Gość: bistor IP: 213.245.152.* 15.01.05, 12:55 ja sie nie znam, ale dalczego rutkowski i mateja sie nie zlapali jak byli w 50? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barek Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:57 małysz zawsze jest dobry na treningach a w konkursie - dupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panwojtek. Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.netcologne.de 15.01.05, 14:53 A halt die schnauze, wpierw pokaz co ty potrafisz, a pozniej dziobem klap! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorry COZA CI..! AHONEN CHORY AON ITAK NIEPOTRAFI WYGRAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ CO ZA CI..! OBOWIĄZEK POWSZECHNEJ EDUKACJI A ON I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:01 TAK NIE POTRAFI PISAĆ PO POLSKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.net.autocom.pl 15.01.05, 12:58 Niestety w konkursie "lotów" staruje tylko 40 najlepszych. Co prawda Mateja był 40sty ale nie startowało czterech skoczków z czołowej piętnastki PŚ i to oni zajęli miejsca między innymi naszego ciamajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabol Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 15.01.05, 12:59 DZIŚ W KOŃCU ADAŚ WYGRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.05, 13:19 Do Jabol-a.Ma duze szanse wygrac pod nieobecnosc Mistrza.Niech proboje korzystac dopoki idzie.Ja mam nadal nadzieje , ze Janne bedzie mogl jutro wystapic i wygrac. Troche to niesprawiedliwe , ze stan zdrowia tak mu odbiera mozliwosc wyjscia na czolo w tabeli wszechczasow wygranych turniejow w sezonie.Tym niemniej , jestem przekonany , ze on jeszcze wszystkim pokaze.Na razie pokonany, ze tak powiem przy bialym , lekarskim stoliku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.eltronik.net.pl 15.01.05, 13:07 bo zmienily sie przepisy i teraz w lotach w knjursie startuje 40.a ze kilku majacych pewny start wycofalo sie z kwalifikacji to i 40 matej nie wszedl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Małysz strząsa owady IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 15.01.05, 13:19 No i znowu na terningu to on jest geniusz.Potem sie okaże, że zły Tepes kazał mu skakać z wiatrem, a Kuttinowi nie oddał za cło.Rutkowskiemu zmienił imię, a Tajnerowi odmroził uszy. I znowu tylko Ahonen będzie miał wyborne warunki, w ogóle skoczy u siebie w domu i też mu to zaakceptują. Bo to jest spisek świata skoczków i organizatorów przeciw polskiej wyborowej reprezentacji. 150 metrów to Ahonen skoczył w Willingen, nie trzeba płacić Mateji i Rutkowskiemu, żeby jechali do Kulm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz strząsa owady IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.05, 13:23 Do Olaf-a. Oj Olaf, Olaf. Draznisz " ich "wszystkich straszliwie , a na mnie, jak zwykle sie skrupi.Ale niech bedzie.Jestem gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olad Do Schuji IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.01.05, 13:34 Eee, tam, w razie czego odsyłaj do mnie. Mężnie zniosę cynizmy, inwektywy, złorzeczeństwa.Kibicuję Małyszowi, dostarczył wielu wzruszeń, ale wkurza mnie, kiedy słabą dyspozycję tłumaczy się spiskiem, czy warunkami pogodowymi. Te modły Szaranowicza o wiatr pod narty drażnią mnie, a jego ślepa pasja w powtarzaniu jak mantrę, że tak naprawde ma wiać dobrze tylko naszym, a inni niech wpadają w dziury powietrzne, tornada, martwą ciszę itp. są po prostu nieprofesjonalne.Ahonen skacze jak chce, kiedy chce, w jakich chce warunkach i wygrywa.Nie gada bzdur o chorągiewkach z logo, spiskach,wiatrach, bąkach, owłosieniu na twarzy.Tylko skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Do Schuji IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.01.05, 13:34 sam się nie umiem podpisywać. Co za Olad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Do Schuji IP: *.chello.pl 15.01.05, 14:42 ten podpis to pewnie dlatego, ze miales boczny wiatr i padal snieg ;) a swoja droga to zgadzam sie calkowicie, kiedy Adam wygrywal w PŚ to tez skakal daleko w kazdych warunkach i nikogo nie interesowalo jaki jest wiatr, oodobnie jak teraz Ahonen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon Zwyciestwa Ahonena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 03:57 Ostatnio komentatorzy telewizyjni lansuja teze, iz przyczyna zwyciestw Ahonena jest zamieszanie wokol zmiany przepisow (BMI, etc) i to co z tego wyniklo - czyli koniecznosc przybrania na wadze wielu skoczkow, w tym kilku z samej czolowki. Kompletna bzdura. To przeciez nie jest tak, ze Ahonen skacze przecietnie a reszta - bardzo slabo. Wiekszosc skacze dobrze (kilku jeszcze oswaja sie z nowa masa), a Ahonen skacze doskonale. To nie wszyscy nagle zdolowali, to forma Janne jest swietna. Z faktu, ze zawodnik X przytyl i ma problemy z oswojeniem sie z tym, nie wynikaja lepsze wyniki zawodnika Y. A kibicowac mozna wszystkim dobrym skoczkom (co robie juz od czasow Nykaennena, Weissfloga i Eddiego Edwardsa :o) ). I po kiego diabla ublizac pozostalym? Jezeli inny zawodnik (wstawic "Malysz" lub "Ahonen") jest takim patalachem, to jaki sens ma cieszenie sie z triumfu swojego faworyta? Wygrac z miernota to chyba zaden zaszczyt? Proponuje uznac klase tych facetow i wtedy naprawde zwyciestwa ulubiencow smakuja znacznie lepiej - w koncu wygral z najlepszymi. A nie, jak to pada czasem na fotum, z "nielotami", "dupami" i tak dalej... Polecam sprobowac. Jak widac na przykladzie sytuacji z Hannavaldem (najpierw wrogosc, a potem wrecz entuzjazm) da sie to zrobic i - o dziwo! - jest super! Chyba ciekawiej, niz na stadionach, nie? Wiec po co zasczepiac kibolskie obyczaje na tym gruncie? Pozdrawiam kibicow (nie kiboli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Tomasz Zimoch w TVP! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 15.01.05, 13:42 jako gość co prawda, ale fajnie zobaczyć naszego idola wśród komentatorów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plot Re: Tomasz Zimoch w TVP! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 15.01.05, 15:17 No i na szczęście wykopali Szaranowicza.Oby na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Tomasz Zimoch w TVP! IP: *.aster.pl 15.01.05, 15:22 A Miklas uważasz że lepiej komentuje od Szaranowicza. Ja wolę emocje Szaranowicza niż bełkot Miklasa lub Snopka. A najlepiej by było, gdyby Tomasz Zimoch "przeniósł" się ze studia TVP na stanowisko komentatorskie zamiast Miklasa. Może na następne zawody niech TVP o tym pomyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopka Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.chello.pl 15.01.05, 15:54 bo do pucharu w lotach kwalifikuje sie tylko 40 zawodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.01.05, 16:09 Według autora informacji 40 nie mieści się w czterdziestce. Oczywiście oczywiście - gratuluję matury z matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 15.01.05, 16:24 Gość Komar napisał: >Niestety w konkursie "lotów" staruje tylko 40 najlepszych. Co prawda Mateja był >40sty ale nie startowało czterech skoczków z czołowej piętnastki PŚ i to oni >zajęli miejsca między innymi naszego ciamajd Napierw 40 stron A4 6pt: "Będę czytał wszystkie posty przed napisaniem swojego" Wykonywać co się pisało a dopiero potem się wymądralać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Brawo Adam!!!! IP: *.chello.pl 15.01.05, 16:56 Super Adam, mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.do.pl / *.generacja.pl 15.01.05, 16:59 Miklas jest sto razy lepszym komentatorem od Szaranowicza. Przynajmniej nie przekręca faktów i nie pieprzy o wiatrach. Odpowiedz Link Zgłoś
jb35 Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej 15.01.05, 17:55 Problemem Małysza jesteśmy My wszycy tzn.kibice,media.....Moim zdaniem Małysz jest nadal jednym z najlepszych skoczków udowadnia to na treningach.Wniosek z tego taki że problem jest natury psychicznej.Ogromna presja z jaką się spotkał ten chłopak niestety ale wpłyneła na jego skoki w zawodach o punkty.Nie chcę iść za daleko,ale nie wykluczone że Adam zacznie odczuwać syndrom wypalenia,choć wszyscy temu stanowczo zaprzeczają.Nie jestem sportowcem,ale pracuję pod dużą presją i uwierzcie mi,depresja przychodzi prędzej czy pózniej,efektywność spada choć nadal uwarzamy że wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.espol.com.pl 15.01.05, 18:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.05, 18:49 Nie komentuje wyniku skokow , bo nie mam powodu.Moj powod jest na razie chory.A mial Malysz szanse wygrac pod nieobecnosc Mistrza. No coz , sam sobie winien.A swoja droga to dziwne; nie bylo glownego powodu ewentualnych stressow ( Janne ) i tez nie klaplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.espol.com.pl 15.01.05, 18:23 ale Malysz znow polecial najdalej w calym konkursie, a ze nie wygral no coz...zabraklo dzis troche w I serii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Zaraz zaraz nie najdalej tylko tyle co Widhoelz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:48 taki drobny szczegół, w II serii obaj skoczyli 206,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \'/ Re: Zaraz zaraz ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:09 A moze na odwrot :P b i Adam sakal piewszt a potem Andi wyrownal jego rezultat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indian Re: Zaraz zaraz nie najdalej tylko tyle co Widhoe IP: *.adsl.hansenet.de 16.01.05, 11:11 ------------- Zaraz zaraz nie najdalej tylko tyle ... ------------- A skoczyl ktos dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Trenować każdy może - Jerzy Stuhr dla Szturca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:48 Trenować każdy może - Jerzy Stuhr dla Szturca Trenować każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi Czasami człowiek musi inaczej się udusi Lubię dawać wywiady bo głowę mam nie od parady Szczególnie jak kto mnie co wzruszy to się z kadry wykruszy Teraz będę już szczery wybrałem drogę kariery Kariery trenera - co zawodników dobiera Stoję przy zeskoku aż do samego zmroku Różne lotne brygady już nie dadzą mi rady Bo ja się wcale nie chwalę ja po prostu niestety mam talent Jak człowiek wierzy w siebie to cała reszta to kiszka Nie ma takiej skoczni na świecie której nie widziałem z bliska Wejść do składu i zostać - cała reszta to rzecz prosta A ja wiem co jest grane dlatego tutaj zostanę Chorągiewka do ręki - będą skakać panienki Będą dawać mnie kwiaty będę teraz bogaty Bo ja się wcale nie chwalę ja niestety mam talent Jak tylko ręką zamacham wszyscy już mają stracha Stoję przy zeskoku aż do samego zmroku Wszystkie lotne brygady już nie dadzą mi rady Nikt mnie tutaj nie kiwnie bo odczuje to dziwnie Ja nikogo nie straszę ja talentem niestety go gaszę Bardzo lubię skakanie i na mamucie latanie Szczególnie jak mnie co wzruszy rzuca mie się na uszy Ja znam takie bajery, że pójdę drogą kariery ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brain gazeta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:19 AARON SZECHTER ps. Adam Michnik redaktor naczelny GW Miot Ozjasza Szechtera ● z-cy członka Biura Politycznego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy, ● eksterminatora Polaków po 17 września 1939, ● stalinisty; Miot Heleny Szechterowej ● autorki stalinowskich podręcznikow historii i konspektów politycznych dla politruków wojskowych w latach 50-tych; Brat Stefana Szechtera ● kapitana LWP, ● dwudziestokilkuletniego s ę d z i e g o sądu wojskowego, ● który popełnił „mordy sądowe” na oficerach Armii Krajowej. HELENA CHABER ps. Łuczywo, z-ca redaktora naczelnego GW Miot Ferdynanda Chabera ps. "Bolek": ● etatowego funkcjonariusza KPP, ● ukaranego więzieniem za działalność przeciw niepodległości Polski, ● po wojnie z-cy kierownika wydziału KC PPR i potem PZPR. ERNST WILKER-NIMEN ps. Skalski z-ca redaktora naczelnego GW Miot Jerzego Wilkera: ● funkcjonariusza KPP, ● ukaranego więzieniem przed wojną za działalność przeciw państwu polskiemu, ● po wojnie szefa personalnego Komendy Wojewódzkiej MO w Krakowie; miot Zofii Nimen: ● sekretarza technicznego KC Międzynarodowej Organizacji Pomocy Rewolucjonistom, ● po wojnie, jako Skalski, kierownika Wydziału Śledczego Komendy MO w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małysz to oszust Re: gazeta !!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 16.01.05, 15:14 Znajdzie się kij ,na żydowski zachłanny ryj. Fakaterror Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty.15 Re: Małysz poleciał najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:47 Nie skakał w serii próbnej. Źródło: WIrtualna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś