Gość: www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:16 Wreszcie cos ciekawego w NBA. Ciemnoskórzy bokserzy są najlepsi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berserk75 Re: Detroit-Indiana :)))) 20.11.04, 20:52 brawa dla C+ za to, że zamiast pokazać mecz na szczycie konferencji wschodniej pokazali jakiś gó..any mecz bostonu z san antonio :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Detroit-Indiana :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:32 trocha rozrywki zawzswe sie przyda, co nie ? ... :))) chep :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Detroit-Indiana :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 11:58 O ho ho Krzyś, gratulacje! P.S. Nie o meczu Gieksy mówię ale o internecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Detroit-Indiana :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:41 Nastepny wpadl w sidla neozdrady? ;) Mam nadzieje ze podlaczali ci linie krocej niz mi (ok.3tyg)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Detroit-Indiana :)))) IP: *.pke.pl 22.11.04, 06:36 heh, co do meczu to szkoda godki ;( A nadawałem z imprezy, stąd to chep, bo na chacie nie mom netu - wiadomo: bajtel, żonka .... po co ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś