Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ADDIO SQUADRA AZZURA !!!

IP: *.chello.pl 08.06.02, 17:09

Meksyk powinien dokończyć dzieła zniszczenia. Serce rosło patrzeć jak Włosi
    bezproduktywnie uwijali się w końcówce. Nagle to oni znaleźli się w sytuacji,
    kiedy gwałtownie trzeba strzelić gola, a ich faule i catenaccio można sobie
    wsadzić w bardzo konkretne miejsce.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fabiana Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: *.mnc.pl 08.06.02, 17:15
        Włosi grali bardzo dobry mecz,oprócz niektórych momentów,i skrzywdził ich
        sędzia liniowy,odbierając im zwycięstwo. Wygrają z Meksykiem,jestem tego
        pewna. FORZA ITALIA
        • Gość: kapen Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: *.chello.pl 08.06.02, 17:47
          Gość portalu: Fabiana napisał(a):

> Włosi grali bardzo dobry mecz,oprócz niektórych momentów,i skrzywdził ich
          > sędzia liniowy,odbierając im zwycięstwo. Wygrają z Meksykiem,jestem tego
          > pewna. FORZA ITALIA

Niby w którym momencie skrzywdził ich sędzia? Chyba, że w tym, w kórym telewizja
          zatrzymała kamerę (ale nie był to moment podania), przed tym monmentem kiedy
          Vieri był już na spalonym. Poza tym mogli grać ofnsywnie od początku, ale oni nie
          lubią i nie umieją. Nosił wilk razy kilka... Teraz widzę oczyma wyobraźni jak
          rozpaczliwie usiłuja strzlić Meksykowi gola :) Był już podobny mecz z Niemcami
          bodaje na Euro '96.

• Gość: Bloom Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: *.chello.pl 08.06.02, 17:17
        1.to była pechowa przegrana Włochów
        2.Włochy rozniosą Meksyk
        3.Włochy zagrają na tych mistrzostwach przynajmniej w półfinale
        • Gość: Fabiana Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: *.mnc.pl 08.06.02, 17:18
          Myślę dokładnie tak samo!
      • Gość: dexter Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 08.06.02, 17:19
        Gość portalu: kapen napisał(a):

>
        > Meksyk powinien dokończyć dzieła zniszczenia. Serce rosło patrzeć jak Włosi
        > bezproduktywnie uwijali się w końcówce. Nagle to oni znaleźli się w sytuacji,
        > kiedy gwałtownie trzeba strzelić gola, a ich faule i catenaccio można sobie
        > wsadzić w bardzo konkretne miejsce.

Buahahahaha. Tak się uwijali, że sędzia musiał im przeszkodzić. Jeśli jesteś tym
        kim myśle, to wracaj na LegiaLive i pisz dalej te swoje śmieszne felietoniki.
      • Gość: joseph Włosi są do dupy IP: *.acn.waw.pl 08.06.02, 17:53
        Gość portalu: kapen napisał(a):

>
        > Meksyk powinien dokończyć dzieła zniszczenia. Serce rosło patrzeć jak Włosi
        > bezproduktywnie uwijali się w końcówce. Nagle to oni znaleźli się w sytuacji,
        > kiedy gwałtownie trzeba strzelić gola, a ich faule i catenaccio można sobie
        > wsadzić w bardzo konkretne miejsce.

Hahahahahaha
        Włosi zagrali beznadziejnie i nie należało im sie zwycięstwo.
        Dopiero kiedy stracili 2 bramkę zaczeły sie ataki.
        Chociaż przyznaje że ten nie uznany gol w ostatniej minucie powinien sie liczyć
      • bigbrada Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! 08.06.02, 17:59
        Nie wierzę, że Meksyk urwie choć punkt Włochom.
        Co do makaroniarzy mam ogólną uwagę, że z żalem muszę stwierdzić, iż czas
        Maldiniego już minął.
        Rozumiem, że chce pobić jakiś tam rekord, ale skoro ma bić rekordy powinien
        wchodzić na ostatnie parenaście minut.
        Poza tym Włosi zagrali tak jak umieją dopiero od stanu 1:2, kiedy w końcu Trap
        ustawił magiczny trójkąt.
        Ja bym zmodyfikował trójkąt na Montella-Totti-Vieri.
        Uważam, że Montella jest skuteczniejszy od Inzaghiego i jest zgrany z Tottim.
        Generalnie zawiedziony jestem brakiem włączania się do gry bocznych obrońców
        oraz kunktatorskim ustawieniem na 1 klasycznego napastnika przez większość
        meczu.
        Szczególnie, że ten zespół jest chyba jeszcze silniejszy niż 2 lata temu na
        Euro 2000.
        Występuje tu analogia z Argentyną-pomimo porażek nadal uważam oba zespoły za
        kandydatów do medali.
        • tuli_pan Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! 08.06.02, 18:50
          bigbrada napisał(a):

> Nie wierzę, że Meksyk urwie choć punkt Włochom.

tez nie wierze

> Co do makaroniarzy mam ogólną uwagę, że z żalem muszę stwierdzić, iż czas
          > Maldiniego już minął.

minal? dlaczego? nadal jest skuteczny

> Rozumiem, że chce pobić jakiś tam rekord, ale skoro ma bić rekordy powinien
          > wchodzić na ostatnie parenaście minut.
          > Poza tym Włosi zagrali tak jak umieją dopiero od stanu 1:2, kiedy w końcu Trap
          > ustawił magiczny trójkąt.
          > Ja bym zmodyfikował trójkąt na Montella-Totti-Vieri.

ja tez

> Uważam, że Montella jest skuteczniejszy od Inzaghiego i jest zgrany z Tottim.
          > Generalnie zawiedziony jestem brakiem włączania się do gry bocznych obrońców

tez tak uwazam

> oraz kunktatorskim ustawieniem na 1 klasycznego napastnika przez większość
          > meczu.
          > Szczególnie, że ten zespół jest chyba jeszcze silniejszy niż 2 lata temu na
          > Euro 2000.

jest

> Występuje tu analogia z Argentyną-pomimo porażek nadal uważam oba zespoły za
          > kandydatów do medali.

no taki bedzie final, a tam 2:0 dla Włochow

• Gość: Ziomal Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: 212.182.102.* 08.06.02, 20:32
        wlosi sa na mase slabi.i dobrze ze dostali po dupsku.meksyk ich rozjedzie i
        koniec "pieknych"makaroniarzy.ladnie w pilke to oni nie umieja,juz anglicy czy
        niemcy cos prezentuja,jakis styl,chociaz i tak ich nie lubie.ale wlochow to
        najbardziej!||HISZPANIA!!!!!!a przedewszystkim POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lisek Re: ADDIO SQUADRA AZZURA !!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 08.06.02, 21:34
        Pomyslcie jak byloby pieknie:
        odpadaja Niemcy, Wlochy, Francja ......
        ale niestety tak nie bedzie
        przynajmniej dwie z tych ekip dojda do strefy medalowej :(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka