Gość: pop IP: 212.244.27.* 08.05.02, 10:37 Cieszę się, że po jakimś czasie znów zawitałeś na to forum, które bez Ciebie traci 50% swojej wartości. Proszę Cię, zachwycaj mnie dalej swoimi trafnymi i błyskotliwymi spostrzeżeniami i ripostami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca Re: Od ZNAWCY 09.05.02, 09:24 Niedługo znowu opuszczam to forum na zawsze i nieodwołalnie, więc nie ma co się cieszyć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Do Znawcy 09.05.02, 09:27 Ktory to juz raz bedzie, sam nie pamietam ;-]]] pzdr PS - przy okazji (chyba prz okazji 2 proby opusczenia forum padla propozycja spotkania przy piwie moze "zamienic slowo w cialo" Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Do Znawcy 09.05.02, 09:32 Boję się, ze MMnie pobijecie. Ja w realu to jestem cichutki, skromniutki, zakompleksiony koleś. A, i piwa nie piję, bo jakby mama się dowiedziała to by Mi chyba całą kolekcję motyli rozpierdoliła. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Do Znawcy 09.05.02, 09:34 Szkoda tych motyli, ale ponawiam propozycje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Do Znawcy IP: 212.244.27.* 09.05.02, 09:41 A masz w kolekcji "trupie główki"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Do Znawcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 09:42 znawca napisał(a): > Boję się, ze MMnie pobijecie. Ja w realu to jestem cichutki, skromniutki, > zakompleksiony koleś. A, i piwa nie piję, bo jakby mama się dowiedziała to by > Mi chyba całą kolekcję motyli rozpierdoliła. Znawco, nie masz się kogo bać: lhp naprawdę wcale nie ma "czarnego charakteru i złych zamiarów", jak to ujął klasyk ;-))) A luxc to chodząca łagodność ;-)))) Piwa to chyba nikt w ciebie wlewał nie będzie... pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Do Wasi 09.05.02, 09:44 Czy ty tez spotakalaby sie przy "Jasnym pelnym"?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Od Wasi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 09:45 lhp napisał(a): > Czy ty tez spotakalaby sie przy "Jasnym pelnym"?? W sumie tak, ale pija mocniejsze trunki ;-)))) w. Odpowiedz Link Zgłoś