marcia.back Re: Ronnie w programie tvn turbo 14.11.04, 21:56 no i przegapiłam :(( a wiesz kiedy bedzie powtórka?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Ronnie w programie tvn turbo 14.11.04, 21:56 kurde!!!!!!!!!!!!! czemu nie napisales w tytule, ze teraz leci??????? bo w tej chwili to juz po jablkach... kiedy bedzie znowu??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Ronnie w programie tvn turbo 14.11.04, 21:58 widze,ze nie tylko ja przegapiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Ronnie w programie tvn turbo 14.11.04, 22:03 przemek - a skad te "jabłka" :) czyżby awersja do słowa "ptaki" :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Ronnie w programie tvn turbo 14.11.04, 22:24 A ja widizałam i powiem tyle - nie wiem na czym to polega ale on w sobie ma coś - chyba ten niesamowity wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
morg0n Re: Ronnie w programie tvn turbo 15.11.04, 14:55 Chodzi o program Top Gear? Niestety to juz sa wlasnie powtorki :| Ale dla ciekawskich powiem o co chodzilo: Ronnie wystepowal w zawodach w ktorych mial wyczyscic stol ptzy 5 (?) czerwonych bilach na stole, w czasie w ktorym kierowca testowy programu zrobi okrazenie JEGO mercem :) Ogolnie bardzo sympatyczny wystep O'Sullivana :] Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: Ronnie w programie tvn turbo 15.11.04, 18:05 Nie wiedziałem,że Ronnie ma takie poczucie humoru.no i ten występ najgorszego sędziego na świecie:) kIedy będzie powtórka? Nie mam pojęcia. Po prostu wypatrujcie program top gear. W koncu zastaniecie Ronniego. Odpowiedz Link Zgłoś
morg0n Re: Ronnie w programie tvn turbo 15.11.04, 19:48 Niestety, jak pisalem to sa juz powtorki. Od soboty nowe odcinki a tymczasem codziennie powtorka wczesniejszego sezonu :( Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_demon Re: Ronnie w programie tvn turbo 15.11.04, 23:13 morgOn ale jak dowiesz się czegoś o powtórkach to napiszesz? nie mam codziennego dostępu na tvn turbo i to jest ten problem, będę myśleć jak obejrzeć jak puszczą jeszcze raz powtórkę.a tak w ogóle to rzadko zagląda do nas pan przemek.jewta częściej wpada. te jabłka to jakaś aluzja? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Ronnie w programie tvn turbo 16.11.04, 00:41 nastka_demon napisała: > a tak w ogóle to rzadko zagląda do > nas pan przemek "pan przemek" - niezly zarcik :))))))) ladnie to sie tak nabijac??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekxxl Re: Ronnie w programie tvn turbo 16.11.04, 08:23 O ile pamietam Rooni byl w nastepnym odcinku po tym hipnotyzerze i malych samochodzikach w studio .Czyli powinien byc 16.11.2004 godz.20.00 lub 17.11 o 11.30..Ale teraz czekalem na odcinek z tym motorem z silnikiem z Dogga Wippera co mial po dwa kola z przodu i robil 300 w 4 sek. ....i nie bylo .Chyba powtarzaja jak leci ..TRZEBA MIEC WIARE ...MOZE DZISIAJ. pozdro m.xxl Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_demon Re: Ronnie w programie tvn turbo 16.11.04, 21:38 no więc Przemku nie nabijam się hehe wciąz nie mogę trafić na te powtórki heh zapowiadajcie wcześniej jeśli możecie...z góry dzięnx Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_demon Re: Ronnie w programie tvn turbo 16.11.04, 22:03 aha przemku wpadaj częściej na forum "gazetowe" papatki Odpowiedz Link Zgłoś