Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spotkanie...

IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:21
    Alloha :)

Biorac pod uwage ostatnie niesmiale zapytanie Grzedy co do spotkania UL'01 mam
    taka propozycje :) Poniewaz w sobote koncze pierwsza cwiartke, wiec jakby sie
    znalazla odpowiednia ilosc chetnych na e-spotkanie (czy jak kto woli e-
    picie ;p) to moznaby wynajac knajpe - stawiam jedna beczke piwa ;p

Tak wiec prosze o wpisy zainteresowanych - w miare szybko, zeby zdazyc cos
    jeszcze zadzialac

pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.cgs.poznan.pl 01.07.02, 13:33
        .
        • Gość: apcio Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.icpnet.pl 01.07.02, 14:53
          pacierz odmawiam ... ale beczki piwa w doborowym towarzystwie nie. Tylko
          napiszcie gdzie i kiedy :)
          • Gość: grzeda Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.wsb.poznan.pl 01.07.02, 16:32
            Podpisuję się osobiście, pod tym co napisał Apcio w 100% :)

Alchem ja Ci juz odpowiedziałem, Ty zaś zastanów się nad tym czawartkiem,
            zrobimy mała rozgrzewkę :)
            • Gość: Sergio Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.echostar.pl 02.07.02, 11:47
              jako że wróciłem z zagranicznych wojaży piszę się więc chętnie na jakieś
              spotkanie; przy okazji opowiem wam wrażenia z oglądania meczy z... węgierskim
              komentarzem :( największa porażka była jak w meczu Korea-Hiszpania w pewnym
              momencie zniknęła wizja i pozostał jedynie ten... węgierski komentarz; miałem
              ochotę pogryźć hotelowy telewizor.
              • Gość: grzeda Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.wsb.poznan.pl 02.07.02, 12:11
                Jak sobie wypijemy trochę, to może postarasz się ponaśladować tego węgierskiego
                komentatora.... Ale by jaja były ..............:)
                Zreszta i tak będzie śmiesznie:)

Pozdr
                • Gość: pluto Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.07.02, 15:53
                  tez jestem za!!
                  grzeda piszac o czwartkowej rozgrzewce miałes na mysli gre w piłke? jezeli tak
                  to przychodz bo cos ostatnio odzwyczailismy sie od czwartkowych e-rozgrywek.
                  kapitanie sergio zrób porzadek bo sie rozleniwilismy
                  • Gość: Alchem Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 08:33
                    grzeda mial na mysli Blue Note :) - to o ktorej w czwartek?

jesli chodzi o sobote - pub Aluzja na Rybakach (dziwne gdybym wybral inne
                    miejsce ;p) mysle o godz 20 - ale ja pewnie i tak bede wczesniej ;)

gdyby bylo wiecej chetnych zarezerwowalbym cala knajpe dla nas, ale na razie
                    szykuje sie ok 13-15 osob, wiec nie warto... chyba ze sie jeszcze zbierze ;)

takze jeszcze raz serdecznie zapraszam

pozdro
                    • Gość: grzeda Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.wsb.poznan.pl 03.07.02, 10:18
                      Gość portalu: Alchem napisał(a):

> grzeda mial na mysli Blue Note :) - to o ktorej w czwartek?

Jeszcze Ci dam znać w czwartek, a co do Pluta, to w piłe też bym sobie pograł, no
                      ale nie obiecuje poki co jeszcze niczego:)

Pozdr
                      • Gość: pluto Re: wódki, kobietom i pacierza nie odmawiam... pzdr. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.07.02, 15:33
                        grzeda i wyjdzie na to ze sie znowu spotkamy w galaxy :)) albo w mankach na
                        west bamie :))
                        • Gość: grzeda Nie tym razem Pluto bt. IP: *.wsb.poznan.pl 05.07.02, 13:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka