Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY?

09.05.02, 17:11
    CZY PIĘKNE KOBIETY KOCHAJĄ MĘŻCZYZN Z KRWI I KOŚCI, TWARDYCH, CZASEM
    WULGARNYCH, UWIELBIAJĄCYCH "SPORT", ALE POTRAFIĄCYCH GDY TRZEBA OKAZAĆ WIELE
    CZUŁOŚCI - JEDNYM SŁOWEM TAKICH JAK JA?
    CZY RACZEJ ROZLAZŁYCH PATAFIANÓW?
    Obserwuj wątek
      • Gość: pop Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: 212.244.27.* 09.05.02, 17:16
        To zależy czy masz dobrą furę i chałupę
      • Gość: wasia Give me rozlazły patafian or give me death.. (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:18
        poyeb napisał(a):

> CZY PIĘKNE KOBIETY KOCHAJĄ MĘŻCZYZN Z KRWI I KOŚCI, TWARDYCH, CZASEM
        > WULGARNYCH, UWIELBIAJĄCYCH "SPORT", ALE POTRAFIĄCYCH GDY TRZEBA OKAZAĆ WIELE
        > CZUŁOŚCI - JEDNYM SŁOWEM TAKICH JAK JA?
        > CZY RACZEJ ROZLAZŁYCH PATAFIANÓW?

• poyeb Re: Give me rozlazły patafian or give me death.. (n/t) 09.05.02, 17:24
          CO CIĘ ZRAŻA W TWARDZIELACH O DOBRYM SERDUSZKU, NIEWIASTO?
          • Gość: wasia CAPSLOCK, mięczaku... (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:28
            poyeb napisał(a):

> CO CIĘ ZRAŻA W TWARDZIELACH O DOBRYM SERDUSZKU, NIEWIASTO?

• poyeb Re: CAPSLOCK, mięczaku... (n/t) 09.05.02, 17:31
              Przyznasz, że na podstawie dość powierzchownej cechy mnie oceniłaś. Teraz
              lepiej, żabciu?
              • Gość: wasia jest coś jeszcze... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:34
                poyeb napisał(a):

> Przyznasz, że na podstawie dość powierzchownej cechy mnie oceniłaś. Teraz
                > lepiej, żabciu?

nie lubię jak facet, którego nie znam od zwierząt mnie wyzywa... ;-)))

(PS-pzdr dla rybki :)))
                • poyeb Re: jest coś jeszcze... 09.05.02, 17:37
                  To o mięczaku też nie było miłe, słoneczko (moga być zamiast zwierząt ciała
                  astralne)?
                  • Gość: wasia ciała astralne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:39
                    poyeb napisał(a):

> To o mięczaku też nie było miłe, słoneczko (moga być zamiast zwierząt ciała
                    > astralne)?

jak powiesz "gwiazdo", to spoliczkuję...

• poyeb Re: ciała astralne... 09.05.02, 17:45
                      Nie bardzoś w dobrym nastroju w ten piękny majowy dzionek, kwiatuszku (co z
                      roślinkami?). Z czego to wynika?
                      • Gość: W Re: ciała astralne... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:17
                        Moze z tego, ze taki z ciebie poyeb? :))) A tak na serio: proponuje przenienie
                        sie na czat - nikt was nie bedzie podgladal i forum na tym zyska...
      • poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 09.05.02, 18:58
        CZY NA TYM FORUM NIE MA WIĘCEJ KOBIET LUBIĄCYCH SPORT?
      • poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 12:50
        Hej kobietki, nie lubicie jak się was nazywa zwierzątkami, roślinami, ciałami
        astralnymi, więc co powiecie na określenie SKARBIE (pieniązki chyba lubicie?)

WASZ POYEBEK
        • Gość: aimarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 12:53
          Hieh...zabawny ten wątek. Poyeb, by mieć szanse u Wasi musiałbyś mieć imię na S
          i nazwisko na H. Jeśli nie spełniasz tych warunków, to nie masz szans raczej :))
          • poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 12:56
            Dzień dobry, nazywam się Stanisław Hycel
            • Gość: aimarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 12:57
              Hehehe...no jesteś jakby o krok bliżej ;)
              • Gość: wasia Errata... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:01
                Gość portalu: aimarek napisał(a):

> Hehehe...no jesteś jakby o krok bliżej ;)

Aimarek, nie trzeba koniecznie być ślicznym blond Finem, żeby mieć u mnie szanse,
                ale to napewno pomaga :-))))

pzdr, w.
                • Gość: aimarek Re: Errata... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:09
                  Gość portalu: wasia napisał(a):

> Aimarek, nie trzeba koniecznie być ślicznym blond Finem, żeby mieć u mnie szans
                  > e,
                  > ale to napewno pomaga :-))))
                  >
                  > pzdr, w.

No Wasiu, wlałaś nadzieję w nasze serca :))
                  Również pozdrawiam :)
                • poyeb Re: Errata... 10.05.02, 13:17
                  Czyli ja jako półkkrwi Polak, półkrwi Anglik, multimilioner z pałacykiem w
                  Toskanii, przystojniak, ale brunet, nie mam u Ciebie najmniejszych szans,
                  cukiereczku?
                  • Gość: wasia Re: Errata... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:20
                    poyeb napisał(a):

> Czyli ja jako półkkrwi Polak, półkrwi Anglik, multimilioner z pałacykiem w
                    > Toskanii, przystojniak, ale brunet, nie mam u Ciebie najmniejszych szans,
                    > cukiereczku?

Lubię pół-Polaków, bo sama Polką jestem tylko w 5/8 ;-))) ale brunet: no way ;-))

pzdr, w.
                    • Gość: aimarek Re: Errata... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:20
                      A szatyn? ;)
                      • Gość: wasia Szatyn... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:23

> A szatyn? ;)

... raczej nie, już szybciej ciemny blondyn ;-))))

w.
                        • Gość: aimarek Re: Szatyn... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:24

> ... raczej nie, już szybciej ciemny blondyn ;-))))
                          >
                          > w.

Oki...biegnę do sklepu po farbę do włosów.
                          • Gość: wasia Re: Szatyn... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:29

> Oki...biegnę do sklepu po farbę do włosów.

Platyna czy gotycki blond?? ;-))))

w.

• Gość: aimarek Re: Szatyn... IP: *.toya.net.pl 10.05.02, 13:35

> Platyna czy gotycki blond?? ;-))))
                              >
                              > w.

Raczej rumuńska żółć...może być?

• Gość: wasia Holenderska pomarańcz?? ;-))) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:42

> Gość portalu: wasia napisał(a):
                                >
                                >
                                > > Platyna czy gotycki blond?? ;-))))
                                > >
                                > > w.
                                >
                                > Raczej rumuńska żółć...może być?
                                >

• Gość: www A Sven Hannawald? IP: 157.25.125.* 10.05.02, 13:22
      • Gość: Jarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:36
        Sorry, slonce, ale to mnie kochaja piekne kobiety i nic na to nie poradze :))))
      • poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 13:49
        WIDZĘ, ŻE TO FORUM ŻYJE I JEST FAJNE, ALE GDZIE KOBIETY?
        • Gość: Jarek Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:57
          Slonce, kazdy z nas jest kobieta - a przynajmniej byl nia kiedys. na poczatku
          ludzki embrion ma dwa chromosomy X. W gorszej jakosci embrionach paleczka
          jednego z X odpada i robi sie Y. Tak powstaja mezczyzni.

Spojrz na siebie jak na kobiete :)))))
          • Gość: wasia well done, Jarek ;-)))) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:01
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Slonce, kazdy z nas jest kobieta - a przynajmniej byl nia kiedys. na poczatku
            > ludzki embrion ma dwa chromosomy X. W gorszej jakosci embrionach paleczka
            > jednego z X odpada i robi sie Y. Tak powstaja mezczyzni.
            >
            > Spojrz na siebie jak na kobiete :)))))

• Gość: wasia kobiety uciekły... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:58
          poyeb napisał(a):

> WIDZĘ, ŻE TO FORUM ŻYJE I JEST FAJNE, ALE GDZIE KOBIETY?

.. wystraszone twoim widokiem. Ten straszliwy CAPSLOCK, ta męskość... hahahaha

w.
          • poyeb Re: kobiety uciekły... 10.05.02, 14:02
            Wiem, że z zewnątrz mogę wyglądać na perwersyjną szuję. Ale - jak mówił Shrek -
            jestem jak cebula. Mam warstwy. Duszyczkę mam dobrą.
            • Gość: wasia perwersyjną?? nie pochlebiaj sobie ;)) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:05
              poyeb napisał(a):

> Wiem, że z zewnątrz mogę wyglądać na perwersyjną szuję. Ale - jak mówił Shrek -
              >
              > jestem jak cebula. Mam warstwy. Duszyczkę mam dobrą.

• poyeb Re: perwersyjną?? nie pochlebiaj sobie ;)) (n/txt) 10.05.02, 14:10
                Oj, nie lubisz mnie Wasiu. Czymem zasłużył?
      • poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 10.05.02, 16:18
        Ślicznotki, bywajcie tu!
        • Gość: lalka Jesli cytujesz Shreka, to moze i zaslugujesz IP: *.proxy.aol.com 10.05.02, 16:28
          ...na odrobine milosci.
          Powodzenia zycze, niezaleznie od koloru wlosow, Schatz!!!!
          • poyeb Re: Jesli cytujesz Shreka, to moze i zaslugujesz 10.05.02, 16:37
            Huraaaaaaa! Druga kobieta na forum sportowym!!!

Gość portalu: lalka napisał(a):

> ...na odrobine milosci.

Problem w tym, że ja nie potrzebuję odrobiny, jestem nienasycony, chcę coraz
            wiecej i więcej!!!

> Powodzenia zycze, niezaleznie od koloru wlosow, Schatz!!!!

Nawzajem, myszko.

• poyeb Re: Jesli cytujesz Shreka, to moze i zaslugujesz 10.05.02, 16:39
              + 10000 buziaczków, mein Engelchen.
      • poyeb Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? 12.05.02, 16:23
        Poyeb z otwartymi ramionami oczekuje na TRZECIĄ dziewulkę na forum sportowym!!!
        • Gość: Dharma Re: KOGO KOCHAJĄ PIĘKNE KOBIETY? IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 12.05.02, 20:19
          Kobiet na forum sportowym jest dużo, ale kogo kochają to już piszą np. w
          siatkówce. Kobiety (przynajmniej ja) uwielbiają sportowców. Mnie osobiście
          podoba(ją) się siatkarz(e), tenisiści (a właściwie to tylko jeden - możesz
          zgadywać:), piłkarze mają fajne nogi i jak wyglądają tak jak w reklamie nike'a
          (Totti) to są ekstra. Ale jak co do czego przychodzi to dziewczyny się
          zakochują i nie patrzą na wygląd. Tak to już jest, że trzeba być po prostu
          ciekawym (wewnętrznie) człowiekiem. Pozdrówka dla Poyeba (fajny nick:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka