Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSKA:GRECJA3:1!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.zigzag.pl 09.06.01, 20:33
    Pyszałkowaci i zadufani w sobie Grecy na 3 miejscu w grupie!Nie był to może tak
    dobry mecz,jak wczorajszy,ale na pewno warty obejrzenia.Mam jedną prośbę,czy
    możecie mi wytłumaczyć,co oznacza komentarz Uznańskiego,że "Marcin Prus
    zaatakował,jak profesor"?Czy ktoś jest w stanie rozwikłać tą zagadkę,a raczej
    jej sens? pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marta Re: POLSKA:GRECJA3:1!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 20:38
        Tez sie zastanawialam nad tym okresleniem...
        Trzeba by ich ladnie przywitac za te wygrane !, czy ktos wie kiedy wracaja ???
      • Gość: Anka Re: POLSKA:GRECJA3:1!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.06.01, 20:58
        Uznański już nie raz użył tego zwrotu i to nie tylko w stosunku do Prusika.
        Widocznie wykształcony Uznański miał profesora, który stosował takie zagrania i
        porównuje do nich zagrania innych.
        • Gość: Huncwot Re: POLSKA:GRECJA3:1!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 21:06
          Brawo BIALO-CZERWONI!
          kto byl chociaz raz na meczu LŚ ten wie o co chodzi!

ps: zajrzyjcie tez do mojeo tematu ktory zalozylem o
          lidze swiatowej!
          • Gość: Valdor Re: POLSKA:GRECJA3:1!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 22:02
            Chłopaki wreszczcie się rozegrali. Jednak obawiam się, że mogą i tak zając
            trzecie miejsce. W meczach z Rosją nie będzie lekko, a Grecy załatwią
            Wenezuelę. Oczywiście w turnieju finałowym mam nadzieję powalczą o pierwszą
            czwórkę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka