dorota_snooker 15.11.04, 16:12 www.globalsnookercentre.co.uk/files/Results/res04_5/04UK.htm Chłopaki znów grają !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: UK Championship 15.11.04, 17:32 zdaje mi sie,czy z tego wynika,ze jak Maguire wygra teraz swój mecz,to bedzie grał z Ronniem?? Ups... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: UK Championship 15.11.04, 17:58 Dokładnie tak.To będzie napewno największy hit 1 rundy UK. Ciekawe czy Ding Junhui upora sie z Dominic Dalem(raczej tak).Wtedy dojdzie do pojedynku ze Stevem Davisem.Tez ciekawego pojedynku. Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: UK Championship 18.11.04, 14:37 mackal21 napisał: > Dokładnie tak.To będzie napewno największy hit 1 rundy UK. > Ciekawe czy Ding Junhui upora sie z Dominic Dalem(raczej tak).Wtedy dojdzie Czy ja dobrze widze że Chińczyk dostał lanie od Dale'a? No i w świetnej formie jest znowu Hicks. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: UK Championship 15.11.04, 22:32 Nie wiem, czy gdzieś o tym było, ale Eurosport pokaże coś w niedzielę i sobotę. A na worldsnooker.com cisza (czy ja źle szukam?) W ogóle worldsnooker.com jest jedną z tragiczniejszych stron internetowych jakie widziałem. Totalna porażka. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Jimmy White za burtą 17.11.04, 13:54 www.globalsnookercentre.co.uk/files/Results/res04_5/04UK.htm Odpowiedz Link Zgłoś
draco973 Poddał partię z powodu choroby??? 17.11.04, 14:51 I tak to się właśnie kończy :D Too much drug will kill you... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Poddał partię z powodu choroby??? 17.11.04, 15:03 Mój drogi odrobina prozac'u jeszcze nikomu nie zaszkodziła :P Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: UK Championship 19.11.04, 18:14 Z turniejem pożegnał się już John Higgins.A przegrał on z ... no nie z Ricky Waldenem.David Gray idzie jak burza.Może sporo namieszać. Odpowiedz Link Zgłoś