Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Relacja z Łęcznej

IP: *.gazeta.pl 23.07.01, 13:06
    Pozdrawiam, byłem w Łęcznej, przekazuję kilka uwag, sorry że tak późno, wcześniej nie mogłem.
    1. Karny chyba był - był faul, nie wiem czy w polu karnym, bo siedziałem po drugiej stronie boiska
    2. Tyrajski - super - jeden błąd bez konsekwencji - zderzył się z obrońcą
    3. Obrona - niezła, ale monolit to to nie jest, chwilami się gubili - najlepszy zdecydowanie Mowlik, będą z niego
    ludzie!!
    4. Pomoc - Jacek naprawdę dobry, rozczarowali mnie boczni, Przerada sporo piłek tracił i faulował dużo, dziwne
    że nie dostał kartki. Matlak chyba lepszy niż Remień. Miklosik w miarę OK, ale... patrz niżej
    5. Atak - dość kiepsko, ale faktem jest, że dostawali mało dokładnych piłek
    OGÓLNIE - walczyli, biegali, mecz był naprawdę szybki, choć zwłaszcza w drugiej połowie - chaotyczny. W
    drugiej połowie przez długie minuty nie potrafiliśmy wyjść z żadną przyzwoitą akcją. Wyglądało to tak że Tyraj
    kopał piłkę pod pole karne Łęcznej a tam któryś z napastników głową próbował zgrywać i najczęściej traciliśmy
    piłkę. Lepiej było, gdy obrońcy na 30 metrze odebrali piłkę Łęcznej - wtedy kilka razy poszły szybkie ataki. Tak
    więc - chlopakom chce się grać, ale poukładani to jeszcze nie są...
    PS Byłem chyba jedynym kibicem Lecha na trybunach (zresztą w sektorze gości razem z paroma miejscowymi).
    Z bramki Lecha cieszyło się ze mną jeszcze kilku gości z lublina, którzy nie lubią Łęcznej... Dwóch gości
    wyglądających jak z Lecha spytałem po meczu, ale coś odburknęli i si poszli... Jeśli są nasi, to mimo wszystko
    pozdro. Ale że nie było zorganizowanej grupy - trochę poruta... Jak ktoś coś wie dlaczego - niech napisze.
    Kolej
    5.
    Obserwuj wątek
      • Gość: misza Re: Relacja z Łęcznej IP: *.elite.com.pl 23.07.01, 13:28
        Może dlatego, że mimo wszystko mamy wakacje. ale zawsze przynajmniej 1 autokar
        jechał. Myślę, że w następnych kolejkach będzie lepiej. Jednak głównym "medium"
        przekazującym informację o zorganizowanych wyjazdach jest stadion na
        Bułgarskiej a przecież tak się złożyło, że graliśmy I mecz na wyjeździe. Dzięki
        za relację bo te w gazetach są niezwykle skąpe.Pozdrawiam
        • Gość: guerra Re: Relacja z Łęcznej IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 14:58
          Panowie - niestety 80% wyjazdowiczów to ekipy chuligańskie - te do Łęcznej
          nigdy ni epojadą bo to dla nich zmarnowany czas. Dalej to już reakcja
          łańcuchowa - w efekcie niestety docierają pojedyńcze osoby (kolega kolej jest
          tego wybornym przykładem), czasem zorganizuje się i niezależnie pojedzie jakiś
          fan - club (aktywne jaest np. Gniezno) pozdrawiam
          P.S. Z oststniej chwili - prawdopodobnie W Białymstoku też nie pojawi się nikt
          oficjalnie:((((((((((((((((((((Obym się mylił
          • Gość: misza Re: Relacja z Łęcznej IP: *.elite.com.pl 23.07.01, 15:51
            No tak. ekipa pewnie była na Arce. Bo na wieś nie pojadą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka