Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi?

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.05.02, 20:31
    Chcialbym, zeby tak nie bylo. Chcialbym nadal wierzyc w nowego Lecha, ze szanuje swoich kibicow i nie idzie na ZADNE uklady z NIKIM. Nawet gdyby mieli zleciec w przyszlym roku z I ligi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto czy... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.05.02, 20:41
        ...elvis presley zyje? czy le pen zostanie prezydentem francji? czy kokoszanek
        zastapi dudka w bramce liverpoolu? czy... jak to juz nieraz napisano na tym
        forum "pierdolenie kotka przy pomocy mlotka":))) na kazde z tych pytan przy
        odrobinie...hmmm...dobrej woli mozna odpowiedziec tak:))) dajmy spokoj
        Lechowi. dajmy odpoczac spiskowej teorii dziejow. no i sobie;) pozdro.
        • forza_imperial Re: czy... 05.05.02, 20:44
          Gość portalu: canemuto napisał(a):

> ...elvis presley zyje? czy le pen zostanie prezydentem francji? czy kokoszanek
          > zastapi dudka w bramce liverpoolu? czy... jak to juz nieraz napisano na tym
          > forum "pierdolenie kotka przy pomocy mlotka":))) na kazde z tych pytan przy
          > odrobinie...hmmm...dobrej woli mozna odpowiedziec tak:))) dajmy spokoj
          > Lechowi. dajmy odpoczac spiskowej teorii dziejow. no i sobie;) pozdro.

Hehehe swiete slowa !
        • jacniew Re: czy... 05.05.02, 21:33
          Elvis żyje! Byłem z nim i z Kurtem Cobainem na imprezce u Morrisona w zeszły
          weekend.
          ;)
      • warsau Czy Lech sprzeda pana Augustyniaka ? 05.05.02, 22:23

te gosc dziala mi na nerwy. z relacji wynika, ze przez niego stracilismy 2
        bramki. ale to nie jest jedyny mecz z udzialem Augustyniaka, gdzie po jego
        bledach tracimy gole. Gosc jest bardzo wolny, a 2 polowach snuje sie po boisku.
        Ktos tu wspominal, ze Augustyniak negocjuje wysoki konkrakt. Oby tylko nie
        zostal sw. Tomaszem.
      • Gość: Alex Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.05.02, 23:48
        Oczywiście ,że sprzedał.Co oni chcą szukać w ekstraklasie jak przegrywają z
        pewnym spadkowiczem. Czyli przegrana z drużyną trzecioligową.
        Jagielonia jak była w Poznaniu nic nie mogła załatwić bo Łazarek był pijany i
        reszta działaczy Jagieloni też.
        Tego spituska Łazarka zobaczyć można było na WTK. Szkoda ,że tak skończył.
        Cytat z Łazarka : Piłka nożna jest jak gówno - trzeba ją czuć a my jej dzisiaj
        nie czuliśmy..........
        Ale za to wódeczka aż tryskała z ekranu.
        Niestety Lech poczuł smak pieniędzy w Łodzi
        • Gość: apcio Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 00:21
          alex smieszne to co piszesz :P mogles byc i ogladac jak Poznaniacy walczyli,
          fakt szkoda ze nie wygrali ale to pech, a druga bramke nie zawalil augustyniak
          tylko padla z rzutu karnego po rzekomym faulu naszego bramkarza !!!
          • Gość: Goldi Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 09:10
            apcio ze co?
            walczyli?
            chyba ze chodzi ci o te 20 minut pierwszej polowy
            • Gość: Radost Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 13:22
              Gość portalu: Goldi napisał(a):

> apcio ze co?
              > walczyli?
              > chyba ze chodzi ci o te 20 minut pierwszej polowy

byles na meczu? czy sluchales w relacji radiowej?
              • Gość: Goldi Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 18:25
                kumple byli i mi to wystarczy
                • Gość: Radost Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 19:00

> kumple byli i mi to wystarczy

to ich pozdrow..hhehe nie byles na meczu a piszesz hahah spojrz w lustro i
                  troszeczke sie zastanow
                  • Gość: Goldi Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 21:29
                    Gość portalu: Radost napisał(a):

> to ich pozdrow..hhehe nie byles na meczu a piszesz hahah spojrz w lustro i
                    > troszeczke sie zastanow

I co z tego,ze nie bylem na meczu,to nieoznacza ze osoby ktore mi przekazaly
                    obraz meczu nie sa kompetetni. Lech grał kiche taka sama jak w meczu z Hutnikiem.
                    I jak slysze ze mecz z Hutnikiem byl niezly to mnie kurwica bierze. Bo
                    przepraszam ale jezeli ktos lubi taki anty futbol to ja chyba pomylilem dyscypliny
                    • Gość: Radost Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 12:34

> Gość portalu: Radost napisał(a):
                      >
                      > > to ich pozdrow..hhehe nie byles na meczu a piszesz hahah spojrz w lustro i
                      >
                      > > troszeczke sie zastanow
                      >
                      > I co z tego,ze nie bylem na meczu,to nieoznacza ze osoby ktore mi przekazaly
                      > obraz meczu nie sa kompetetni. Lech grał kiche taka sama jak w meczu z Hutnikie
                      > m.
                      > I jak slysze ze mecz z Hutnikiem byl niezly to mnie kurwica bierze. Bo
                      > przepraszam ale jezeli ktos lubi taki anty futbol to ja chyba pomylilem dyscypl
                      > iny

Jesli nie byles na meczu to dlaczego w innych postach choc pod innym nickiem
                      piszesz ze jechales pociagiem?? nie rozumiem...

• Gość: Goldi Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 18:24
                        po 1 nigdy si3e niepodaje pod inne nicki
                        po 2 niby gdzie ja cos takiego napisalem
                        po 3 niebylem na meczu
                        Pozrdo
          • Gość: Alex Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 09:28
            Przecież tak się robi - pierwszą połowę gra się dobrze aby podbić cenę a w
            przerwie meczu finalizuje się szwindelek.
            • misza01 Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? 06.05.02, 09:49
              tego nie wie nikt.... jakakolwiek porażka Lecha w meczach "o nic" z Jagą,
              Hutnikiem, Garbarnią, Sosnowcem, Hutnikiem czy ŁKSem musiała być okrzyknięta
              szwindlem roku. Głupio wyszło, ale wyszło. Wyrokować nie będę, choć Opole mi
              się śni ciągle, glapami karmiony nie byłem i w krystaliczną czystość Kolejorza
              nie wierzę tak bezmyślnie i bezgranicznie...Powtórzę się: 15 pkt nad Orlenem 22
              pkt nad Szczakowianką, 30 pkt nad Bełchatowem (piąty w tabeli), ponad
              czterdzieści nad ŁKsEM. Sport sportem, ale toż to różnica kilku klas...August
              punktami kupczył z Suchym i Urbanem jeszcze w pierwszej lidze, kiedys
              napisałem,że po Czajkowskim jest drugim do wyrąbania natychmiast.Lecha kupić
              nie można, ale kilku zawodników na pewno....

Natomiast Kibicom Jagi przypominam,że Lech już jeden punkt w tym sezonie im
              podarował (Grzesiek Matlak się pozamiatał w Białymstoku), a w sezonie gra się
              38 spotkań, a nie jedno....I tak zupełnie na marginesie: Mecz o utrzymanie w
              Białymstoku oglądało 3 tys kibiców, w Łodzi prawie 10 tys. Dla kogo sport , dla
              kogo piłka nożna, dla kogo II liga?
              • rabarbarian Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? 06.05.02, 18:22
                O co to larum?:) Gole padly, punkty zostaly w lodzi
                i wszyscy sa szczesliwi. Tak samo byli tydzien temu
                kiedy lubin darowal slaskowi:) widocznie tak musi byc:)
                smiesznie, zaskakujaco a czasem nawet ze szczypta zlosci.
                Ot takie nasze bagienko:)
                • feelgood Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? 07.05.02, 12:11
                  Generalnie chodzi o to, o czym napisał Pcheła: paru ludziom z Białego wydaje
                  się, że wystarczy wygrać ostatni mecz w sezonie i się utrzymać. O to cały
                  hałas. A żeby było im wygodniej zrzucić winę na stworzonego naprędce wroga
                  wymyślili, że Lech na pewno sprzedał mecz ŁKSowi, bo to przecież niemożliwe, by
                  drugi skład naszego zespołu dał się ograć walczącym o życie Łodzianom. No i
                  sprawa załatwiona - teraz już mogą wyładować swoją złość na nas.

Mnie najbardziej śmieszą kwoty: 500 tys., 450 tys... Proszę: takie transakcje
                  rzekomo są owiane tajemnicą spisku, a tu proszę: "cała Polska" wie... Bogaty
                  ten ŁKS, w lidze mistrzów nie gra jeno przez skromność wrodzoną...
                  A mnie mówił koleś w Łodzi, że nie 500 tys, tylko 5 mln. I nie złotych tylko
                  dolarów. I nie na zespół, tylko na łebka. Podobno Galera zrobiła zrzutę w dwóch
                  pierwszych rzędach. A co!
                  Pozdrawiam
              • Gość: dede Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.man.polbox.pl 07.05.02, 13:19
                KOLEGA MYSZA PIERDOLI OD RZECZY...
                PO 1. W BIAŁYMSTOKU NIE BYŁO 3 TYSIĘCY TYLKO OKOŁO 5 TYS.
                PO 2 NA MECZE W BIAŁYMSTOKU ABY PRZYCHODZILI KIBICE NIE TRZEBA OBNIZAĆ CENY
                BILETU
                PO 3 JAK WYTŁUMACZYSZ OKRZYKI KIBICÓW ŁKS-U DO LECHA I LECHA DO ŁKSU?

WSZYSTKO JEST JASNE
                MACIE PIŁKARZY BEZ HONORU...
                LECH ZDECHŁ KOLEJORZ...
              • Gość: dede Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: *.man.polbox.pl 07.05.02, 13:26
                KWOTA UZBIERANA PRZEZ ZYDÓW JAK NA ŁÓDŹ TO WCALE NIE TAK DUŻO...
                POZA TYM WSZYSCY WIEDZA ZE ŁÓDŹ MA WIEKSZE POPARCIE CENTRALI. PEWNE TEZ JEST ŻE
                NIKT SIE TYM MECZEM NIE ZAINTERESUJE BO WSZYSTKIE KURWY Z PZPN-U MAJA BIALYSTOK
                GŁEBOKO W...

MY JEDNAK SIE NIE ZAŁAMUJEMY I WIERZYMY ŻE PIŁKA W BIAŁYMSTOKU PRZETWA
                CZEKAMY JEDNAK NA DZIEŃ W KTÓRYM POZNAŃSKIE SPRZEDAWCZYKI BEDĄ LICZYŁY NA NASZĄ
                POMOC...
                LECH-PIŁKARZE BEZ HONORU...
                • feelgood Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? 07.05.02, 13:50
                  Należy liczyć przede wszystkim na siebie.
                  I skończ z bluzgami, jeśli chcesz być traktowany poważnie.
                • sojazz Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? 08.05.02, 09:39
                  Dlaczego przyjeliście wszyscy że Lech sprzedał mecz przede wszystkim grali o
                  nic. meczu nie widzialem wiec nie wiem czy grali na calosc. Mówicie tylko że
                  ŁKS jest o dwie klasy gorszy. ok zgadzam się że tak jest, ale są przykłady...
                  niedawny mecz Bayer- Norymberaga (2 klasy gorsza) gdzie Bayer grał o najwyższą
                  stawke i przerąbał- myślicie że sprzedali mecz:-)!!!!.
                  pomyślcie o tym...
      • Gość: marbeer Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: 2.4.STABLE* / *.bial.gazeta.pl 07.05.02, 10:18
        Oczywiście że Lech sprzedał sie za ... no właśnie za ile?. Nie ma to juz
        żadnego znaczenia a świadczy tylko o tym że Lechici mimo że zapewniali
        wszystkich o normalnej grze w Łodzi po prostu sprzedali się jak zwykła dziwka.
        Pokazali przez to że gdzieś maja szacunek do swoich kibiców i do fanów swojej
        drużyny w całej Polsce oraz do człowieka któremu notabene tak wiele zawdziecza.
        Wierze w sprawiedliwość i wiem że kiedyś to sie zemści na Lechu i na ŁKSie.
        Kibice z Poznania nawet nie domyślaja sie pewnie ilu kibiców Lecha zdobyli w
        Białymstoku po przybyciu i objęciu przez Łazarka Jagi. Niestety teraz po
        ułozonym meczu w Poznaniu pozostał smród i nienawiść wielu kibiców. Szkoda mi
        trenera Łazarka który do swojej pracy wkłada wiele serca i jest wspaniałym
        człowiekiem i gawędziarzem. Mam nadzieje ze w I lidze Lech nie pogra zbyt długo
        i w nastepnym sezonie spotkamy sie znowu w drugoligowym spotkaniu z
        Jagiellonią.
        • Gość: Pcheła Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.pkobp.pl 07.05.02, 10:41
          Gość portalu: marbeer napisał(a):

> Oczywiście że Lech sprzedał sie za ... no właśnie za ile?. Nie ma to juz
          > żadnego znaczenia a świadczy tylko o tym że Lechici mimo że zapewniali
          > wszystkich o normalnej grze w Łodzi po prostu sprzedali się jak zwykła dziwka.
          > Pokazali przez to że gdzieś maja szacunek do swoich kibiców i do fanów swojej
          > drużyny w całej Polsce oraz do człowieka któremu notabene tak wiele zawdziecza.
          >
          > Wierze w sprawiedliwość i wiem że kiedyś to sie zemści na Lechu i na ŁKSie.
          > Kibice z Poznania nawet nie domyślaja sie pewnie ilu kibiców Lecha zdobyli w
          > Białymstoku po przybyciu i objęciu przez Łazarka Jagi. Niestety teraz po
          > ułozonym meczu w Poznaniu pozostał smród i nienawiść wielu kibiców. Szkoda mi
          > trenera Łazarka który do swojej pracy wkłada wiele serca i jest wspaniałym
          > człowiekiem i gawędziarzem. Mam nadzieje ze w I lidze Lech nie pogra zbyt długo
          >
          > i w nastepnym sezonie spotkamy sie znowu w drugoligowym spotkaniu z
          > Jagiellonią.

W Poznaniu też było wiele osób sympatyzujących z Jagą. Lecz wasza histeryczna
          reakcja spowodował, że ta ilość znacznie spadła. Jesteście żałośni i
          pokazaliście, że zasługujecie conajwyżej na III ligę. Jaga miała 38 meczy aby
          udowodnić, że zasuługuje na II ligę!! A teraz wszystko na KOLEJORZO. Liczcie
          częściej na innych a daleko zajedziecie. Jak KOLEJORZ spadał z ligi to nikt w
          Poznaniu nie płakał, że inni nas wrobili. Po prostu zbrano się za robotę i są
          efekty. W Białymstoku widzę wolą biadolić. Oprócz tego mentalność Kalego - ŁKS
          kupił lech sprzedał żle, Jaga kupiła Swit sprzedał dobrze. Wszycy biadolący tu
          fani Jagielloni są śmieszni!
          • Gość: marbeer Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: 2.4.STABLE* / *.bial.gazeta.pl 07.05.02, 12:03
            Nie chodzi mi o to że przez ten jeden mecz Jaga spadła do III ligi. Masz racje i
            ja sie z tym zgadzam że było 38 meczów i trzeba było tak grac zeby sie utrzymać.
            Chodzi dla mnie o zwykłe sportowe zachowanie o obiecywanie wszystkim że zagracie
            normalnie i takie tam dyrdymały. Jaga wróci do II ligi i mam nadzieje ze i za
            jakiś czas do I. Pozdrawiam wszystkich poznaniaków i kibiców dla których ważny
            jest czysty sport.
          • Gość: dede Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.man.polbox.pl 07.05.02, 13:30
            pcheła my wcale nie biadolimy i co sie stało to juz sie nie odstanie ale chcemy
            zwrócić waszą uwagę na ewidentną podkładkę...nie wiem jakich macie kibiców ale
            piłkarzy to macie ... a zresztą
            LECH ZDECHŁ,KOLEJORZ
            • Gość: Budrys Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.sssa.com.pl 07.05.02, 13:56
              Pies j... Jagielonię i jej zarsranych kibiców
              I tyle !
              A nawet gdyby Lech sprzedał ŁKS-owi to co z tego ?
              To jest naturalna sprawa w polskiej lidze - mała premia się należy to raz a
              dwa - że szkoda by było ŁKS-u w III lidze .
              Wszyscy kupczą meczami - kasa jest z lewych biletów , możnych sponsorów ,
              zobowiązań wzajemnych klubów ( np. pieprz ... Groclin skasuje Lech za
              Golińskiego , Górnik Pogoń za Dźwigałę itd. - tzw. rata bezgotówkowa )
              A Jagiellonia i jej kibice są tam gdzie być powinni ...
            • Gość: Pcheła Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.pkobp.pl 07.05.02, 14:47
              Gość portalu: dede napisał(a):

> pcheła my wcale nie biadolimy i co sie stało to juz sie nie odstanie ale chcemy
              >
              > zwrócić waszą uwagę na ewidentną podkładkę...nie wiem jakich macie kibiców ale
              > piłkarzy to macie ... a zresztą
              > LECH ZDECHŁ,KOLEJORZ

dede kim Ty jesteś aby nas uświadamiać. Nasi piłkarze udowodnili, że można na
              nich liczyć. Awansowali do Ekstraklasy!!! Meczyk z ŁKS był dla nich bardzo mało
              istotny. Gdy go rozgrywali byli na zasłużonych wakacjach. Za to piłkrzyki
              Jagielloni podczas ostatnij wizyty w Poznaniu udowodnili, że na II lidze im nie
              zależy a swoich kibiców mają głęboko. Odwalili pańszczyzne przegrywając
              z "plażowym" Lechem bez walki. Zero determinacji!!! Oprócz tego zacznij
              uświadamiać także kibiców Świtu, iż ich piłkarzy zeszmaciła Jagiellonia płacąc im
              za przegranie ostatniego meczu. Napisz także to waszego Prezesa, że jeżeli chciał
              kupić meczyk to powinien to zrobić wcześniej a nie na ostatnią chwilę wybierać
              się do Łodzi myśląc, że coś wskura. Jest on równie nieudolny jak piłkarzyki
              Jagielloni. A zrecztą JEB..Ć JAGĘ!!!

• Gość: Alchem Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:00
                Po prostu za bardzo chlopaki liczyli na Wojtka Lazarka... wydawalo im sie ze
                jego osoba jest wystarczajacym powodem na to by Lech przegral w Poznaniu z Jaga
                (zonk!!!) i w meczu dla nas o nic, bedziemy narazac kontuzjowanych zawodnikow i
                walczyc do upadlego w Lodzi (zonk!!!)

Tak wiec wszyscy sa be, tylko nie boska Jaga, ktora tylko w wyniku spisku calej
                Polski przez caly sezon zle grala.

pozdro
                • Gość: Budrys Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.sssa.com.pl 07.05.02, 15:06
                  Sprawa będzie rozpatrywana przez sekcję " X files " ...
                  Z drugiej strony takie firmy jak "Jaga" moga kręcić lody z Jeziorakiem Iława
                  czy innym Piździochem Ełk ale nie w 2 lidze ...
                  A Łazarek - no cóż powinien swojego psa nazwać "esperal" może by wtedy pamiętał
                  o tym że na trzeźwo coś w polskiej piłce jeszcze można zrobić ...
              • Gość: marbeer Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: 2.4.STABLE* / *.bial.gazeta.pl 07.05.02, 16:10
                Twoja kultura i język jest Pcheła na takim poziomie jak honor piłkarzy Lecha i
                ŁKS-u :))). Z przekroju wiosny Jaga zasłużyła sobie na pozostanie ale to już
                przeszłość. Nie zapominaj że jeszcze pare lat temu na mecze Jagi przychodziło
                ponad 30 tys. ludzi. W Białymstoku jest głód wielkiej pilki i za jakiś czas
                Jaga powróci do II ligi. Nie zapominajcie wszyscy razem wzięci którzy swoimi
                wypowiedziami pokazujecie co sobą reprezentujecie że bez Jagi nie byłoby Marka
                Citko, Mariusza Piekarskiego, Daniela Bogusza, Tomka Frankowskiego. ... itd. To
                sa chłopaki których wyszkoliła wlaśnie Jaga i jej trenerzy. Mam nadzieje i
                wierzę w to że Jaga wyszkoli następców tych wspaniałych piłkarzy i że pokażą
                takiemu np. Piździachowi (czyt. Lechowi) Poznań jak powinien wyglądać czysty
                sport. Pozdrawiam prawdziwych kibiców.
                • feelgood Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! 07.05.02, 16:31
                  Odpowiem Tobie na Twoim poziomie :(

> Twoja kultura i język jest Pcheła na takim poziomie jak honor piłkarzy Lecha i
                  > ŁKS-u :))).

Zaś Twoja na poziomie honoru piłkarzy Jagi i Świtu.

Z przekroju wiosny Jaga zasłużyła sobie na pozostanie ale to już
                  > przeszłość.

W lidze gra się przez cały sezon. Wszystkie mecze wiosną graliście czysto, czy
                  może parę punktów uciułaliście na lewo?

Nie zapominaj że jeszcze pare lat temu na mecze Jagi przychodziło
                  > ponad 30 tys. ludzi.
                  Nie kilka, tylko kilkanaście. I to jest wasz jedyny konkretny wkład w historię
                  polskiej piłki (obok finału PP). Do ŁKS-u się nie umywacie.

W Białymstoku jest głód wielkiej pilki i za jakiś czas
                  > Jaga powróci do II ligi.

Wykorzystajcie to, weźcie przykład z Poznania. Zamiast biadolić. Trzeba pracować
                  nad własnym wizerunkiem, a nie bić własnego kibica łańcuchem, jak to ktoś opisał
                  na Waszym forum. Szybkiego powrotu życzę.

Nie zapominajcie wszyscy razem wzięci którzy swoimi
                  > wypowiedziami pokazujecie co sobą reprezentujecie że bez Jagi nie byłoby Marka
                  > Citko, Mariusza Piekarskiego, Daniela Bogusza, Tomka Frankowskiego. ... itd. To
                  >
                  > sa chłopaki których wyszkoliła wlaśnie Jaga i jej trenerzy. Mam nadzieje i
                  > wierzę w to że Jaga wyszkoli następców tych wspaniałych piłkarzy i że pokażą
                  > takiemu np. Piździachowi (czyt. Lechowi) Poznań jak powinien wyglądać czysty
                  > sport.
                  Co to jest za argument? Przestań się ośmieszać. Pozycji klubu nie mierzy się
                  ilością co bardziej znanych wychowanków, a zwłaszcza takich, którzy kariery
                  zrobili dopiero po opuszczeniu macierzystego klubu. Pomyśl - gdyby to miało
                  znaczenie to Lech z ŁKS grałyby w co najmniej w LM.

Pozdrawiam prawdziwych kibiców.

Pozdrawiaj, może kiedyś do nich będziesz należeć. A póki co, bierz przykład z
                  Pcheły i innych bywalców tego forum: nikt nie przekręcał nazwy Jagiellonii.

Zero szacunku.

• Gość: exe Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 19:11

> Twoja kultura i język jest Pcheła na takim poziomie jak honor piłkarzy Lecha i
                  > ŁKS-u :))).

Zalamujacy jestes. Na forum wpierdolilo sie stado wiesniakow ktorzy klna,
                  obrazaja i wyzywaja pilkarzy oraz kibicow Lecha, a ty jeszcze cos marudzisz na
                  nasza kulture. Uzywajac podobnych porownan jak Ty - Wasza kultura jest na takim
                  poziomie jak umiejetnosci pilkarskie zawodnikow Jagi. Czyli ~ IV liga.
                  • Gość: Goldi Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 21:51
                    o walka klas :P
                • Gość: Pcheła Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.pkobp.pl 08.05.02, 07:46

> ŁKS-u :))). Z przekroju wiosny Jaga zasłużyła sobie na pozostanie ale to już
                  > przeszłość. Nie zapominaj że jeszcze pare lat temu na mecze Jagi przychodziło
                  > ponad 30 tys. ludzi. W Białymstoku jest głód wielkiej pilki i za jakiś czas
                  > Jaga powróci do II ligi. Nie zapominajcie wszyscy razem wzięci którzy swoimi
                  > wypowiedziami pokazujecie co sobą reprezentujecie że bez Jagi nie byłoby Marka
                  > Citko, Mariusza Piekarskiego, Daniela Bogusza, Tomka Frankowskiego. ... itd. To
                  >
                  > sa chłopaki których wyszkoliła wlaśnie Jaga i jej trenerzy. Mam nadzieje i
                  > wierzę w to że Jaga wyszkoli następców tych wspaniałych piłkarzy i że pokażą
                  > takiemu np. Piździachowi (czyt. Lechowi) Poznań jak powinien wyglądać czysty
                  > sport. Pozdrawiam prawdziwych kibiców.

Marbeer, do którego zdanie masz obiekcje. Boli Cię że wyraziłem swój pogląd na
                  wielu kibiców Jagielloni. Przeczytaj ich posty to zrozumiesz dlaczego. Nie
                  strofuj więc innych tylko przemyśl pewne sprawy. Zastanawiające jest również to,
                  że kibice Jagielloni jak ognie unikają tematu meczu Jagiellonia - Świt!!
                  Wierzysz, że ten mecz był czysty? To był czysty sport? Najlepiej przyklejać łatki
                  innym a potem się jeszcze oburzać, samemu chowając głowę w piasek prawda? Jak to
                  już gdzieś wyraziłem - mentalność Kalego. I nie przekręcaj nazwy klubu bo dalej
                  się ośmieszasz. Mimo wszystko pozdrawiam bo wydaje mi się, że piszesz pod dużym
                  wpływem emocji. Zresztą ja też dostałem adrenalinki kiedy kibice Jagi szturmem
                  zaczeli obrażać mój klub bo coś im się wydaje. Pamiętaj, że dwa lata temu
                  KOLEJORZ też spadł z ligi lecz tak histerycznej reakcji kibiców nie pamiętam.
                  Wręcz przeciwnie, był to powód do pełnej mobilizacji i się udało. Życzę powtórki!
              • Gość: dede Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.man.polbox.pl 08.05.02, 15:54
                sam się jeb ... paznański kutafonie
                • Gość: Pcheła Re: Lech sprzedał mecz w Łodzi !!! IP: *.pkobp.pl 08.05.02, 16:04
                  Gość portalu: dede napisał(a):

> sam się jeb ... paznański kutafonie
                  I ty mnie uczysz kultury. Użyłem tylko twojej końcowej retoryki a ty żeś się
                  widze zapowietrzył i wykrztusiłeś tyle na ile cię stać. Nie będę na ciebie
                  bluzgał bo jesteś za małY!! Żegnaj.

• Gość: KaczoR Re: Czy Lech sprzedal mecz w Lodzi? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 07.05.02, 17:49
        Pewnie ze tak nie bylo! Ja wierze w LECHA i w to co dzieje sie wokol niego.
        Ktos by musial byc skonczonym kretynem by polozyc na szali misternie kreowany
        wizerunek LECHA. Ludzie! szanujcie siebie i Kolejorza jak macie sie za kiboli
        Lokomotywy.
        W taki sposob kreuja sie dziwne plotki, ze wszystko jest przekretem etc. etc.
        Pozniej wymagacie od innych szacunku dla klubu sami go do Niego nie majac.
        Popatrzcie na to co robil LECH w II lidze! nie starczy? Awans juz dawno
        zapewniony, meczy bylo bez liku i to pod ogromna presja - pilkarze to nie stado
        robotow! Poczuli koniec sezonu ostatni mecz.... luz. Kazdy z Nich juz myslami
        na wakacjach. Jak ktos tego nie kuma to niech sobie wyobrazi dzien w pracy
        przed wyjazdem na wymarzony urlop.
        Z idiotami z jagielonii nie ma co gadac.... sloma im z butow wystaje, zli sa na
        caly swiat, ze ich klub dal ciala i spadl do III ligi. Trudno taki jest sport.
        Ale niestety nie! w naszym spoleczenstwie jak komus sie nie wiedzie zwala
        wszystko na innych, w tym przypadku na to ze sa sprzedawane mecze.... dowodzi
        to poziomowi inteligencji.
        LECH juz w I lidze - cieszmy sie tym zamiast tworzyc jakies pieprzone bzdury.
        Jak ktos tego nie moze przebolec to juz jego sprawa. Mentalnosc Polaka jest
        trudno zmienic, zawsze bedzie zawisc itp.

Pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy sa z kluben na dobre i na zle, nie
        podcinajacych galezi na ktorej siedza i wspierajacych LECHA!
        W GORE SERCA NEICH ZWYCIEZA LECH!!!!!!

Pozdrawiam
        • Gość: marbeer Re: Lech sprzedal mecz w Lodzi!!! IP: 2.4.STABLE* / *.bial.gazeta.pl 08.05.02, 09:10
          Na zakończenie tej dyskusji powiem jeszcze raz co mi sie nie podoba. Nie podoba
          mi sie to że trener i piłkarze lech wypowiadali sie przed meczem z łksem że nie
          podłożą sie i takie tam brednie a rzeczywistość okazała się inna. Trzeba było
          powiedzieć że macie problemy kadrowe i wystawicie juniorów a przez to wynik może
          być sprawą otwartą. Jeżeli lech w sesonie przegrywa 1 mecz na 37 rozegranych to
          ten 38 ze słabym łksem powinien przynajmniej zremisować. A co do meczu Jagi ze
          Świtem. Prawdopodobnie coś było nie tak z tym meczem. Trener Mroziewski wystawił
          na bramke rezerwowego bramkarza. Zapewniam Was wszystkich że Jagiellonia na
          wiosnę nie przegrała meczu u siebie więc o wynik meczu w Białymstoku byliśmy
          spokojni. Nie identyfikuje sie ze pseudokibcami i chuliganami którzy nazywają sie
          kibicami Jagielloni. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka