Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ahonen przegrał z gorączką

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 14:06
    Żal mi Ahonena :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: MISTRZ Ahonen przegrał z gorączką IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 14:07
        Żal mi Ahonena...
      • Gość: Wosiek Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:09
        Ahonen gorączka Adaś nie skakał to o czym tu pisać
      • Gość: Wacław Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.do.pl / *.generacja.pl 13.01.05, 14:39
        Ahonen ma tak dużą przewagę, że swobodnie może sobie odpuścić latanie. A dzięki
        jego gorączce ktoś inny stanie na najwyższym podium. Bo te jego zwycięstwa stały
        się już nudne.
        • Gość: Schuja Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.05, 15:03
          Szkoda.Ale moze mu sie jeszcze poprawi zdrowie.W kazdym razie bedac chory nie
          powinien skakac na tak duzej skoczni i wogole na zadnej..Nie warto
          ryzykowac.Przewage ma , ale to BYLBY najmniejszy powod do rezygnacji ze
          skokow.Na szczescie Janne jest wystarczajaco suwerenny , by nie dac sie
          wypychac do skakania przez trenerow , na zasadzie jedz tam bo stracisz punkty(
          co w poprzednich sezomach robiono z innym skoczkiem - do raz mozna zgadnac o
          kim mowie).
          • Gość: Kogut Kambi Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:15
            Ty schuja dziecinniejesz z postu na post. Co Ty w ogole wiesz o skokach koles? O jakiej suwerennosci Ty piszesz? hahaha, czytam cie koles ostatnio i wyjsc z podziwu nie moge- lubisz prowokowac, glupotami ktore piszesz a ludzie daja sie nabrac.
            • Gość: Schuja Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.05, 20:22
              Do KOKOTA:Niby to myslisz logicznie , a tez sie dales sprowokowac.Z tego
              wynika , ze lepiej MNIE NIE CZYTAJ, jak nie potrafisz zrozumiec.Pozostan przy
              swoich jajkach i kokoszkach.I nie musisz mnie podziwiac. Robia zo juz lepsi od
              ciebie.
              • Gość: Kogut Kambi Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:22
                hehehe koles zabawny jestes, a kto to Cie niby podziwia? Przeca Ty jakis taki niekumaty jestes-nie wiesz kto to Kogut Kambi??? hehehrozumiec ale po co? przeca wszyscy robia sobie z ciebie jaja.
                • Gość: Schuja Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.01.05, 09:16
                  Do kokota.Dwa twoje posty i juz cie zlokalizowalem.Piszesz durnie i nie na
                  temat , jak te ZERA.Podszyles sie pod nowy nick.Nic orginalnosci ZERO. Bez
                  odbioru.
                  • Gość: Kogut Kambi Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:28
                    hehehe dobre- bawie sie Toba schuja i jakie podszywanie?? po prostu koles rozsmieszasz mnie i juz. Aha- manie przesladowcza sie leczy hehe
                    • Gość: Schuja Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.01.05, 14:05
                      Do kokota-ZERO.
                      • Gość: Kogut Kambi Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:21
                        Ej koles-dziecino, moze bys sie zajal czyms pozytecznym co? I nie emocjonowal tak tym netem. Pienisz sie tak, jak chlopczyna. Luzu troszke luzu! I biegaj Ahonenowi nosek wycierac heheh
                        • Gość: Schuja Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.05, 10:23
                          Do kokota-ZERA.I kto tu sie chopie pieni, no kto? I uwazaj na zylke.Jak tak
                          dalej bedziesz bredzil, to ci wreszcie peknie ( miejmy nadzieje).
          • Gość: drwal Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.05, 13:50
            no, ja jakoś nie wiem o kim myślisz.Może głośno wypowiesz nam tą swoją
            tajemnicę?
            A Ahonena nie martw się tak bardzo, chyba że to twój brat czy jakiś swat,
            słoneczko zerowe.
      • janne_ahonen Apsik! 13.01.05, 16:40
        Przykro mi, ale chyba tym razem nie wygram, za co chciałem przeprosić w
        szczególności Włodka Szaranowicza.
      • Gość: bartek wawa Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:47
        ahonen to dobry zawodnik więc nie będzie miał kłopotów Małysz
      • Gość: nika Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:56
        skoki bez Janne dużo tracą , ale cóż pozostaje mi życzyc Mu zdrowia. janne
        wracaj i dalej wygrywaj, to wcale nie jest nudne, ale bardzo ekscytujące
      • Gość: helga Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:57
        Wychoruje się, wybyczy w łóżku a potem wygra wszystkie mistrzostwa i konkursy.
        Byczenie się bardzo dobrze wpływa na formę.
        • Gość: piotr Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.hel182.suomicom.fi 13.01.05, 19:07
          Ahonen mial wczoraj 40.C Dzisiaj z rana czul sie dobrze i nie mial temperatury.
          Ma na jutro zarezerwowany bilet lotniczy i jutro podejmie decyzje czy skakac w
          Kulm.Tak wiec moze Go zobaczymy
          • Gość: Schuja Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.05, 20:26
            Do Piotra.Oby Twoje zyczenie bylo prorocze i sie spelnilo.Nic lepszego dla
            swoich kibicow nie moglby zrobic.A wtedy dla innych , zegnaj nadziejo na sukces.
            • Gość: piotr Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.hel182.suomicom.fi 13.01.05, 21:21
              cd Ja to podalem za telegazata YLE i Mtv3(finskie). Tommi Nikunen
              powiedzial,ze wlasnie wysoka goraczka Janne mial i w poprzednich latach po
              blisko 2 tygodniowych startach w TCS i Willingen.Janne w ten sposob reaguje
              na "ponadmaksymalne" obciazenia fizyczne i psychiczne.Te 1-2 dniowe wysokie
              temperatury to nic nowego.Jutro rano Tommi i Janne zdecyduja o starcie:z Lahti
              na lotnisko w Helsinkach jest 90km caly czas autostrada wiec maga zdecydowac w
              ostatniej chwili.Wlasnie ida wiadomosci-jesli cos nowego to napisze
              • Gość: pio Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.hel182.suomicom.fi 13.01.05, 22:15
                cd. byl wywiad z Nikunenem przed odlotem Finow na loty.Powiedzial, ze Janne
                mial rtg
                pluc i wszystko O.K. Wlasciwie, to po wszystkim i Janne moze wystartowac jesli
                nie
                w sobote to w niedziele.To wszystko pod warunkiem,ze jutro rano bedzie czul sie
                dobrze.Przypomnial tez ze niepowodzenia Janne w ub.r M.S byly spowodowane
                przemeczeniem
      • Gość: rajca Wreszcie coś go "pożarło" IP: *.devs.futuro.pl 13.01.05, 19:03
        Nie chcę złorzeczyć wielkiemu mistrzowi, bo to nieetyczne, ale powiem jedno:
        Nie ma mocnych. Ahonen po prostu się przesilił i tyle. Z drugiej strony życzę
        temu mistrzowi powrotu do zdrowia
      • Gość: R. Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.cpc.uea.ac.uk 13.01.05, 19:16
        Tak to bywa w sporcie, wygrywal, bo konkurencja jest w slabiej formie, Malysz
        kiepski, Scmitt jeszcze gorszy, Hannawald w ogole nie startuje. Te 11 wygranych
        to tez zasluga tego faktu.
        • Gość: piotr Re: Ahonen przegrał z gorączką IP: *.hel182.suomicom.fi 13.01.05, 21:55
          Zapomniales wymienic Eddy Edwardsa
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka