Gość: Taddi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 17:49 Engel puścił Bąk by ten bez celu się błąkał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOM Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 17:53 Gość portalu: Taddi napisał(a): > Engel puścił Bąk by ten bez celu się błąkał i pozostał niezły smród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.adsl.easynet.fr 10.06.02, 18:06 i wszystko spierdzielil ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:56 to był niezwykle śmierdzący bak ;))),chyba najgorsza zmiana jaką mógł dokonać engel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taddi Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 18:01 lepiej by było gdyby ten drewniak w ogóle nie wchodził - wtedy można mówić o wzmocnieniu reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manid Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 18:56 Najpierw wymsnął mu się duży bąk, a potem puścił małego baczka, jednak był to cichacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkk Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 19:25 ktos musi przewietrzyc atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:36 Bak najwieksze KALECTWO obok iwana szlak mnie trafiał jak sie blakal za rewalami BAK IV LIGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:43 Trzeba teraz jebać Engela za promowanie swoich pupilków z polonii,on dalej mysli że z reprezentacją można zrobić to samo co z polonią czyli faulami i fuksami iść po trupach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re:pierdzioch czy pierdzioła IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:41 Pierdzioch czy pierdzioła jak poprawnie nazywa się człowiek puszczający bąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 21:38 No Aro to była ptękna zmiana...czarny koń :)))Engela Naliczyłem ...ee jedną udaną interwencję tego asa,no ale do tego musiało dojść,rachunek prawdopodobieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antul Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 01:43 Tak jak już pisałem w innym poście engel za wystawienie a. bąka powinien stanąć przed sądem jako oskarżony o sabotaż. Odpowiedz Link Zgłoś