Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koszykarze przegrali w Słowenii 62:82

IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 22.09.04, 22:37
    lubie Kowala, to nie jego wina, odmłodził kadre, pozbył się niektórych
    frajerów, gwiazdeczek pożal się Boże... On jeszcze zrobi z tego składu Team,
    za rok liczę, że wywalczymy awans;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: mk kurde! a byłem pewnien ze bedzie remis... IP: 157.158.160.* 22.09.04, 22:47
      • Gość: bobsley nigdy nie bedzie dobrej koszykówki w Polsce IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 23:11
        Może Prokom dobry ale czy tam gra jakis Polak? Ręce i nogi z drewna do tego
        bezmózgi.
      • Gość: kibitz No tak -kolejny triumf polskiej myśli szkoleniowej IP: *.attu.pl / *.attu.pl 23.09.04, 00:17
        W klubach już zrozumieli, że nasi trenerzy - delikatnie mówiąc - "nie
        gwarantują" powodzenia. Ciekawe kiedy ta prawda dotrze do PZKosz
        • Gość: WALKER Ale szmaciarze. IP: *.chello.pl 23.09.04, 00:32
          Kurde nawet im nie zależało (takie sprawiali wrażenie).Strasznie się zmęczyłem
          oglądająć ten mecz.A co do Kowalczyka to chwała mu za odmłodzenie kadry ale
          przerażający jest brak jakiejkolwiek reakcji na wydażenia na boisku.
          p.s.wolałbym Urlepa jako trenera kadry.
      • Gość: tfu URLEP na trenera ... IP: *.provider.pl 23.09.04, 00:46
        ... te mlodzi koszykarze nauczyli by sie cos przynjmniej.
        • Gość: Colargol Kowal to burak IP: *.mlyniec.gda.pl 23.09.04, 01:46
          Odmłodzić kadrę odmłodził. Ale ich ustawić kompletnie nie umie, a te zmiany w
          czasie meczu to pożal się Boże. Czemu taki Lampe grał 11 minut, mimo że w tym
          czasie miał 5 zbiórek, tyle co Dylewicz w 31. Czemu nie próbował Trybańskiego
          dłużej ogrywać, wtedy by Słowenia tak pod kosz nie wjeżdżała. Urlep na
          trenera!!!
      • Gość: Pąki Żal dupę ściska - serce boleść czuje. IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:48
      • Gość: GAIGER Re: Koszykarze przegrali w Słowenii 62:82 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:37
        to nie koszykarze sa winni tylko sam Kowal jako trener jest żałosny bo nie
        potrafi ustawić żadnych zagrywek dla druzyny, nie potrafi wykorzystac
        potencjału graczy wysokich, takie proste zagrywki jak pick@roll sa dla niego
        czarną magią a on sam tkwi w oparach mysli szkoleniowej lat 70-tych ! Ta kadra
        gra w stylu run&shot, żadnej mysli taktycznej !

Ta druzyna może grac, potrzeba jej tylko umiejacego cos przekazać i nauczyć
        trenera, byc może kims takim byłby Urlep , ale ja bym sięgnął raczej po kogoś
        spoza układó EBL, kogoś całkiem obiektywnego , najlepiej z Bałkanów lub krajów
        Bałtyckich ! Może wtedy ta kadra, mająca w końcu spore rezerwy zaczełaby cos
        grać !

• Gość: John Stockton Hej Hej tu NBA!!!! Nasi są cudowni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:18
        Ale dno! Kto sie tym koszem jeszcze interesuję
      • Gość: KibicP. Ale żenada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:37
        Jestem zapalonym kibicec, ale i mnie się już cierpliwość skończyła...
        Wyłączyłem szmaciarzy na początku IV kwarty!
        Bez komentarza, ci co oglądali mecz wiedzą o co chodzi. My przecież piłki nie
        mogliśmy przez połowę przeprowadzić, wszyscy stoją i zero ruchu, zero gry bez
        piłki - to jak tu pozycje rzutowe wypracować?????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka