, a sam zglaszlaem po 14 poznioej jeszcze raz i na fb, ze jest bład i nic z tym nie zrobiono, wiec organizator gra w kulki.
                  • Gość: aaa Re: transfery widoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 18:49
                    No ale ciągle nie wiem czego oczekujecie w związku z tym...?:-)Chcecie dodać pkt liderowi,odjąć tym którzy gonili-i od którego miejsca uważa się kogoś za goniącego-od 2ego?Anulować kolejkę?
                    Już napisaliście że był błąd i organizator przyznał-coś jeszcze chcecie to napiszcie...:-)
              • Gość: Ali Re: transfery widoczne IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.14, 22:01
                Śmieszą mnie ludzie, którzy sami sobie odpowiadają na postawione pytania o potem sami z sobą dyskutują nie potrafiąc nawet poprawnie wypełnić pola Autor. Możliwości związanych z tym, że transfer jest widoczny jest tyle, że szkoda o tym pisać. Był błąd i tyle. Może być pomocny dla tych z pierwszego miejsca dla tych z 10, może wprowadzać w błąd przeciwników itd itp.. i Tylko matoły patrzą na to w ten sposób, że organizator kogoś promuje tym błędem. Ps. Szanowny Bartku niektóre wypowiedzi po numerze IP powinny być usuwane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka