Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:31
    Bravo Marta BRAVO!!! Licze na Ciebie i szczerze zycze Ci powodzenia. Na pewno
    bedzie dobrze :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibicus Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.provider.pl 05.10.04, 18:32
        Chętnie bym Domachowskiej wycmoktał te jej cycuchy !!! Cudo, nie dziewczyna :-)
        • Gość: sceptyk Na co czas??? w jej wieku to hingis kończyła grać IP: *.gl.digi.pl 12.10.04, 11:40
          polski tenis to totalne dno!!!i nie zmieni tego fakt ze jest "az" 80 w
          rankingach. gdyby polski tenis byl chociazby na poziomie polskiej pilki nikt by
          prawie o niej nie slyszal. to tak jakby sie podniecac pilkarzami w 2 bundeslidze
          • Gość: kibic idiota sceptyk.. IP: *.eds.net 14.10.04, 02:01
            hingis skonczyla grac jak miala 22 lata a nie 18,
            moze wlasnie dlatego tak szybko skonczyla bo grala za duzo...

Brawo Marta, nie przejmnuj sie idiotami-sceptykami tylko graj
            i have fun!!
            • Gość: sceptyk idiota kibic IP: *.gl.digi.pl 15.10.04, 02:02
              have a fun to mozna miec jak grasz na play station. no taka hingis w jej wieku
              to wygrywala wszystko co sie dalo, ostatnie triumfatorki wielkich szlemow sa w
              wieku marty lub mlodsze. nie ma na co czekac wlasnie taki wiek jest najlepszy
              do osiagania sukcesow zreszta co sie bede produkowal jak sama tego nie zrozumie
              to za rok tez bedzie chciala czasu za dwa tez i tak w kolo az w koncu
              pozostanie tylko "wielka nadzieja polskiego tenisa"
      • Gość: Cuth sukces, ale i tak........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:34
        Bądźmy poważni - polski tenis to dno. Dlatego cieszymy (i cieszyc powinnismy)
        sie z kazdego "sukcesu" - a takim niewątpliwie jest wejscie Pani Marty do
        czołowej setki rankingu WTA. Ale pomyślmy - jest z nią tak samo jak np z
        Małyszem - jedna przyzwoita tenisistka wiosny nie czyni..............
      • Gość: Cuth sukces, ale i tak........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:35
        Bądźmy poważni - polski tenis to dno. Dlatego cieszymy (i cieszyc powinnismy)
        sie z kazdego "sukcesu" - a takim niewątpliwie jest wejscie Pani Marty do
        czołowej setki rankingu WTA. Ale pomyślmy - jest z nią tak samo jak np z
        Małyszem - jedna przyzwoita tenisistka wiosny nie czyni..............
        • Gość: k Polski tenis dnem..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:12
          Chlopie, Twoj sposob patrzenia na swiat jest taki jak 85% ludzi w tym kraju.
          Wszystko jest do kitu, wszedzie same afery, tenis tak denny ze lepiej nie
          mowic. i tylko ja jeden normalny. Pochwal sie swoimi osiagnieciami zyciowymi, a
          pogadamy. W jakiej dziedzinie jest w pierwszej setce na swiecie? Lub chociazby
          w setce w swoim miescie? Jest taka dziedzina?

A co do polskiego tenisa ma sie coraz lepiej. Coraz wiecej ludzi gra, kortow
          jest z 5x wiecej niz 10 lat temu, fajnie. Gracze zawodowi tez czynia postepy:
          vide debel czy chociazby mecz sprzed tygodnia w Davisie. Slyszales moze ze
          Kubot wygral z Volandrim, nr. 45 na swiecie, a Polacy mieli pilki meczowe z
          Wlochami na wyjezdzie? Slyszales o tym ze Domachowska wygrala z nr. 18 na
          swiecie i to w swietnym stylu?

Dobra, wystarczy tego chyba.. i tak bedziesz dalej wiecznym malkontentem.
          • Gość: dzarema Re: Polski tenis dnem..? IP: *.RES.cmu.edu 06.10.04, 01:00
            zgadzam sie w 100%, tak trzymaj, PZDR :)

Chlopie, Twoj sposob patrzenia na swiat jest taki jak 85% ludzi w tym kraju.
            Wszystko jest do kitu, wszedzie same afery, tenis tak denny ze lepiej nie
            mowic. i tylko ja jeden normalny. Pochwal sie swoimi osiagnieciami zyciowymi, a
            pogadamy. W jakiej dziedzinie jest w pierwszej setce na swiecie? Lub chociazby
            w setce w swoim miescie? Jest taka dziedzina?

A co do polskiego tenisa ma sie coraz lepiej. Coraz wiecej ludzi gra, kortow
            jest z 5x wiecej niz 10 lat temu, fajnie. Gracze zawodowi tez czynia postepy:
            vide debel czy chociazby mecz sprzed tygodnia w Davisie. Slyszales moze ze
            Kubot wygral z Volandrim, nr. 45 na swiecie, a Polacy mieli pilki meczowe z
            Wlochami na wyjezdzie? Slyszales o tym ze Domachowska wygrala z nr. 18 na
            swiecie i to w swietnym stylu?

Dobra, wystarczy tego chyba.. i tak bedziesz dalej wiecznym malkontentem.
          • Gość: kow3l Re: Polski tenis dnem..? IP: 81.210.124.* 06.10.04, 02:13
            Ok masz troche racji, tylko z tym naszym postepem to slabiutko. Przy tylu
            rozgrywanych turniejach jedno tylko jedno zwyciestwo z kims z 50-ki (wsrod
            mezczyzn) to cieniutko. Kiedys turniei bylo o wiele mniej a sukcesy wcale nie
            byly gorsze niz te, ktore teraz nasi tenisisci prezentuja. Jeszcze jedno mnie
            interesuje-co z tego ze Polacy mieli pilke meczowa jak przegrali? Czy w
            statystykach za 25 lat bedzie ktos o tym pamietal poza tymi co sie tym
            interesowali swego czasu?Otoz poszperaj i moze dojdziesz ze nie pierszy to raz
            nasi mieli pilke meczowa i przegrali. Trzeba docenic sukces Domachowskiej ale
            poki co k mial racje co do tego,ze jedna jaskolka wiosny nie czyni. A tak
            naprawde poza nia w singlu nikogo nie mamy. Sorki ale Pani Grzybowska osiagnela
            ciut wiecej w latach kiedy jak to mowisz bylo 5 razy mniej kortow. Zwaz rowniez
            na to ze Szarapowa jest nawet mlodsza od Domachowskiej. Jest wiele mlodych
            zdolnych,chociazby rosjanek-zobaczymy czy nasza osiagnie jakis sukces sportowy,
            bo ciezko takim nazwac final w seulu.
        • Gość: Globert Re: sukces, ale i tak........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 23:09
          Przyzwoita tenisistka to jest 30-sta. Chociaż taka i tak nie ma nic do
          powiedzenia z tymi z pierwszej dziesiątki. A jak jeszcze raz ktoś nazwie tego
          brzydkiego szarego warszawskiego gówniarza ze zwykłego warszawskiego liceum
          panią to się k..wa chyba zrzygam.
        • Gość: Globert Re: sukces, ale i tak........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 23:13
          I jeszcze jedno: Jeśli przyrównujesz największego w dziejach ludzkości skoczka
          narciarskiego, który w swojej dyscyplinie był (jest) większy niż w tenisie
          Steffi Graf, z zarozumiałym zwykłym szarym gówniarzem, który prawdopodobnie nie
          potrafi nawet pisać po polsku, to proponuję skierować się do Www.L-P.pl
      • Gość: sceptyk Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.dyn.optonline.net 05.10.04, 18:44
        Pierwszasetka jest OK ale moze zamiast kreowac Marte gwiazda-dziennikarze
        mogliby poczekac az wygra jakis turniej?tak to mamy mistrzow polfinalow-
        wszedzie uznanych za przegranych.Mysle,ze to takze nie pomaga zawodniczce.
        poki co gratulacje za awans do setki.
        • Gość: k Duza roznica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:04
          Szczerze mowiac, roznica pomiedzy wygrana w turnieju a gra w finale nie jest az
          taka wielka, nie uwazasz, Sceptyku? Wiec, moim zdaniem, mozna z Marta spokojnie
          juz teraz wywiady przeprowadzac, szczegolnie w taki sposob jak autor tej
          rozmowy. Ja sie nie doszukuje nadmiernego kreowania Domachowskiej na gwiazde.
          Sam uwazam ze Marta ma spory potencjal, duzo juz potrafi i nalezy sie cieszyc
          ze jest ktos taki. Super.
          • Gość: gosciu555 Re: Duza roznica? IP: *.RES.cmu.edu 06.10.04, 01:03
            stojmy zas nasza zawodniczka I nie zastanawiajmy sie czy ktos ja kreuje na
            gwiazde, czy jest za wczesnie, zapuzno, czy polski tenis to dno czy. to wszystko
            jesty nie wazne. popieramy marte i tyle.
      • Gość: pepe Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:16
        Marta jesteś naszą jedyną nadzieją na lepsze jutro tenisa polskiego. Za to już
        dziś wielkie dzięki. Pozdrawiam Cię i jestem z Tobą
        • Gość: Globert Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 23:03
          Jakbyście chcieli wiedzieć ona jest brudnym szarym zarozumiałym smarkatym
          gówniarzem tak samo zarozumiałych rodziców, którzy teraz puchną do
          niewyobrażalnych rozmiarów z niewiadomo jakiego powodu.

Cały czas jedyną polską współczesną tenisistką była ekstra ładna
          dziewczyna Magda Grzybowska. Ekstra dziewczyna, ładna, wysoka, z prezencją i
          klasą. I ONA BYŁA 31-sza !!!!!!!!!!!!! Była tam naprawdę, wygrywała z wielkimi
          zawodniczkami i to z wieloma i była TRZY RAZY w trzecich rundach turniejów
          wielkoszlemowych. A ten szary brudny warszawski gnój nie zbliży się do niej
          nawet na milę. Pod żadnym względem, gry, zachowania i prezencji, o wyglądzie
          już w ogóle nie mówiąc. Magda Forever.
          • Gość: piotr Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.hel182.suomicom.fi 08.10.04, 22:34
            Magda jest klasa,to kobieta,wszyscy Ja szanuja ,bo zawsze byla skromna i taka
            pozostala.Marta ma 2-3 lata na dojscie do Niej,bo zaden organizm nie wytrzyma
            tego obciazenia fizycznego i psychicznego dluzej.Oceniam,ze 50 to szczyt Marty
            Im wyzej,tym ciezej!!!Poza tym Magda skonczyla normalnie mature, teraz konczy
            studia,co jest raczej wyjatkiem w sporcie.Wkrotce Jej urodziny.Fajnie,ze o Niej
            fani pamietaja
          • Gość: Globert Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 18:47
            Śmieszne... Fanem możesz być co najwyżej ty. Ja tylko dlatego mówię o niej w
            superlatywach, żeby zarysować wam różnicę między nią, a tym zarozumiałym
            gówniarzem z jakiegoś osiemdziesiątego któregoś rocznika.
      • Gość: piotr Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.hel182.suomicom.fi 08.10.04, 22:45
        Podejzewam,ze juz w Moskwie bedzia ciezko
        • Gość: pio Re: Marta Domachowska dla Gazety: Dajcie mi czas IP: *.hel182.suomicom.fi 10.10.04, 15:26
          dupa.Mowilem,ze im wyzej tym bedzie ciezej.Moskwa konczy sie na eliminacjach.
          Nastepne mecze tez,przeciez ONA caly czas gra,pora odpoczac!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka