Gość: duch olabogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:14 Franek, Franek, lowca bramek! Zuraw, Zuraw, wladca muraw! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: Franek i Zuraw IP: *.pke.pl 14.10.04, 11:20 ocho, zarozki się zacznie ;) Ale co racja, to racja. Gdyby nie oni, to cianko by było ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Franek i Zuraw IP: 213.241.56.* 14.10.04, 11:25 Zuraw mi wisi, jak stąd do Tbilisi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Franek i Zuraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:36 Porter, o Twoim kompleksie zurawiowo - kosowato - szymkowiakowym to juz wszyscy przeciez wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Franek i Zuraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:44 Eee, co wy tam wypisujecie. Naprawdę śmieszne jest to : "...JEDNO udane kopnięcie piłki w meczu, po asyście Mili, z tym, że bramkę strzeliłby w tej sytuacji każdy...." Audiotele. Kto to napisał i o kim. Do wygrania farbowany włos Szymkowiaka.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Franek i Zuraw IP: *.g.pppool.de 14.10.04, 11:50 Franek nie tylko dobrze gra w pilke ale nie boi sie tez mowic prawdy: Tomasz Frankowski Byłem bardzo rozgoryczony decyzją trenera, że nie gram od pierwszych minut. Nie mam zamiaru być dłużej dżokerem. Rolę super-rezerwowego, jak kiedyś Ole Gunnar Solskjaer w MU, to mogę zaakceptować na Old Trafford. Nie chciałybym przesądzić, ale mam wrażenie, że moimi golami uratowałem posadę trenerowi. Może teraz będzie na mnie patrzył życzliwiej. Może jednak dojdzie do wniosku, że mały umie grać w piłkę. I może wreszcie ze mną porozmawia, bo jak dotąd zrobił to tylko raz. Jak wchodziłem na boisko, widziałem lekko spanikowane twarze chłopaków. I cieszę się, że mogłem sprawić, że skończyło się dobrze. Szkoda, że nie trafiłem do siatki przewrotką, dopiero by mi się lekko grało. Czuję, że jestem teraz w prawdziwym sztosie. Jeśli nie gram najlepszego futbolu w karierze, to przynajmniej najskuteczniejszy. Niemal co strzał to gol. I już myślę o następnym spotkaniu. Nieee, nie kadry z Francją. O tym z Odrą Wodzisław Michał Listkiewicz Pogratulowałem Frankowskiemu dobrej gry i zdobycia bramki. Na to piłkarz Wisły mi odpowiedział: - załatwiłem panu więc w ten sposób prezesurę na następną kadencję. Odpowiedziałem: - jeżeli tak będzie to ty zostaniesz wiceprezesem. Na to on odrzekł: - dziękuję, mam już swoje zajęcie w Wiśle Kraków. A najlepsza byla wypowiedz kibica na forum 90 minut: Kori - 14 października 2004, 2:08:31 - to202.internetdsl.tpnet.pl (192.168.0.105) Tak słabo grającego zespołu Polskiego dawno nie widziałem. Dziekujmy Walii ,że jej grajkowie mają takie umiejętności jakie mają .... Taktyka Janasa znów poszła sobie gdzieś głeboko w las i jak trzeba "ratunku" to na kolanach do Franka. Dobrze ,że kibice powołali Franka do kadry bo dziś Janas robiłby za zwierzyne we wronieckim lesie a my chetnie poszlibyśmy na polowanie takiego wielkiego misia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Franek i Zuraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:54 wiem! Gdzie i kiedy moge odebrac nagrode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Franek i Zuraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:56 W wislackim sklepie z pamiątkami na hasło "Porter".pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Franek i Zuraw 14.10.04, 13:07 tak, bez Żurawia to by cienko było. szkoda, że zmarnował tyle świetnych okazji. możecie przypomnieć w których minutach je miał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Franek i Zuraw IP: 213.241.56.* 14.10.04, 11:53 Co do kompleksów... Mnie się zdaje, że Ty odczuwasz na widok młodzieńców z białą gwiazdą cielęcy zachwyt, zupełnie bez związku z prezentowaną przez nich formą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Franek i Zuraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:55 well, Porter, ja doprawdy nie wiem co TY odczuwasz na widok mlodziencow z biala gwiazda... jakis fetysz, uraz, czy inny diabel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHEHE Re: Franek i Zuraw IP: *.aster.pl 14.10.04, 12:00 A gdzie byli Franek i Zuraw podczas meczu w Tbilisi, duchu? Siedzieli na trybunach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Franek i Zuraw IP: *.pke.pl 14.10.04, 12:06 te, mehehe ;)))! a czy Raul, Ronaldo, van Niestelrooj, strzelają w każdym szpilu bramy, hę? ;/ co za typ ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Franek i Zuraw IP: *.g.pppool.de 14.10.04, 12:10 Franek z Zurawiem nic nie zrobia /albo bardzo malo/ gdy sa odcieci od pilek. Dlatego bardzo wazna jest gra pomocnikow... Ale jak by nie patrzec jest to obecnie nallepszy polski duet napastnikow. A byl czys ze Kasperczak chcial Franka sprzedac....i mogl grac w Cracovii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: Franek i Zuraw IP: *.crowley.pl 14.10.04, 13:12 doceniajac klase i wyczyn Franka uwazam jednak, ze wystawianie go okolo 70 minuty nie jest bledem. malo tego, obawiam sie, ze grajac od poczatku spotkania moglby wypasc sporo gorzej grajac ze swiezymi i bardzo agresywnymi Walijczykami. troche mi sie nie podoba wypowiedz Frankowskiego, ze superrezerwowym to on moze byc w Man Utd itd, to jest reprezentacja, powinien byc dumny, ze moze jej pomoc wlasnie w taki sposob. Tak czy owak, slowa uznania dla nszego jokera:) Zuraw byl wiekszosc meczu zupelnie bezbarwny, w I polowie gral IMO slabiej niz Wlodar, ale wbrew temu, co twierdzi Porter, nie kazdy wykonczylby tak akcje, jak on to zrobil, 'wzial obronce na plecy' i na pelnej szybkosci wcisnal ze slabszej nogi, duze brawa! Dobrze zagral tez Hajto, nie wieszalbym psow na Rzasie, mile zaskoczenie to postawa Szymkowiaka, ktorego nie trawie. Slabo Kosowski i tragiczna zmiana Klosa, reszta na swoim typowym, srednim poziomie:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Franek i Zuraw 14.10.04, 14:14 Gość portalu: dok napisał(a): > Zuraw byl wiekszosc meczu zupelnie bezbarwny, w I polowie gral IMO slabiej niz > Wlodar, ale wbrew temu, co twierdzi Porter, nie kazdy wykonczylby tak akcje, > jak on to zrobil, 'wzial obronce na plecy' i na pelnej szybkosci wcisnal ze > slabszej nogi, duze brawa! 100% racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Franek i Zuraw IP: 213.241.56.* 14.10.04, 17:41 Ja przecież mówie, że nikt nie grałby tak jak Żuraw. Każdy normalny napastnik ściąłby do środka i strzelił na pewniaka. A Żuraw sie nie wyrobił, ale za to pięknie strzelił z trudnej pozycji. Tylko, że w tej trudnej pozycji znalazł się z powodów braków w dynamice. Ale, jak już się znalazł, to strzelił bardzo pięknie. Czy już jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter_kartofel Re: Franek i Zuraw IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 18:05 he he he, ale bzdury po pierwsze: nie mogl scinac do srodka, bo po tej stronie mial obronce, zzeby sciac do srodka musialby starac sie go omijac lub kiwac, a to bylabt strata pilki, i wlasnie dzieki dynamice udalo mu sie wyprzedzic obronce i wykonczyc akcje po drugie: normalni napastnicy? a ktorzy to? Włodarczyk, Wroblewski, Yahaya??? ROTFL po trzecie: "nie rob z pilki Politechniki" idioto... wazne ze strzelil, gdybys w swoj sposob mial analizowac braki w wyszkoleniu kopaczy Ległej, okazalo by sie ze twoi fani na daja sie do komisji orzekajacej o niepelnosprawnosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Franek i Zuraw 14.10.04, 18:44 Gdybys ogladal Zurawskiego w lidze (pewnie chowasz glowe pod koc, jak strzela bramki), wiedzialbys, ze w akcji tej wszystko zrobil jak chcial. To bylo jedno z firmowych zagran Zurawia - wbiegniecie w szesnastke na duzej szybkosci z bezradnym obronca na plecach i petarda pod poprzeczke. Moglbym wyslac Ci co najmniej kilka takich goli, ale po co, przeciez i tak ich nie obejrzysz. Czytajac Twój opis doszedlem do wniosku, ze akcje Zurawia znasz z relacji on- line na jakims portalu (odwrócony tylem obronca? odchylenie przy strzale?). Odpowiedz Link Zgłoś