Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 17:46
    ludzie ,szanujcie sie na wzajem, czytam nas codziennie i co widze ,kiedy ktoś
    poda jakiś ciekawy temat to ciekawych komentarzy jest 4,5 a reszta to wyzywanie
    sie ,bluzganie i sprzeczanie .nie dziwcie sie że postronne osoby które patrzą
    na futbol chłodnym okiem nazywają kibiców bandziorami .nic innego nie mogą o
    nas kibicach powiedzieć bo sami tu wystawiamy sobie cenzurke bluzgami w te i
    nazat.ja wiem że czasem ponosi ,ale nie poniżajmy sie do poziomu prymitywów.w
    sejmie sie jadą po sobie to nie znaczy że my musimy po nich powtarzać.wiecie
    dlaczego w europie jestesmy pikusie bo własnie w mordach jesteśmy mocni i nic
    wiecej.zdrowia i kultury życze!!

pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bic Re: FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:04
        Gość portalu: gazza napisał(a):

> ludzie ,szanujcie sie na wzajem, czytam nas codziennie i co widze ,kiedy ktoś
        > poda jakiś ciekawy temat to ciekawych komentarzy jest 4,5 a reszta to wyzywanie
        >
        > sie ,bluzganie i sprzeczanie .nie dziwcie sie że postronne osoby które patrzą
        > na futbol chłodnym okiem nazywają kibiców bandziorami .nic innego nie mogą o
        > nas kibicach powiedzieć bo sami tu wystawiamy sobie cenzurke bluzgami w te i
        > nazat.ja wiem że czasem ponosi ,ale nie poniżajmy sie do poziomu prymitywów.w
        > sejmie sie jadą po sobie to nie znaczy że my musimy po nich powtarzać.wiecie
        > dlaczego w europie jestesmy pikusie bo własnie w mordach jesteśmy mocni i nic
        > wiecej.zdrowia i kultury życze!!
        >
        >
        > pozdr.
        Mam takie samo zdanie jak Ty. Tylko problem polega na tym jak tą "większość"
        przekonać do pewnych wartości?
        Pozdrowienia
        Ps. Chętnie będę z Tobą prowadził dalszą dyskusję

• Gość: gazza Re: FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 23:52
          chociaż jeden normalny człowiek :))))
      • Gość: Fan Re: FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!! IP: 157.25.125.* 18.04.02, 12:21
        Jestem z Wami! Kiedys rzucilem podobny watek na tym forum i
        uslyszalem pod swoim adresem tyle inwektyw... Szkoda slow. TEPIMY
        CHAMOW!!!
      • Gość: Kosa Re: FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!! IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 19.04.02, 13:03
        Gość portalu: gazza napisał(a):

> ludzie ,szanujcie sie na wzajem,
        Kulturalny Panie "nawzajem" piszemy tak właśnie!

> nazat
        To słowo natomiast to chyba "nazad"

dlaczego w europie jestesmy pikusie bo własnie w mordach jesteśmy mocni

Warszawiak, apelujesz o kulturę i robisz nas w "pikusia"!

> wiecej.zdrowia i kultury życze!!

Ja również, i jeśli chcesz pokazać klasę to walcz o kulturę z konkretnym
        forumowiczem i przekonuj go, jeśli go przekonasz to zrobiłeś dobry uczunek...i
        nie pisz nieprzemyślanych infantylnych apeli.

Pozdrawiam.

• Gość: gazza Re: FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 17:11
          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Gość portalu: gazza napisał(a):
          >
          > > ludzie ,szanujcie sie na wzajem,
          > Kulturalny Panie "nawzajem" piszemy tak właśnie!
          >
          > noo widzisz ,przeczytaj mój tekst i zobacz o czym mówie ,piec normalnych zdań
          a reszta to czepianie .jeżeli chodzi ci o błedy to dla mnie są to bardziej
          literówki popełnione przez szubkie pisanie.dziekuje za rady i życze wiecej
          optymizmu i mniej zadartego nosa .(wydaje mi sie że na tym forym jest wiecej
          ludzi robiących spoooore błedy ale dziekuje za poprawke bede uważał na przyszłość)
          >
          > >
          >
          >

• Gość: HEHE ROZMOWY O DUPIE MARYNIE :-( IP: 172.16.2.* 19.04.02, 17:17
        • Gość: KIBOL!!! Re: FORUMOWICZE!!! KULTURY!!!! IP: *.tele2.pl 19.04.02, 21:44
          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Gość portalu: gazza napisał(a):
          >
          > > ludzie ,szanujcie sie na wzajem,
          > Kulturalny Panie "nawzajem" piszemy tak właśnie!
          >
          >
          > > nazat
          > To słowo natomiast to chyba "nazad"
          >
          > dlaczego w europie jestesmy pikusie bo własnie w mordach jesteśmy mocni
          >
          > Warszawiak, apelujesz o kulturę i robisz nas w "pikusia"!
          >
          >
          > > wiecej.zdrowia i kultury życze!!
          >
          > Ja również, i jeśli chcesz pokazać klasę to walcz o kulturę z konkretnym
          > forumowiczem i przekonuj go, jeśli go przekonasz to zrobiłeś dobry uczunek...i
          > nie pisz nieprzemyślanych infantylnych apeli.
          >
          > Pozdrawiam.
          >
          >
          > KOSA!!! KURWISIU ,JA TO KURWA PRZY SOBIE KURWZA TAKIE KOSE NOSZEM ŻE ŁEP PRZY
          SAMEJ DUPIE ODPADA ,JAK CHCESZ SIE KOGOŚ CZEPIĆ TO KURWA WYSKOCZ ZE MNĄ NA SOLO
          KURWA ,CIOTUCHNO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka