Gość: Vieri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:52 Wielki sukces Wisły: Ledwo dowiezione jednobramkowe zwycięstwo z miernym zespołem w drugorzędnym pucharze dla biednych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nieuk W sensie p. Wołowskiego Legia była lepsza IP: 62.89.80.* 18.09.04, 09:28 Wołowski pisze Legia była lepsza,zaznacza że w pewnym sensie bo jednak przegrała.ja myślę żew ''pewnym sensie''-dotyczy kibiców Legii takich jak p.Wołowski,który wypisuje poraz kolejny stek bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: W sensie p. Wołowskiego Legia była lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:50 a ja jako kibic Widzewa twierdzę że Legia była zdecydowanie lepsza, grała efektownie (nie mylić z efektywnie) i rzeczywiście przegrała przez głupote, ale mam nadzieje że w rewanżu zagra tak samo jak na Praterze tylko skuteczniej, a ty Nieuk odwal się bo masz gówno pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: W sensie p. Wołowskiego Legia była lepsza IP: *.aster.pl 18.09.04, 10:13 Trudno się z Tobą nie zgodzić. Można gdybać, co by było, gdyby piłkarze mojej Legii ( jako kibica ) prowadzili po sytuacji, którą zmarnował Włodarczyk. Podobnie uważam, że jak napastnicy Legii poprawią skuteczność, to będzie dobrze. Z kolei Wisła ma skutecznych napastników ( Żurawski, Frankowski ) ,ale musi załatać dziury w obronie, a zwłaszcza Kłos i Głowacki nie mogą strzelać do własnej bramki. I Majdan też niech się skupi na grze, a nie dyskusjami z sędzią. Z kolei Amica jeżeli myśli o odegraniu roli w pucharach, to musi zmienić całkowicie styl gry i po strzeleniu bramki iść za ciosem, a nie rozluźnić szyki, zwłaszcza w obronie. Może taka gra wystarczy na Ventspils, ale w fazie grupowej już nie będzie tak cacy. Będzie bardzo trudno. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimovoli proroctwo IP: *.res.pl / 82.160.26.* 18.09.04, 11:29 a w rewanżach będzie tak: legia pokona u siebie austrię wiedeń 1:0, choć to drużyna z wiednia będzie tego dnia akurat lepsza, dojdzie do karnych i tutaj legia też wygra, choć bedzie miec problemy, ale a.borucowi uda obronic sie dwie "11" i legia awansuje! wisła pojedzie do tbilisi z mocnym postanowieniem nielekceważenia gruzinów i strzli już w 1 połowie 2 gole, potem zapomni o tym, że dinamo to nawet niezły zespół i da sobie strzelić gola tuz po przerwie, no ale potem sobie przypomni w czym rzecz i strzeli gola na 3:1 i bedzie po meczu! amica z kolei bedzie sie starac jak cholera grac na 0:0 i 3 minuty przed koncem meczu straci bramke i po raz kolejny w ostatnich latach łotysze bedą lepsi od polaków niestety... ale życze wszystkim druzynom powodzenia i pozdrawiam p.Wołowskiego, bo lubie jego teksty - w analizach, ktore przeprowadza dochodzi do wniosków podobnych do moich skromnych przemyślen, a poza tym - żeby polska piłka rosła w siłę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Koper" Re: Dariusz Wołowski: Janosik zmodyfikowany IP: *.UAR.Net 19.09.04, 09:07 Panie redaktorze, ładnie napisane i wytłumaczone ale, wydaje mi się że to nie to. To zaraźliwa choroba która toczy "naszą" piłkę od lat. A będzie toczyła póki "pokolenie" działaczy obecnie rządzący będzie dzielnie rządziło polską piłką. Niby to niema nic wspólnego z tym co Pan napisał. Ale mnie się wydaje że jednak tak ma. Brak charakteru, "miękość kręgosłupa moralnego", kombinatorstwo, cwaniactwo i poprzestanie na małych lokalnych sukcesikach połączone z bufonadą, powoduje że nikomu - i piłkarzom także - nie chce się pracować pracować, pracować i jeszcze raz ...... . W piłce - tak jak to jest na świecie - pieniądze "przychodzą później", najpierw trzeba TYRAĆ za nic. Również wiedzę trzeba uzupełniać. Bo narazie jeździmy piłkarskim autkiem produkowanym w 21-ym wieku tylko konstrukcja z lat 70-tych poprzedniego wieku. Bo gra to wynik dłuuuuugo terminowego działania PANOWIE DZIAŁACZE I TRENERZY !!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilo strajk włoski to wykonywanie b.dobrze swojej pracy IP: 217.153.119.* 21.09.04, 16:46 a więc panie Wołowski w tym przypadku nie ma o tym mowy Odpowiedz Link Zgłoś