Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nastepny "imperator"

06.05.05, 18:50
    Niech redakcja w koncu okresli dokładnie ile mozna miec zespolów smieszne
    jest że prezes "Krzysiek M" nie dość że założył sobie jakieś 25 zespołów typu
    ORUNIA TEAM X ma jeszcze wlasna lige prywatną ( nie wysilił sie z nazwą "Moja
    liga" )sklasyfikowaną na 30 miejscu .
    Obserwuj wątek
      • adaana Re: nastepny "imperator" 06.05.05, 22:43
        Chyba Redakcji pasuje jak największa ilość drużyn w Piłkarzykach. Na łamach
        prasy zawsze mogą pochwalić się, iż w ich grze "uczestniczy" prawie 60000 osób.
        Tylko, że tak na prawdę jest to "zaledwie" kilka tysięcy ludzi, ale to chyba
        szczegół i czepiam się bez powodu.
        • antek_kpp Re: nastepny "imperator" 06.05.05, 23:54
          Moim zdaniem każdy powinien mieć tylko jedną drużynę było by to najbradziej
          sprawiedliwe, a gra wymagała by dokładnego przemyślenia składu, a nie
          umożliwiała wystawianie wszystkich możliwych kombinacji.
          • szumiq Re: nastepny "imperator" 07.05.05, 11:08
            A moim zdaniem kazdy powinien miec tyle druzyn ile mu sie podoba:) /ja mam np
            4/, szczegolnie ze wszystkie te zakazy sa po prostu sztuczne; jesli Tobie
            wystarcza sil i checi na gruntowne i strategiczne "kombinowanie" tylko z jedna,
            to juz Twoja sprawa... tylko dlaczego innych ograniczac do takiego samego
            poziomu??? pozdrawiam i zycze powodzenia;]
            • antek_kpp Re: nastepny "imperator" 07.05.05, 13:35
              To wlasnie posiadanie kilku drużyn obniża poziom, bo umożliwia planowanie
              skladu metoda: jak tu dam tego, to tu tego i ca najmniej 1 druzyna mi
              zapunktuje. A jak masz jedna druznę to nie masz takiej możliwości, musisz
              zdecydować sie na konkretny wariant-gra jest trudniejsza i bardziej wymagająca,
              taka jak powinna być
              • szumiq Re: nastepny "imperator" 07.05.05, 16:16
                Bardzo dlugo myslalem podobnie ;), ale od kiedy przy pomocy paru druzyn udalo
                mi sie awasowac do scislej czolowki zmienilem zdanie:]. A tak serio: realizacja
                proponowanego przez Ciebie nakazu jest niewykonalna, przeciez moze sie nagle
                okazac, ze nawet moja Babcia stworzy wlasna druzyne, ktora zupelnie przypadkiem
                ja bede sie opiekowal;) - a takie "kombinowanie" "tu tego tam tego" sprawdza
                sie jedynie w walce o zwyciestwo kolejki - a powazni Prezesi koncentruja sie
                przeciez na tryumfie w klasyfikacji generalnej:]
                • antek_kpp Re: nastepny "imperator" 07.05.05, 17:23
                  No ale zawsze, mają kilka możliwości, a moim zdaniem powinni mieć tylko jedną.
                  No jeśli popatrzymy na realizacje tego, to faktycznie masz racje, trudno
                  skutecznie wprowadzic taki zakaz, nikt nic na to nie poradzi, ale mi raczej
                  chodziło jak powinno być i jaką gracze powinni mieć mentalność, bo faktyczne
                  wprowadzenie takiego przymusu chyba jest niewykonalne. Niezmienia to jednak
                  faktu, że zmiejszenie regulaminowej liczby druzyn z 5 do 1 znacząco zmniejszyło
                  by faktyczną ilość drużyn każdego gracza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka