Gość: Crotalus IP: *.pl 04.04.02, 21:14 Milan dostaje równo w dupę. 35 minut i już 3:0 dla Dortmundu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warwin Re: AC Masakra IP: *.metronet.pl 04.04.02, 21:24 A Szpaku mówi PRILO :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: AC Masakra IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 21:49 Jesli jeszcze raz powie PRILO to rozwale telewizor!!!!!!! No dobra, rozwale go jak powie to jeszcze 3243345 razy. Dopiero tydzien temu kupilem ten telewizor, wiec nie mam zamiaru znowu wydawac kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: AC Masakra IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.04.02, 21:26 Kto to jest Pirlo i co do cholery robi w Milanie (swoją drogą ze Szpakiem wytrzymałem 15 minut i przełączyłem się na sprechany). Mam nadzieję, że w II połowie Milan coś wsadzi. Ja chcę zobaczyć derby Mediolanu w finale PUEFA!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: AC Masakra IP: *.pl 04.04.02, 21:42 Gość portalu: Przemas napisał(a): > Kto to jest Pirlo i co do cholery robi w Milanie (swoją drogą ze Szpakiem > wytrzymałem 15 minut i przełączyłem się na sprechany). Mam nadzieję, że w II > połowie Milan coś wsadzi. Ja chcę zobaczyć derby Mediolanu w finale PUEFA!!! > Pozdr Pirlo będzie za dwa lata nowym Tottim. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: AC Masakra IP: 212.182.102.* 04.04.02, 21:28 i bardzo sie ciesze zeby niemcy cos dolozyli i inter nie wygral.zeby nie bylo niesamowicie czerstwego wloskiego finalu!!!!!precz wlochom!!!! a anglicy tez niech odpadaja z lm(w szczegolnosci nudny i niesamowicie schematyczny liverpool) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: AC Masakra IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:57 4-0 i wszystko jasne,dziwię się tylko milanowi bo oni już praktycznie nie mają żadnych celów w lidze,chyba nawet o na puchar Uefa się nie załapią , a zresztą widać jak go poważają teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: AC Masakra IP: *.pl 04.04.02, 22:03 Tak Szpaku "Prilo" :) Czy ten dupek nawet czytać nie umie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: AC Masakra IP: *.devs.futuro.pl 04.04.02, 22:05 Szpaku przed chwilą powiedział Pirlo,czy się przesłyszałem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: AC Masakra IP: *.pl 04.04.02, 22:04 Widać słabość ligi włoskiej, ale w przyszłym sezonie i tak w pucharach będzie grało siedem włoskich drużyn, tylko ja się pytam po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: AC Masakra 04.04.02, 22:15 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Widać słabość ligi włoskiej, ale w przyszłym sezonie i tak w pucharach będzie > grało siedem włoskich drużyn, tylko ja się pytam po co? Żeby w II rundzie fuksem pogonić polskie drużyny. Niestety. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: AC Masakra IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 22:10 Nie tylko mowi PRILO ale tez upiera sie, ze bramka na 3-1 bedzie dla Milanu bramka kontaktowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: AC Masakra IP: *.pl 04.04.02, 22:17 Już dawno nie widziałem tak bezstylowo grającej drużyny. AC Milan jest beznadziejny. Zero pomysłu na grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: AC Masakra IP: 62.233.150.* 05.04.02, 07:50 Czego się spodziewać po Milanie, skoro trenerem jest taki dupek. Piłkarzem był dobrym ale trenerem jest beznadziejnym. Kompletne zero!!! Odpowiedz Link Zgłoś