Gość: konzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:18 Jestem pierwszy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krogulec i co posiusiałeś się z radości z tego powodu ??? IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 17:20 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konzi nie, spuściłem się i też jest fajnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnystuff daj mu szansę! daj mu szansę! daj mu szansę! IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 04:03 przeciez widzisz ze blądyn... Wiesz ile czasu i sił wymaga żeby zdążyć przejrzeć portal gazety i do każdej nowej wiadomości dopisać: "jestem pierwszy!!!"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polon Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:18 To Doc Rivers jest trenerem Orlando? A zdawało mi się, że go wywalili ponad rok temu :P Odpowiedz Link Zgłoś
mrpw Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i 30.01.05, 18:47 Słusznie, przepraszamy za pomyłkę. :-) Zaraz będzie poprawione. MRPW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Bulls! Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 30.01.05, 22:02 Dobry artykul Panowie! Tak trzymac. Blyskotliwe uwagi dot. Lampe,Nasha i Marbury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybasket Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:33 Droga "Gazeto" i wy wszelkiej maści konformiści dajcie se już spokój z tą niewyobrażalnie żałosną grą jaką jest koszykówka, a kwintesencją jej żałości jest przybytek ćpunów i gwałcicieli, czyli, za przeproszeniem, NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Panowie.. buc=ch.uj w Krakowie i nie tylko.. :) IP: *.compower.pl 31.01.05, 12:11 Chyba, że to taka specjalna stylizacja na murzyński slang.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MVP Lampe w New Orleans... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:24 Drodzy Panowie R&W, w oredziu noworoczym, zyczyliscie Lampe'mu przejscia do Atlanty i prawie wam sie udalo wykrakac, bo jest teraz w New Orleans.Moze znacie numery lotka na srode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielax Jeszcze Maćka przeprosicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brown Co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:39 Chwileczke, Vladimir Radmanović, Antonio Daniels i Danny Fortson zmieściliby się w każdej piątce NBA? Danny Fortson nie pogralby sobie w Minnesocie, San Antonio, Sacramento, LA Lakers, Indianie itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mrpw Re: Co? 31.01.05, 21:46 cytat: Mieściliby się w pierwszej piątce większości klubów. Jak widać nie napisaliśmy, że zmieściliby się w każdej piątce. Też uważamy, że Fortson Garnetta, Duncana, Webbera by ze składu nie wygonił. Co do Lakers już aż takiej pewności nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu555 Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.RES.cmu.edu 31.01.05, 20:37 Maciej Lampe. Najlepszą drużynę w NBA zmienił na najgorszą i wciąż grzeje ławę. Szkoda, że NBA przyznaje nagrodę dla najlepszego szóstego gracza, bo Lampe jest raczej graczem dwunastym. bo ch*ja takie teksty? dobrze ze jest. ty gosciu nie piszesz w new york times, wiec lepiej zajmij sie wlasna kariera zamiast ktytykowal lampego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe81 Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:50 witam chciałem się dowiedzieć czemu tak piętnujecie Zaka Randolpha? zarównop w tym artykule jak i w któymś sprzed paru tygodni jedziecie z nim równo. Dostał ksywę 'podpisałem kontrakt i nie chce mi się grać więc możecie mi naskoczyc'. skąd przypuszczenie ze mu się nie chce grać?? chciałbym także znać Waszą opinię na temat egoizmu Kobe.czy na prawdę uważacie go za najwiekszego egoiste w NBA?bo brat mnie przekonuje a ja mu nie chcę wierzyć pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Rutkowski, Wujec: Wartościowi i wartościowi i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:05 faktycznie, oddałbym bez zmrużenia oka Nasha za Garnetta czy Duncana..żeby przerobić Phoenix na portland sprzed paru lat czy houston za czasów Charlesa i Scottiego-teoretycznie mistrzostwo-w praktyce kompletny brak równowagi w zespole. Chyba autorom tego artykułu coś się pomyliło..( albo nie znają historii) Odpowiedz Link Zgłoś