elfhelm 26.12.04, 20:57 no cóż... naszym pseudogwiazdom z "orzełami" trochę odbija... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Dla Was żel, fury i kasa - dla Nas WSTYD. IP: *.icpnet.pl 26.12.04, 21:02 A jeszcze nie tak dawno po wywieszeniu tego hasła, Wybiórcza się oburzała na kibiców. Teraz nagle redaktorki się obudziły z artykułem. Tak więc kto ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEKIBOL TYFUS MNA BOISKU, TYFUS NA TRYBUNACH - NORMALKA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertw I znowu się obrażą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:09 Piłkarze na dziennikarzy za prawdziwy tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.dawmar.pl / 80.48.22.* 26.12.04, 21:21 ciekawia mnie nazwiska tych zawodnikow. a artykule dziennikarze nie mogli podac, ale tu...:) ten ktory potrafil przez tydzien chodzic z kumplami po knajpach w polsce, a potem wrocic zagranice do klubu to chyba wojtus k., ktory strzelal bramki holandii i sampdorii, a ostatnio najwiecej w lidze halowej w stolycy( zeby bez nazwisk bylo :) a inni? moze cos wiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia laguna Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:01 Zbigniew B. przyprawiał rogi kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Co wszędzie robią piłkarze po meczu? IP: *.daminet.pl 26.12.04, 21:29 Polska jest ubogim krajem. Stosunkowo niewielu jest ludzi, którzy dysponują dużymi pieniędzmi. Nie ma więc wzorców zachowań dla młodych, świeżomajętnych ludzi. Drogie samochody, ekstrawaganckie fryzury i ciuchy oraz imprezowanie na pewno nie jest polskim wymysłem. Kwoty może szokują nas Polaków, bo zarabiając 700 złotych trudno sobie wyobrazić coś takiego, ale na polscy piłkarze na Zachodzie uchodziliby za biedaków. Wątek zażyłości z półświatkiem przyznaję jest szokujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanwisly Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.proxy.aol.com 26.12.04, 21:48 Swietny artykul z rodzaju "urbam legends", chlopaki tak miedzy soba opowiadaja bajki i marza ze sami tez by tak chcieli. Tak naprawde to zasuwaja na treningach i martwia sie co bedzie w przyszlosci, dlatego sa tak latwym lupem oszustow ktorzy im obiecuja latwe pomnozenie fortun. Martwi mnie dlasza nagonka GW na Szymkowiaka, bo jak mozna zrozumiec opatrzenie jego zdjeciem tego artykulu jak nie dalszym ciagiem wojny Basalaja z zawodnikami Wisly za posrednictwem GWna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski ciekawe co to urbam legends? IP: *.chello.pl 26.12.04, 22:10 A tak wogóle to ty chyba spiskową teorię dziejów wyznajesz?prawda? A piłkarze jacy są każdy widzi a skisła pogrywa w pucharach jak Cajmer Swoją drogą o dziennikarzach sportowych też można niezły tekst wysmażyć ten co na Mazurach po pijaku człowieka przejechał na przykład 800 pijaków na drogach w święta to nie przypadek po prostu głupi naród i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: 193.178.243.* 29.12.04, 13:29 to po co czytasz to GWno? niepozdrowienia dla obludnikow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 22:27 A wielki idol lat 80. znany był z tego, że uwielbiał chodzić do łóżka z żonami innych zawodników. O kogo tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Zbigniew B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:53 chyba jednak darek dziekanowski - boniek? za kasę z dziwkami to tak ....za darmo z koleżankami swoimi - chyba jednak nie... z jedną polazł- w sumie ona polazła do niego - potem jeszcze naopowiadała wszystkim dookoła jaki to szybki bill:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: nazwiska IP: *.pl / 213.155.191.* 26.12.04, 23:24 dariusz d. -to dariusz dudka z amici wronki, sku..el powinien gnic w wiezezieniu we wronkach jak po pijaku zabil bogu ducha winnego czlowieka aa nie pilke kopac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: nazwiska IP: 213.241.56.* 27.12.04, 14:35 Ten Bogu ducha winny był bardziej nawalony od Dudki (który miał poniżej jednego promila) i wlazł mu prosto pod koła, tak, że nie było żadnych szans na ominięcie, ani hamowanie. To tak tytułem wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako aaa... no to luz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:24 > Ten Bogu ducha winny był bardziej nawalony od Dudki (który miał poniżej jednego > promila) i wlazł mu prosto pod koła, tak, że nie było żadnych szans na > ominięcie, ani hamowanie. To tak tytułem wyjaśnienia. wystarczy jadąc miec mniej promili niz ten ktorego wlasnie przejedziesz i spoko, tak? dla mnie Dudka powinien, jesli nie gnic w pierdlu to odpokutowac za ten grzech. jak to w jednym polskim filmie mowili: "a gdyby tu wasza matka przez ulice przechodzila..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mierek hehehe poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:24 pania autorze artykułu liczba kibiców Widzewa na pewno NIE ZMALAŁA mimo to iż Widzew gra obecnie w 2 lidze..... nawet wzrosła więc niehc Pan sobie nie wymyśla pierdół by uatrakcyjnić swój artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beelukas Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.12.04, 23:35 Ja wiem co robią.Sam przecierz widziałem z tą różnicą że w niższej klasie rozgrywkowej.Wszystko tak samo tylko odpowiednio do środkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Nic nowego... IP: *.devs.futuro.pl 27.12.04, 00:35 ...sam bylem pilkarzem klubu 1-ligowego i takie sprawy były nagminne... ja sam piję, pomimo, że w 2 lidze gram teraz... taki jest ten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:49 No to rozszyfrujemy kilka nazwisk: Marek P. to Marek Piotrowicz z górnika zabrze Mirosław P. to Pękala ze ślaska dariusz d. to dudka z amiki -człowiek który zainwestował w burdele to reiss z lecha , poza tym zachlał sie dariusz m. marciniak znani sportowcy to s.baran,j.ziober,d.dziekanowski - piłkarz który przejechał pare osób /po pijanemu/ to Ozimek z górnika zabrze - więcej nazwisk??? mógłbym 1000 dziwolągów polskiej ligi wymienić -ale większość to plotki i domysły!!!np. reiss nie poszedł w agencje towarzyskie!!!!!!!!nawet inicjałów nie chcieliście dać cwaniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reggae Bwoy A ten młody co chleje w 2 lidze... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.12.04, 02:37 to nie Iwański ze Szczakowianki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega areq - Jesteś Arkadiusz K. niegdyś z ŁKS? IP: *.aster.pl 27.12.04, 10:18 Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: areq - Jesteś Arkadiusz K. niegdyś z ŁKS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:30 trafiłeś! ale nie z ŁKSu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz_Legii Arek K. z Wisly Plock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:41 Arek Klimek tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Arek K. z Wisly Plock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:27 Nie - nie z wisły płock -strzelajcie dalej:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skórokop Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:20 Marek P. to Marek Podsiadło, który w szajce był razem z paroma piłkarzami Cracovii. Ten od kradzieży samochodów w tym samym klubie to reprezentant ZSRR Demianienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 27.12.04, 05:01 W polskich ligach jest kilkadziesiat zespołów , kilkaset piłkarzy i zawsze mozna znalezc cos ciekawego . Nasi moze nie sa orłami na boisku ale uogólniac ze wszyscy to złodzieje , pzrestepcy i hulaki jest zdeko przesada . Mysle ze gdyby napisac taki artykuł o dziennikarzach obraz byłby podobny albo i gorszy . Nie mozemy od nich oczekiwac iz beda swieci - a generalnie to co robia poza boiskiem powinno nas gó.. obchodzic niech tylko dobrze w piłkę grają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: 67.71.63.* 27.12.04, 06:55 No ale teraz wiemy choc troche dlaczego im tak trudno przebic sie na Zachodzie. A skoro nawet reprezentanci maja doczynienia z trefnymi papierosami... Generalnie,poza pilka to "biedne" chlopaki.A moze po prostu powinien im ktos pomoc,poprowadzic i przynajmniej czesc z nich wyszlaby na ludzi,i...na pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RK Bardzo jednostronny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:13 Wynika z niego, ze piłkarze to hazardziści, goście robiący szemrane interesy i wchodzący w podejrzane znajomości, do tego co drugi to pijaczek. Taki artykuł można napisać o każdej grupie zawodowej- w tym o dziennikarzach- alkoholikach, erotomanach, oszustach, o ich kontaktach ze światem przestępczym itp. I mógłby być to artykuł sugerujący, tak jak ten, ze jest to problem większości. Szkoda, ze nie znalazły się informacje o piłkarzach, któzy w czasie kariery studiują, prowadza noirmalne życie, mają dobrze poukładane życie rodzinne. Szkoda, ale waszak kogo inetresowałby taki artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłehłe Prawie nikogo nie zainteresowałby IP: 81.210.116.* 28.12.04, 14:40 natomiast takie powiastki czytamy ze smaczkiem, w tym JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzacki Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:34 choroba drązy polską piłke - libacje działaczy,lewe wyniki na które nikt się nie oburza no i " lewi" zawodnicy, którzy udają grajków, a są miernymi imitacjami swoich kolegów 9 nie polaków) z lig zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz brak formy nie bierze sie z niczego.Nasi pilkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:47 ciezko pracuja by nie odnosic sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris biedni ludzie IP: 81.223.124.* 27.12.04, 10:30 zal mi bardzo tych polskich pilkarzy. zarobili troche (troszeczke...) pieniedzy i szukaja kazdej sposobnosci, zeby sie pochwalic. naprawde ZALOSNE. tak jest najczesciej kiedy jakis burak niespodziewanie sie nachapie. siano z butow wystaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliverCA A co robia w czasie meczu? Bo nie powiem ze graja. IP: 67.115.190.* 27.12.04, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega WRÓCMY DO ART O POBICIACH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:37 Po przeczytaniu tego przestaje sie dziwic karkom ktorzy leja swoich pilkarzy za fuszerke, oczywiscie problem jest szerszy, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel TO JAKIES BZDURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:38 Tak sie sklada ze znam wielu pilkarzy z calej polski(I i II liga)i po przeczytaniu tego artykulu zastanawiam sie co za idiota napisal taka bajke...Jak w kazdym srodowisku znajda sie wyjatki opisane w tym artykule,ale sa to WYJATKI!a nie jak autor podkkresla ze prawie wszyscy pilkarze tak robia...Artykul jest zenujacy,tendencyjny,a przede wszystkim daleko odbiega od prawdy.Jestem zbulwersowany ze Wyborcza powoli robi z siebie szmatlawca a la SKANDALE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max_marzyciel :) Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:01 Wydaje mi sie ze wszystkie opinie sa prawdziwe. Jak to w zyciu - sa dobrzy i zli. Szkoda tylko, ze i jedni i drudzy nie chca lub nie moga sie jakos skoncentrowac i wspolnie zainwestowac (i nie chodzi tu tylko o pieniadze) w polska pilke nozna - w polska mlodziez. Bo kraj z pewnoscia tego nie zrobi. Wydaje mi sie, ze bylaby to dobra inwestycja z wymiernymi skutkami dla jednych i drugich. Oczywiscie okupiona ciezka praca i poswieceniami. Mysle jednak, ze w pilke graja Ci, ktorzy kochaja ten sport i mimo, ze schodza na zle drogi, to jednak w glebi duszy wciaz kochaja. Przeciez, kazdy z nich kiedys zakonczy swoja kariere. Owszem - mysla o swojej przyszlosci w rozny sposob. Tyle, ze na starosc niektorzy moga sie wstydzic tego co robili u schylku i po ukonczeniu kariery. Wiem, ze to tylko moja fantazja ale byloby fajnie, gdyby powstawaly w polszy szkolki pilkarskie (wiem, ze sa ze dwie ale to troche malo, tym bardziej ze cicho o nich). Takie szkolki moglyby powstawac w kazdym regionie (na poczatek) a nauczycielami byliby pilkarze, ktorzy swym doswiadczeniem ksztaltowaliby mlodych. Ci, ktorzy tak bardzo lubia samochody i znajomosci z ciemnych zaulkow podworek mogliby byc takimi hunterami talentow. Jezdziliby po takich podworkach i wyszukiwaliby mlodych, ktorzy nie dokonali jeszcze wyboru - zlego wyboru. Super byloby, gdyby takie szkolki stawaly sie renoma i kazdy mlody chcialby tam rozpoczynac edukacje. Wtedy moze rozpoczelaby sie lawina poszukiwania mlodych i kluby tez nie czekalyby az ktos do nich przyjdze, tylko same wychodzilyby na przeciw. Poza tym, kazdy klub wiedzialby gdzie szukac mlodego pilkarza. Kazdy mlody pilkarz mialby swojego opiekuna - takiego "menadzera", ktory prowadzilby go przez pilkarskie zycie. Kurcze - troche checi a mozna zbudowac maszyne, ktora bedzie produkowala pilkarzy, ktorzy mogliby wracac do takich szkolek po ukonczeniu kariery jako wychowawcy, nauczyciele, trenerzy, menadzerowie, lowcy talentow, itd. Mozna stworzyc cala strukture z ludzi, ktorzy znaja sie na pilce i ja kochaja a wiem ze jesli lubi sie to co sie robi to efekty prezyjda na 100%. pzdr m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati SE = Fakt = ... GW ?! IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.04, 11:03 interesujacy temat, ale momentami trescia ten artykul nie roznil sie niczym innym od artykolow FAKTu - ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Casanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:25 A TEN KASANOAWA Z LAT 80 TO KTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Rozszyfrujmy chłopaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:59 Właśnie rozszyfrujmy parę osób: Ten Casanova z lat 80-tych to oczywiście nie Zibi. Zresztą z jakimi on żonami miałby sypiać? Chyba z małżonką Platiniego bo całe lata 80-te na włoskim zesłaniu spędził. Osobiście obstawiam pana "Miss Polonię" czyli Darka Dziekanowskiego który ksywkę zawdzięczał tak swemu wyglądowi jak i związkom z dwoma(?) Miss Poloniami. Co do typa z wlkp. klubu który cash z mafią inwestuje stawiałem początkowo na Piotra Świerczewskiego ale on nie pasuje bo ostatnio w Cracovii grywał. Ale jak mu Mercedesa SL 500 ukradli to "miasto" ponoc partycypowało w jego dzyskaniu. O Reissie to wiedziałem tyle że on jest znanym bywalcem bukmacherów i specjalnie tego nie ukrywa. Ciekawy jest na pewno ten gość co tak chlał tydzień i wracał. Kowalczyk może i pasuje ale mi bardziej widzi się Igor Sypniewski który znany był że kac mu niestraszny i gdy chciał to grał jak natchniony. Jakieś 2 lata temu o jego przebojach z wódą i panienkami pisał PS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawawawa Najgorsze ze to prawda jest!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:52 Wystarczy sie przejsc po lokalach duzych miast i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Pieprzyć piłkarzyków! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ9 Re: Co robią piłkarze po meczu? IP: *.autocom.pl 27.12.04, 12:02 Kapitalny artykuł, poprostu palce lizać:P Za tydzień proponuje opisać koszykarzy. Brakuje tylko opisania tego jak "piłkarzyki" bawią się w tych dyskotekach! Podrywają małolaty (piłkarze krakowskich klubów widywani w "Kameleonie" podczas imprez dla gimnazjalistów), biorą dragi i za to nie płacą 1000 zł tylko, wszystko mają po znajomości:D Ale artykuł bomba pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś