poyeb 09.05.02, 17:11 CZY PIĘKNE KOBIETY KOCHAJĄ MĘŻCZYZN Z KRWI I KOŚCI, TWARDYCH, CZASEM WULGARNYCH, UWIELBIAJĄCYCH "SPORT", ALE POTRAFIĄCYCH GDY TRZEBA OKAZAĆ WIELE CZUŁOŚCI - JEDNYM SŁOWEM TAKICH JAK JA? CZY RACZEJ ROZLAZŁYCH PATAFIANÓW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pop Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: 212.244.27.* 09.05.02, 17:16 To zależy czy masz dobrą furę i chałupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Give me rozlazły patafian or give me death.. (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:18 poyeb napisał(a): > CZY PIĘKNE KOBIETY KOCHAJĄ MĘŻCZYZN Z KRWI I KOŚCI, TWARDYCH, CZASEM > WULGARNYCH, UWIELBIAJĄCYCH "SPORT", ALE POTRAFIĄCYCH GDY TRZEBA OKAZAĆ WIELE > CZUŁOŚCI - JEDNYM SŁOWEM TAKICH JAK JA? > CZY RACZEJ ROZLAZŁYCH PATAFIANÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: Give me rozlazły patafian or give me death.. (n/t) 09.05.02, 17:24 CO CIĘ ZRAŻA W TWARDZIELACH O DOBRYM SERDUSZKU, NIEWIASTO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia CAPSLOCK, mięczaku... (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:28 poyeb napisał(a): > CO CIĘ ZRAŻA W TWARDZIELACH O DOBRYM SERDUSZKU, NIEWIASTO? Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: CAPSLOCK, mięczaku... (n/t) 09.05.02, 17:31 Przyznasz, że na podstawie dość powierzchownej cechy mnie oceniłaś. Teraz lepiej, żabciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia jest coś jeszcze... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:34 poyeb napisał(a): > Przyznasz, że na podstawie dość powierzchownej cechy mnie oceniłaś. Teraz > lepiej, żabciu? nie lubię jak facet, którego nie znam od zwierząt mnie wyzywa... ;-))) (PS-pzdr dla rybki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: jest coś jeszcze... 09.05.02, 17:37 To o mięczaku też nie było miłe, słoneczko (moga być zamiast zwierząt ciała astralne)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia ciała astralne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:39 poyeb napisał(a): > To o mięczaku też nie było miłe, słoneczko (moga być zamiast zwierząt ciała > astralne)? jak powiesz "gwiazdo", to spoliczkuję... Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: ciała astralne... 09.05.02, 17:45 Nie bardzoś w dobrym nastroju w ten piękny majowy dzionek, kwiatuszku (co z roślinkami?). Z czego to wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: ciała astralne... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:17 Moze z tego, ze taki z ciebie poyeb? :))) A tak na serio: proponuje przenienie sie na czat - nikt was nie bedzie podgladal i forum na tym zyska... Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 09.05.02, 18:58 CZY NA TYM FORUM NIE MA WIĘCEJ KOBIET LUBIĄCYCH SPORT? Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 12:50 Hej kobietki, nie lubicie jak się was nazywa zwierzątkami, roślinami, ciałami astralnymi, więc co powiecie na określenie SKARBIE (pieniązki chyba lubicie?) WASZ POYEBEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 12:53 Hieh...zabawny ten wątek. Poyeb, by mieć szanse u Wasi musiałbyś mieć imię na S i nazwisko na H. Jeśli nie spełniasz tych warunków, to nie masz szans raczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 12:56 Dzień dobry, nazywam się Stanisław Hycel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 12:57 Hehehe...no jesteś jakby o krok bliżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Errata... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:01 Gość portalu: aimarek napisał(a): > Hehehe...no jesteś jakby o krok bliżej ;) Aimarek, nie trzeba koniecznie być ślicznym blond Finem, żeby mieć u mnie szanse, ale to napewno pomaga :-)))) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Errata... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:09 Gość portalu: wasia napisał(a): > Aimarek, nie trzeba koniecznie być ślicznym blond Finem, żeby mieć u mnie szans > e, > ale to napewno pomaga :-)))) > > pzdr, w. No Wasiu, wlałaś nadzieję w nasze serca :)) Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: Errata... 10.05.02, 13:17 Czyli ja jako półkkrwi Polak, półkrwi Anglik, multimilioner z pałacykiem w Toskanii, przystojniak, ale brunet, nie mam u Ciebie najmniejszych szans, cukiereczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Re: Errata... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:20 poyeb napisał(a): > Czyli ja jako półkkrwi Polak, półkrwi Anglik, multimilioner z pałacykiem w > Toskanii, przystojniak, ale brunet, nie mam u Ciebie najmniejszych szans, > cukiereczku? Lubię pół-Polaków, bo sama Polką jestem tylko w 5/8 ;-))) ale brunet: no way ;-)) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Szatyn... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:23 Gość portalu: aimarek napisał(a): > A szatyn? ;) ... raczej nie, już szybciej ciemny blondyn ;-)))) w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Szatyn... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:24 Gość portalu: wasia napisał(a): > ... raczej nie, już szybciej ciemny blondyn ;-)))) > > w. Oki...biegnę do sklepu po farbę do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Re: Szatyn... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:29 Gość portalu: aimarek napisał(a): > Oki...biegnę do sklepu po farbę do włosów. Platyna czy gotycki blond?? ;-)))) w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Szatyn... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:35 Gość portalu: wasia napisał(a): > Platyna czy gotycki blond?? ;-)))) > > w. Raczej rumuńska żółć...może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Holenderska pomarańcz?? ;-))) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:42 Gość portalu: aimarek napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > Platyna czy gotycki blond?? ;-)))) > > > > w. > > Raczej rumuńska żółć...może być? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:36 Sorry, slonce, ale to mnie kochaja piekne kobiety i nic na to nie poradze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 13:49 WIDZĘ, ŻE TO FORUM ŻYJE I JEST FAJNE, ALE GDZIE KOBIETY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:57 Slonce, kazdy z nas jest kobieta - a przynajmniej byl nia kiedys. na poczatku ludzki embrion ma dwa chromosomy X. W gorszej jakosci embrionach paleczka jednego z X odpada i robi sie Y. Tak powstaja mezczyzni. Spojrz na siebie jak na kobiete :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia well done, Jarek ;-)))) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:01 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Slonce, kazdy z nas jest kobieta - a przynajmniej byl nia kiedys. na poczatku > ludzki embrion ma dwa chromosomy X. W gorszej jakosci embrionach paleczka > jednego z X odpada i robi sie Y. Tak powstaja mezczyzni. > > Spojrz na siebie jak na kobiete :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia kobiety uciekły... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:58 poyeb napisał(a): > WIDZĘ, ŻE TO FORUM ŻYJE I JEST FAJNE, ALE GDZIE KOBIETY? .. wystraszone twoim widokiem. Ten straszliwy CAPSLOCK, ta męskość... hahahaha w. Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: kobiety uciekły... 10.05.02, 14:02 Wiem, że z zewnątrz mogę wyglądać na perwersyjną szuję. Ale - jak mówił Shrek - jestem jak cebula. Mam warstwy. Duszyczkę mam dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia perwersyjną?? nie pochlebiaj sobie ;)) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:05 poyeb napisał(a): > Wiem, że z zewnątrz mogę wyglądać na perwersyjną szuję. Ale - jak mówił Shrek - > > jestem jak cebula. Mam warstwy. Duszyczkę mam dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: perwersyjną?? nie pochlebiaj sobie ;)) (n/txt) 10.05.02, 14:10 Oj, nie lubisz mnie Wasiu. Czymem zasłużył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Jesli cytujesz Shreka, to moze i zaslugujesz IP: *.proxy.aol.com 10.05.02, 16:28 ...na odrobine milosci. Powodzenia zycze, niezaleznie od koloru wlosow, Schatz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: Jesli cytujesz Shreka, to moze i zaslugujesz 10.05.02, 16:37 Huraaaaaaa! Druga kobieta na forum sportowym!!! Gość portalu: lalka napisał(a): > ...na odrobine milosci. Problem w tym, że ja nie potrzebuję odrobiny, jestem nienasycony, chcę coraz wiecej i więcej!!! > Powodzenia zycze, niezaleznie od koloru wlosow, Schatz!!!! Nawzajem, myszko. Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: Jesli cytujesz Shreka, to moze i zaslugujesz 10.05.02, 16:39 + 10000 buziaczków, mein Engelchen. Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 12.05.02, 16:23 Poyeb z otwartymi ramionami oczekuje na TRZECIĄ dziewulkę na forum sportowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dharma Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 12.05.02, 20:19 Kobiet na forum sportowym jest dużo, ale kogo kochają to już piszą np. w siatkówce. Kobiety (przynajmniej ja) uwielbiają sportowców. Mnie osobiście podoba(ją) się siatkarz(e), tenisiści (a właściwie to tylko jeden - możesz zgadywać:), piłkarze mają fajne nogi i jak wyglądają tak jak w reklamie nike'a (Totti) to są ekstra. Ale jak co do czego przychodzi to dziewczyny się zakochują i nie patrzą na wygląd. Tak to już jest, że trzeba być po prostu ciekawym (wewnętrznie) człowiekiem. Pozdrówka dla Poyeba (fajny nick:) Odpowiedz Link Zgłoś