Gość: Robert IP: *.ed.shawcable.net 29.04.02, 16:30 Ale wiocha, ladna mi to stolica, chyba stolica burakow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkak Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 29.04.02, 19:04 Gość portalu: Robert napisał(a): > Ale wiocha, ladna mi to stolica, chyba stolica burakow! Skoro tak to sam jesteś burakiem, bo Warszawa gwoli ścisłości jest stolicą naszego kraju. A tak na marginesie to wszędzie w naszym kraju znajdą się idioci, którzy potrafią popsuć piłkarskie święto wszczynając burdy i zniszczyć wizerunek prawdziwych kibiców. No cóż, chyba taka jest mentalność naszego narodu. Jakbyś mógł to nie uogólniaj, nie traktuj wszystkich sympatyków Legii tak, jakby byli potencjalnymi huliganami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Beł Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.tele2.pl 30.04.02, 03:40 Ja np. nie uogólniam. Zwracam Ci tylko uwagę na moje wcześniejsze posty a'propos Lecha i jego kibiców. Może wyciągniesz wnioski, że dwa razy więcej kibiców może być dwa razy więcej zdyscyplinowanych. No i oczywiście lepiej zorganizowanych, ale to już tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 03:52 chyba 'dwa razy bardziej zdyscyplinowanych' -naucz się polskiego kartoflana bulwo bo twoje szczekanie staje się bełkotem ps zdyscplinowanych? -no tak, ordung musi być w posen... to typowe dla pyr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizio Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.ed.shawcable.net 30.04.02, 04:22 Gość portalu: kasandra napisał(a): > chyba 'dwa razy bardziej zdyscyplinowanych' -naucz się polskiego kartoflana > bulwo bo twoje szczekanie staje się bełkotem > > ps > zdyscplinowanych? -no tak, ordung musi być w posen... to typowe dla pyr Pisze sie ordnung - no tak to typowe dla warszawskich burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantas Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:44 Powyższa inteligentna wymiana zdań wskazuje , że sprawdza się my�l wedle której stolica jest tylko ( lub aż ) soczewkš skupiajšcš w sobie cechy całego narodu.Naród w większo�ci złożony z idiotów również do stolicy wysyła przecież swoich wybrańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.de.deuba.com 30.04.02, 17:15 Gość portalu: Pies Beł napisał(a): > Ja np. nie uogólniam. Zwracam Ci tylko uwagę na moje wcześniejsze posty > a'propos Lecha i jego kibiców. Może wyciągniesz wnioski, że dwa razy więcej > kibiców może być dwa razy więcej zdyscyplinowanych. No i oczywiście lepiej > zorganizowanych, ale to już tradycja... Drogi hipokryto, o czym Ty mówisz? O jakiej tradycji? Czy to, że od jakiegoś (bardzo jeszcze krótkiego) czasu na stadionie Lecha jest rzeczywiście tak jak być powinno? Zapomniałeś już jak to w drugiej połowie lat 90-tych prawie przynajmniej raz w sezonie stadion Lecha był dyscyplinarnie zamykany przez PZPN? Taką krótką masz pamięć? To że teraz jest dobrze nie oznacza, ż e w przyszłym sezonie Wasi kibice przypomną sobie jak to "fajnie" jest być idiotą...poczekajmy z tym entuzjazmem. Kibice Lecha od wielu lat należeli do najagresywniejszych w kraju...ja tego nie zapomniałem i mimo, że teraz jest znacznie lepiej to przyglądam się temu ciągle ze sceptycyzmem. Niemniej, życzę Lechowi, aby zawsze miał bezpieczny stadion. Życzę tego Lechowi i wszystkim polskim drużynom. Odpowiedz Link Zgłoś