Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dariusz Wołowski: Janosik zmodyfikowany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:52
    Wielki sukces Wisły: Ledwo dowiezione jednobramkowe zwycięstwo z miernym
    zespołem w drugorzędnym pucharze dla biednych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nieuk W sensie p. Wołowskiego Legia była lepsza IP: 62.89.80.* 18.09.04, 09:28
        Wołowski pisze Legia była lepsza,zaznacza że w pewnym sensie bo jednak
        przegrała.ja myślę żew ''pewnym sensie''-dotyczy kibiców Legii takich jak
        p.Wołowski,który wypisuje poraz kolejny stek bzdur.
        • Gość: belial Re: W sensie p. Wołowskiego Legia była lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:50
          a ja jako kibic Widzewa twierdzę że Legia była zdecydowanie lepsza, grała efektownie (nie mylić z efektywnie) i rzeczywiście przegrała przez głupote, ale mam nadzieje że w rewanżu zagra tak samo jak na Praterze tylko skuteczniej, a ty Nieuk odwal się bo masz gówno pojęcia
          • Gość: Miki Re: W sensie p. Wołowskiego Legia była lepsza IP: *.aster.pl 18.09.04, 10:13
            Trudno się z Tobą nie zgodzić. Można gdybać, co by było, gdyby piłkarze mojej
            Legii ( jako kibica ) prowadzili po sytuacji, którą zmarnował Włodarczyk.
            Podobnie uważam, że jak napastnicy Legii poprawią skuteczność, to będzie
            dobrze.

Z kolei Wisła ma skutecznych napastników ( Żurawski, Frankowski ) ,ale musi
            załatać dziury w obronie, a zwłaszcza Kłos i Głowacki nie mogą strzelać do
            własnej bramki. I Majdan też niech się skupi na grze, a nie dyskusjami z sędzią.

Z kolei Amica jeżeli myśli o odegraniu roli w pucharach, to musi zmienić
            całkowicie styl gry i po strzeleniu bramki iść za ciosem, a nie rozluźnić
            szyki, zwłaszcza w obronie. Może taka gra wystarczy na Ventspils, ale w fazie
            grupowej już nie będzie tak cacy. Będzie bardzo trudno.

Pozdrawiam kibiców.
            • Gość: mimovoli proroctwo IP: *.res.pl / 82.160.26.* 18.09.04, 11:29
              a w rewanżach będzie tak:

legia pokona u siebie austrię wiedeń 1:0, choć to drużyna z wiednia będzie tego
              dnia akurat lepsza, dojdzie do karnych i tutaj legia też wygra, choć bedzie
              miec problemy, ale a.borucowi uda obronic sie dwie "11" i legia awansuje!

wisła pojedzie do tbilisi z mocnym postanowieniem nielekceważenia gruzinów i
              strzli już w 1 połowie 2 gole, potem zapomni o tym, że dinamo to nawet niezły
              zespół i da sobie strzelić gola tuz po przerwie, no ale potem sobie przypomni w
              czym rzecz i strzeli gola na 3:1 i bedzie po meczu!

amica z kolei bedzie sie starac jak cholera grac na 0:0 i 3 minuty przed koncem
              meczu straci bramke i po raz kolejny w ostatnich latach łotysze bedą lepsi od
              polaków niestety...

ale życze wszystkim druzynom powodzenia i pozdrawiam p.Wołowskiego, bo lubie
              jego teksty - w analizach, ktore przeprowadza dochodzi do wniosków podobnych do
              moich skromnych przemyślen, a poza tym - żeby polska piłka rosła w siłę!!!
      • Gość: "Koper" Re: Dariusz Wołowski: Janosik zmodyfikowany IP: *.UAR.Net 19.09.04, 09:07
        Panie redaktorze,
        ładnie napisane i wytłumaczone ale, wydaje mi się że to nie to.
        To zaraźliwa choroba która toczy "naszą" piłkę od lat. A będzie toczyła
        póki "pokolenie" działaczy obecnie rządzący będzie dzielnie rządziło polską
        piłką.
        Niby to niema nic wspólnego z tym co Pan napisał. Ale mnie się wydaje że jednak
        tak ma.
        Brak charakteru, "miękość kręgosłupa moralnego", kombinatorstwo, cwaniactwo i
        poprzestanie na małych lokalnych sukcesikach połączone z bufonadą, powoduje że
        nikomu - i piłkarzom także - nie chce się pracować pracować, pracować i jeszcze
        raz ...... . W piłce - tak jak to jest na świecie - pieniądze "przychodzą
        później", najpierw trzeba TYRAĆ za nic. Również wiedzę trzeba uzupełniać.
        Bo narazie jeździmy piłkarskim autkiem produkowanym w 21-ym wieku tylko
        konstrukcja z lat 70-tych poprzedniego wieku. Bo gra to wynik dłuuuuugo
        terminowego działania PANOWIE DZIAŁACZE I TRENERZY !!!!!!!.
      • Gość: Kilo strajk włoski to wykonywanie b.dobrze swojej pracy IP: 217.153.119.* 21.09.04, 16:46
        a więc panie Wołowski w tym przypadku nie ma o tym mowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka