Gość: Mario29 IP: 157.25.192.* 08.05.02, 10:52 Widze ze niektorzy forumowicze maja zgryzy z meczami pucharowymi ... Campo trzymam kciuki za twoj team w dogrywce ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: HT - dogrywki ... 08.05.02, 10:56 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Widze ze niektorzy forumowicze maja zgryzy z meczami pucharowymi ... > > Campo trzymam kciuki za twoj team w dogrywce ... thx:-))) Wystawilem głebokie rezerwy i dalem jeszcze do tego "play it cool", to i tak cud ze do dogrywki doszlo...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: HT - dogrywki ... IP: 157.25.192.* 08.05.02, 10:59 campo napisał(a): > Gość portalu: Mario29 napisał(a): > > > Widze ze niektorzy forumowicze maja zgryzy z meczami pucharowymi ... > > > > Campo trzymam kciuki za twoj team w dogrywce ... > > thx:-))) > Wystawilem głebokie rezerwy i dalem jeszcze do tego "play it cool", to i tak cu > d > ze do dogrywki doszlo...:-))) U mnie tez rezerwy ... i tez play it cool ... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: HT - dogrywki ... 08.05.02, 11:02 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > U mnie tez rezerwy ... i tez play it cool ... No, ale grasz w 3 lidze, a ja jeszcze w 4...:-))) Gratuluje zwyciestwa!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: HT - dogrywki ... IP: 157.25.192.* 08.05.02, 11:06 campo napisał(a): > Gość portalu: Mario29 napisał(a): > > > U mnie tez rezerwy ... i tez play it cool ... > > > No, ale grasz w 3 lidze, a ja jeszcze w 4...:-))) > > Gratuluje zwyciestwa!:-) Dzieki ... wiesz ile ja wlozylem pracy w zespol ???? Mam takich sobie kopaczy .. a w grupie nielichy poziom ... (nawet opuszczone druzyny sa ok ...) Brak mi kasy na konieczne uzupelnienia pierwszego zespolu .... (min. 2 graczy potrzebuje)... musze zaczekac pare kolejek jak troche biletow sprzedam :-))) PS: Twoim brakuje staminy w koncowkach - potrenuj 1 tydzien (wystarczy - kazdemu podskoczy o 1) .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 karne ?!?!? IP: 157.25.192.* 08.05.02, 11:08 U kogo sa karne w pucharze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: HT - dogrywki ... serwer siadl :-)))) IP: 157.25.192.* 08.05.02, 11:13 Campo manipulujesz wynikiem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: HT - dogrywki ... serwer siadl :-)))) 08.05.02, 11:26 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Campo manipulujesz wynikiem :-)))) Ja? W zyciu!....:-))) A co do treningu, to wiem ze niektórzy moi zawodnicy maja kiepska kondyche, ale zawziolem sie na playmaking i nie popuszcze!.....:-))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: HT - dogrywki ... serwer siadl :-)))) IP: 157.25.192.* 08.05.02, 11:32 campo napisał(a): > Gość portalu: Mario29 napisał(a): > > > Campo manipulujesz wynikiem :-)))) > > Ja? W zyciu!....:-))) > > A co do treningu, to wiem ze niektórzy moi zawodnicy maja kiepska kondyche, ale > > zawziolem sie na playmaking i nie popuszcze!.....:-))) > > pzdr. > na 1 tydzien mozesz odpuscic ... Playmaking jest dobry dla 17-20 lat ... potem juz nic nie zyskassz. . .chyba ze 2 sezony bedziesz cale tak trenowal .. brawa za wygranie konkursu karnych !!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: HT - dogrywki ... serwer siadl :-)))) 08.05.02, 11:43 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > na 1 tydzien mozesz odpuscic ... Playmaking jest dobry dla 17-20 lat ... potem > juz nic nie zyskassz. . .chyba ze 2 sezony bedziesz cale tak trenowal .. Dlatego wlasnie trenuje playmaking bo jest dobry dla 17-20 latkow...:-))) Jeden z moich pomocnikow jest reprezentantem naszej mlodziezówki, drugi jest w kręgu zainteresowania selekcjonera U-20 pana lhp...:-))) > brawa za wygranie konkursu karnych !!! :-)))) thx!...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: HT - dogrywki ... 08.05.02, 11:34 Moze kondyche maja slaba, ale karne strzelac potrafią....:-))) uff.....awansowalem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubag Re: HT - dogrywki ... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.05.02, 12:33 A ja już mogę bez emocji śledzić puchar:( Jak to jest, że przy 83% posiadania piłki remisuje się mecz???? A to, że nie ustawilem strzelców karnych, to inna sprawa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: HT - dogrywki ... IP: 157.25.192.* 08.05.02, 12:37 Gość portalu: Kubag napisał(a): > A ja już mogę bez emocji śledzić puchar:( Jak to jest, że przy 83% posiadania > piłki remisuje się mecz???? A to, że nie ustawilem strzelców karnych, to inna > sprawa:)))) a wiesz dlaczego ??? za brak patriotyzmu !!!! Jak mozesz wystawiac samych obcych ????? (prawie) - wstydz sie..... Odpowiedz Link Zgłoś