Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 15:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosa Małysz i tak skakał jak rzeźnik - 3 puchary świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:59 Nawet jeśli nie będzie skakał tak jak kiedyś (a chyba nie będzie ) i tak jest mistrzem nad mistrzami a jak ktoś chce go krytykować, to niech sam idzie na skocznie, usiądzie na belke i ... napewno nie skoczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon TO ZNACZY ŻE BĘDZIE 10-15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:06 lepsze to niż 19ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Małysz i tak skakał jak rzeźnik - 3 puchary ś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:05 Adaś jest królem nawet jak nie uda mu się lepiej skakać. Każdy kiedys przechodzi spadek formy ale można mówić że że jest źle. Trzy puchary to jest osiągnięcie którego długo nikt mu nie odbierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Małysz i tak skakał jak rzeźnik - 3 puchary ś IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.12.04, 18:48 masz racje a ja wiem ze be4dzie mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu malyszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:56 tata przyjechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 10.12.04, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: malysz IP: *.client.comcast.net 10.12.04, 21:16 Nic osle nie umiesz i nie potrafisz, nawet po polsku sie nie nauczyles, troszke respektu dla lepszych bez watpienia od ciebie, a tak na marginesie to ci powiem, ze w USA sidzialbys za obraze, to jest DEMOKRACJA, ktorej jeszcze sie nie nauczyles i watpie czy sie nauczysz, sprobowac mozesz, ale co z twoimi manierami????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: malysz IP: *.inter / *.inter-c.pl 11.12.04, 08:08 Wstyd mi, że takiego idiotę jak Jarema nosi nasza Polska ziemia. Został zrobiony na próbę tylko zapomnieli go zabić. Dlatego jest mi wstyd, że tego nie uczynili. Idiota, po polsku też nie potrafi napisać słowa. Gdzie ty kretynie dorwałeś sie do klawiatury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats do jaremy IP: *.3.14.vie.surfer.at 10.12.04, 20:45 a kim ty jestes.na twoim miejscu zabil bym sie piesciami sam ,po urodzeniu.pan malysz jest i tak o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysa Lezba Niedaleko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:46 W Harahowie? Toz to rzut Malyszem stad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press-wienna ats-doj aremy IP: *.3.14.vie.surfer.at 10.12.04, 22:03 ma racje ats ,ze jestes jarema nikim.wazne ze szanowany przez polakow pan malysz ma juz pomnik za zycia ,za sukcesy.ty jarema daj spokoj.......tobie juz dziekujemy ...spad stad malyszowi naj i dziekujemy za chwile przezyc. panie adamie jest pan super .pozdrawiam kibicow polskich sa fantastyczni .brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Adam Małysz - Mistrz Świata IP: 212.160.196.* 10.12.04, 22:54 Chylę czoła przed Panem Adamem - za tyle radości co dał kibicom. Nietaktem jest ubliżanie - Pan Adam jeszcze nie raz skoczy daleko, myślę że nie musi udawadniać ze potrafi - Życzę wszystkiego co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś