Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koczorowski nie przyjdzie!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 13:30
    Wczoraj bylem na treningu i p. Majchrzak przyznal ze z Koczorowskim daja sobie
    spokoj poniewaz Romanowski wycenij go 1.4 mln zl. Niestety nasz ukochany klub
    nie jest w stanie doplacic 600 tys. zl(Romanowski jest winien 800 tys.).
    Pogodzmy sie znowu nie ma kasy jestesmy pusci!!!!!! Przychodza do nas pilkarze
    z wlasnymi kartami. Grajek (lichwiarz) umiescil trzech swoich grajkow poniewaz
    biedny Kojejorz wezmie do siebie wszystkich byle za darmo!!! Nawet z Lachowskim
    nie daja sobie rady a niechce mi sie wierzyc ze Odra chiala zrobic najwiekszy
    bisness w historii klubu poprostu cos chca!!! Rozowo nie jest ,obym sie
    mylil...
    Obserwuj wątek
      • Gość: K_K_S Re: Koczorowski nie przyjdzie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 13:39
        Gumiak, ja dzisiaj na stronie Lecha czytałem że Kaczorowski ma przyjechać
        dzisiaj i że nie trzeba z aniego płacić bo długi Poloni równoważą się z ceną za
        Kaczora. Mam nadzieje że ściemniasz...
        • misza01 Re: KACZOROWSKI!!!!! 02.07.02, 14:45
          Dzisiaj media donoszą,że ma się pojawić razem z Wolańskim z Ceramiki jeszcze
          dziś w Poznaniu. Poza tym do Lecha przychodzą zawodnicy, ale za darmo tu grac
          nie będą, więc skoro jednak chcą grać tu a nie w Płocku czy Górniku to cos w
          tym jest. Choć oczywiście z sianem nie jest różowo i każdy to wie.
          Poza tym to Paweł KACZOROWSKI a nie Koczorowski-więc skoro nie bardzo wiesz jak
          on się nazywa, to co możesz wiedzieć o jego przyjściu bądź nie?
          Nie siej fermentu, koleś.
          • Gość: KaczoR Re: KACZOROWSKI!!!!! IP: *.ae.poznan.pl 03.07.02, 08:05
            Hehehe..... ale mnie zdziwko hapnelo jak zobaczylem post "Koczorowski nie
            przyjdzie" LOL.... usmialem sie po pachy, bo zaspany rano zdziwilem sie gdzie
            nie przyde :-))))) I to z forum hehe....
            Pozdrawiam wszystkich Koczorowskich i Kaczorowskich, ktorym ludzie nagminnie
            przekrecaja nazwiska, szczegolnie urzedasy, ktorzy maja napisane drukowanymi
            Koczorowski, a pisza Kaczorowski i na odwrot.
            nARKA
            • Gość: Pcheła Re: KACZOROWSKI!!!!! IP: *.pkobp.pl 03.07.02, 08:39
              Niestety zgodnie z informacją z dzisiejszej GW to Gumiak chyba ma rację.
              Pozdrawiam.
              • Gość: plastic a jednak! qrwa( sorka)! bt. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.07.02, 10:34
      • Gość: beciu Re: Koczorowski nie przyjdzie!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.07.02, 16:00
        Kaczorowski dzisiaj zagrał w sparingu Świt Polonia
        www.ekstraklasa.com.pl/news.php3?nr=6289
      • Gość: Sargon Re: Kaczorowski nie przyjdzie!!! IP: *.futuro.pl 03.07.02, 19:42
        Rowniez z moich informacji wynika ze rozmowy stanely w martwym punkcie i na
        dzien dzisiejszy Kaczorowski jest nadal zawodnikiem Polonii :(
        Mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni i Kaczorowski bedzie gral w Lechu.

pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka