Gość: greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:32 dobrze że nie dali mu go w 2006.... after all Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturs15 Re: Kucharski odebrał samochód za medal w Atenach 01.12.04, 14:45 "mimo że regulamin mówił pierwotnie o jednym samochodzie za medal" To dobrze, że siatkarze nic nie zdobyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☻ Re: Kucharski odebrał samochód za medal w Atenach IP: *.dsl.mindspring.com 01.12.04, 15:50 arturs15 napisał: > "mimo że regulamin mówił pierwotnie o jednym samochodzie za medal" > To dobrze, że siatkarze nic nie zdobyli... Dlaczego dobrze? Bo ja bym chciał, żeby zdobyli złoto!!! A może zazdrościłbyś jak by wszyscy dostali po samochodzie? Jeśli uważasz, że powinni dostać tylko jeden, to jak się nim podzielić? Chyba, że chciałbyś im pisać grafik użytkowania :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
arturs15 Re: Kucharski odebrał samochód za medal w Atenach 01.12.04, 16:05 Hmmm... Szydziłem z głupiego przepisu. W szoku jestem, że nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kucharski odebrał samochód za medal w Atenach IP: *.pace.edu 01.12.04, 16:53 dlaczego jestes w szoku? przeciez wiekszosc to analfabeci funkcjonalni wiec to naturalne :P hehe Odpowiedz Link Zgłoś