Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tak bawi sie stolica??????

IP: *.ed.shawcable.net 29.04.02, 16:30
    Ale wiocha, ladna mi to stolica, chyba stolica burakow!
    Obserwuj wątek
      • Gość: mkak Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 29.04.02, 19:04
        Gość portalu: Robert napisał(a):

> Ale wiocha, ladna mi to stolica, chyba stolica burakow!

Skoro tak to sam jesteś burakiem, bo Warszawa gwoli ścisłości jest stolicą
        naszego kraju. A tak na marginesie to wszędzie w naszym kraju znajdą się idioci,
        którzy potrafią popsuć piłkarskie święto wszczynając burdy i zniszczyć wizerunek
        prawdziwych kibiców. No cóż, chyba taka jest mentalność naszego narodu. Jakbyś
        mógł to nie uogólniaj, nie traktuj wszystkich sympatyków Legii tak, jakby byli
        potencjalnymi huliganami.
        • Gość: Pies Beł Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.tele2.pl 30.04.02, 03:40
          Ja np. nie uogólniam. Zwracam Ci tylko uwagę na moje wcześniejsze posty
          a'propos Lecha i jego kibiców. Może wyciągniesz wnioski, że dwa razy więcej
          kibiców może być dwa razy więcej zdyscyplinowanych. No i oczywiście lepiej
          zorganizowanych, ale to już tradycja...
          • Gość: kasandra Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 03:52
            chyba 'dwa razy bardziej zdyscyplinowanych' -naucz się polskiego kartoflana
            bulwo bo twoje szczekanie staje się bełkotem

ps
            zdyscplinowanych? -no tak, ordung musi być w posen... to typowe dla pyr
            • Gość: Bizio Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.ed.shawcable.net 30.04.02, 04:22
              Gość portalu: kasandra napisał(a):

> chyba 'dwa razy bardziej zdyscyplinowanych' -naucz się polskiego kartoflana
              > bulwo bo twoje szczekanie staje się bełkotem
              >
              > ps
              > zdyscplinowanych? -no tak, ordung musi być w posen... to typowe dla pyr

Pisze sie ordnung - no tak to typowe dla warszawskich burakow.
              • Gość: mantas Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:44
                Powyższa inteligentna wymiana zdań wskazuje , że sprawdza się my�l wedle której stolica jest tylko ( lub aż ) soczewkš skupiajšcš w sobie cechy całego narodu.Naród w większo�ci złożony z idiotów również do stolicy wysyła przecież swoich wybrańców.
          • Gość: jak Re: Tak bawi sie stolica?????? IP: *.de.deuba.com 30.04.02, 17:15
            Gość portalu: Pies Beł napisał(a):

> Ja np. nie uogólniam. Zwracam Ci tylko uwagę na moje wcześniejsze posty
            > a'propos Lecha i jego kibiców. Może wyciągniesz wnioski, że dwa razy więcej
            > kibiców może być dwa razy więcej zdyscyplinowanych. No i oczywiście lepiej
            > zorganizowanych, ale to już tradycja...

Drogi hipokryto,

o czym Ty mówisz? O jakiej tradycji? Czy to, że od jakiegoś (bardzo jeszcze krótkiego) czasu na stadionie
            Lecha jest rzeczywiście tak jak być powinno? Zapomniałeś już jak to w drugiej połowie lat 90-tych prawie
            przynajmniej raz w sezonie stadion Lecha był dyscyplinarnie zamykany przez PZPN? Taką krótką masz
            pamięć? To że teraz jest dobrze nie oznacza, ż e w przyszłym sezonie Wasi kibice przypomną sobie jak to
            "fajnie" jest być idiotą...poczekajmy z tym entuzjazmem. Kibice Lecha od wielu lat należeli do
            najagresywniejszych w kraju...ja tego nie zapomniałem i mimo, że teraz jest znacznie lepiej to przyglądam
            się temu ciągle ze sceptycyzmem.
            Niemniej, życzę Lechowi, aby zawsze miał bezpieczny stadion. Życzę tego Lechowi i wszystkim polskim
            drużynom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka