Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech - Start Gniezno

IP: *.stacje.agora.pl 23.04.02, 18:42
    To mi się podoba... wzajemne wspieranie się dwóch niezłych klubów (jednego WIELKIEGO...) z
    najbardziej popularnych dyscyplin z dwóch miast z serca Polski. Popieram!!!
    �Przedstawiciele Lecha i Startu spotkali się w minionym tygodniu. - Wymienialiśmy doświadczenia na
    temat promocji naszych klubów. Planujemy wspólnie kilka przedsięwzięć - relacjonuje Michał
    Lipczyński z zarządu Lecha. - Start i Lech mają być klubami partnerskimi. Ma nam przyświecać hasło
    "Lech w ekstraklasie, Start na drodze do ekstraligi" - dodaje kierownik występującego w I lidze
    żużlowej Startu Rafał Wojciechowski. Najprawdopodobniej na przełomie maja i czerwca dojdzie w
    Gnieźnie do meczu piłkarskiego, w którym piłkarze Lecha zagrają z żużlowcami Startu. Ponadto na
    meczach "Kolejorza" mają być wieszane banery reklamujące Start, i odwrotnie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: salog Re: Lech - Start Gniezno IP: 62.233.186.* 23.04.02, 20:07
        Przepraszam ale czy piłkarze nie mogliby się zmierzyć z Żużlowcami na motorach?
        Albo chociaż żeby mecz był na żużlu? Inaczej będzie nie fair. Taki mecz na
        żużlu mógłby skutecznie odstarszyć Bugiego od padania w polu karnym, zresztą
        mam wrażenie, że ostatnie dwa mecze Golina już grał na żużlu bo nie zrobił ani
        jednego wślizgu... Może się chłopak szykuje?

No pomysł chyba niezły, mi zawsze marzyło się, że na mecze leguralnie (tak było
        w Alternatywach) są dowożone duże grupy wiary z Leszna, Gniezna, Jarocina,
        Szamotuł. W końcu jesteśmy Dumą Wielkopolski!
        • Gość: Sergio Re: Lech - Start Gniezno IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 23.04.02, 21:18
          coś mi się zdaje, że te grupy z Gniezna, Szamotuł i innych przywożą się same,
          bez Alternatywnych klimatów ;-))
          A co do Goliny. Zauważyłem, że jaką nędzę by nie zagrał w PS ocenę 7 przeważnie
          i tak zainkasuje :-/ Czy to taka alternatywna forma promocji zawodnika?
          • Gość: eSeLU Re: Lech - Start Gniezno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 22:44
            hm...nie zapominajmy o Wrzesni...
            • Gość: canemuto pomieszanie z pokreceniem... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.04.02, 00:00
              ...i ja nie czuje klimatu tego "pomyslu" z mieszaniem. choc spodziewalem sie
              takich akcji po powrocie Lecha na "szczyty". boje sie;) kto bedzie nastepny?
              Lech grajacy ze skoczkami narciarskimi? pocztowcem poznan? danterem? w brydza?
              sie wie - marketing wazna rzecz, ale ich troje to juz chyba wystarczjacy uklon
              w strone promocji;))) pozdro.
              • Gość: arena Re: pomieszanie z pokreceniem...ale kierunek dobry IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 25.04.02, 08:25
                A mnie sie podoba bardzo. Jak na wszystkie te dyscypliny, które wymieniłeś
                będzie przychodzić 9 tysiecy kibiców na jeden mecz to wtedy zaczanałbym takie
                bezsensowne porówniania.
                Jest sporo grono kibiców, które jeszcze 10-20 lat temu chodziło na mecze Lecha
                a przestało mieć kontakt z piłką (Mieszko jedynie IV liga)i trzeba ten głód w
                nich obudzić.
                POZA TYM: mam żonę z Gniezna a teść jest zapalonym kibicem żużla, ktoremu wciąż
                nie mogę wytłumaczyć wyższości piłki nożnej nad żużlem.
              • Gość: Feelgood Re: pomieszanie z pokreceniem... IP: 195.216.121.* 26.04.02, 15:10
                Eee tam, MU gra dla promocji w Hongkongu, dlaczego MU Europy Wschodniej nie
                może grać z żużlowcami? :))))
                nARKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka