Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi ina...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:18
    Jestem pierwszy!!! :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: krogulec i co posiusiałeś się z radości z tego powodu ??? IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 17:20
        .....
        • Gość: konzi nie, spuściłem się i też jest fajnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:29
          • Gość: lakemen pacan IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 18:55
        • Gość: krasnystuff daj mu szansę! daj mu szansę! daj mu szansę! IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 04:03
          przeciez widzisz ze blądyn... Wiesz ile czasu i sił wymaga żeby zdążyć
          przejrzeć portal gazety i do każdej nowej wiadomości dopisać: "jestem
          pierwszy!!!"?
      • Gość: polon Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:18
        To Doc Rivers jest trenerem Orlando? A zdawało mi się, że go wywalili ponad rok
        temu :P
        • mrpw Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i 30.01.05, 18:47
          Słusznie, przepraszamy za pomyłkę. :-)
          Zaraz będzie poprawione.

MRPW
      • Gość: Go Bulls! Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 30.01.05, 22:02
        Dobry artykul Panowie! Tak trzymac.
        Blyskotliwe uwagi dot. Lampe,Nasha i Marbury.
      • Gość: antybasket Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:33
        Droga "Gazeto" i wy wszelkiej maści konformiści dajcie se już spokój z tą
        niewyobrażalnie żałosną grą jaką jest koszykówka, a kwintesencją jej żałości
        jest przybytek ćpunów i gwałcicieli, czyli, za przeproszeniem, NBA.
      • Gość: kane Panowie.. buc=ch.uj w Krakowie i nie tylko.. :) IP: *.compower.pl 31.01.05, 12:11
        Chyba, że to taka specjalna stylizacja na murzyński slang.. :)
      • Gość: MVP Lampe w New Orleans... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:24
        Drodzy Panowie R&W, w oredziu noworoczym, zyczyliscie Lampe'mu przejscia do
        Atlanty i prawie wam sie udalo wykrakac, bo jest teraz w New Orleans.Moze
        znacie numery lotka na srode?
      • Gość: zielax Jeszcze Maćka przeprosicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:12
      • Gość: Brown Co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:39
        Chwileczke, Vladimir Radmanović, Antonio Daniels i Danny Fortson zmieściliby
        się w każdej piątce NBA? Danny Fortson nie pogralby sobie w Minnesocie, San
        Antonio, Sacramento, LA Lakers, Indianie itd...
        • mrpw Re: Co? 31.01.05, 21:46
          cytat:
          Mieściliby się w pierwszej piątce większości klubów.

Jak widać nie napisaliśmy, że zmieściliby się w każdej piątce. Też uważamy, że
          Fortson Garnetta, Duncana, Webbera by ze składu nie wygonił. Co do Lakers już
          aż takiej pewności nie mamy.
      • Gość: gosciu555 Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.RES.cmu.edu 31.01.05, 20:37
        Maciej Lampe. Najlepszą drużynę w NBA zmienił na najgorszą i wciąż grzeje ławę.
        Szkoda, że NBA przyznaje nagrodę dla najlepszego szóstego gracza, bo Lampe jest
        raczej graczem dwunastym.

bo ch*ja takie teksty? dobrze ze jest. ty gosciu nie piszesz w new york times,
        wiec lepiej zajmij sie wlasna kariera zamiast ktytykowal lampego.
      • Gość: Kobe81 Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:50
        witam
        chciałem się dowiedzieć czemu tak piętnujecie Zaka Randolpha?
        zarównop w tym artykule jak i w któymś sprzed paru tygodni jedziecie z nim
        równo. Dostał ksywę 'podpisałem kontrakt i nie chce mi się grać więc możecie mi
        naskoczyc'. skąd przypuszczenie ze mu się nie chce grać??
        chciałbym także znać Waszą opinię na temat egoizmu Kobe.czy na prawdę uważacie
        go za najwiekszego egoiste w NBA?bo brat mnie przekonuje a ja mu nie chcę
        wierzyć
        pzdr
      • Gość: rafał Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:05
        faktycznie, oddałbym bez zmrużenia oka Nasha za Garnetta czy Duncana..żeby
        przerobić Phoenix na portland sprzed paru lat czy houston za czasów Charlesa i
        Scottiego-teoretycznie mistrzostwo-w praktyce kompletny brak równowagi w
        zespole. Chyba autorom tego artykułu coś się pomyliło..( albo nie znają
        historii)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka