Gość: Eryk IP: *.tvgawex.pl 11.05.05, 18:18 cholera wie ile w tym prawdy ale się nie wesolo robi www.przegladzuzlowy.pl/news_bydgoszcz.php?id=1089881503 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byzydura Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.tvgawex.pl 11.05.05, 18:54 Bydgoszcz, mamy problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:00 Sporo krytyki wylałem na tym forum na działaczy z Bydgoszczy. Ale jeśli wiadomość o kontuzji Jonssona się potwierdzi współczuję i życzę jak najmniejszych strat w okresie rekonwalescencji. Nie lubię, kiedy drużyny przegrywają w niepełnych składach. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jonsson kontuzjowany 11.05.05, 19:06 raz, że w meczu tym Jonsson notowal wynik 12 (3,3,3,u,3) a więc był zdolny do dalszej jazdy po upadku. Potem wiadomo na drugi dzień bardziej boli ect. ale to nie kontuzja typu odpoczynek miesięczny. Tydzień spokojnie mu starczy. Będzie robił wszystko aby pojechać w sobotę i myślę, że w niedziele tez nas wzmocni. Podobno boli go ręka tlyko, uciążliwe to prawda, ale są zastrzyki, blokady. Ps. z drugiej strony możemy wtedy w Lesznie zastosować ZZ albo zakontraktowac choć na jeden mecz jakiegoś zagraniczniaka. O ile dobrze pamiętam to Scott Nicholls jest cały czas bezrobotny u nas 8) U Czrownic w Anglii i już zastępował naszego Protasiewicza.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iviiiii;] Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:47 żal mi chłopaka... w sumie mecz to nic, bo zawsze można kogoś zakontraktować, ale GP przepadnie mu... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Jonsoon pojedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:11 Na oficialnej stronie jest napisane że raczej pojedzie W GP oraz lidze.Robi sobie tylko małą przerwę w Anglii.Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.k102.webspeed.dk 11.05.05, 22:15 Jonsson poradzi sobie, a poza tym to byla jego wina. Bardziej zal mi Hampela, bo podobno ma zlamany kciuk i moze miec problem w GP, a to przeciez nasza najwieksza nadzieja w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:34 spokojnie, rentgen to wykluczyl. ma natomiast zerwane/naderwane wiezadla w kciuku. wiec pewnie przerwa i tak go czeka ale moze mniejsza, no i jest szansa ze w GP sie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:37 Co do Hampela to faktycznie pech, bo juz pisza że GP Szwecji na bank ma z głowy. Ale obaj z Jonssonem na pewno szybko sie wyliżą- to jednak chyba nie sa kontuzje na długie przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Pojedzie Andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:22 spoko w jednym meczu nie pojedzie, właśnie dlatego że w sobotę GP . I dobrze niech odpocznie, należy mu się. Do tego czasu będzie ok, a w niedzielę z Lesznem meczyk Andreas powalczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Pojedzie Andreas IP: 80.48.40.* 12.05.05, 00:08 hampel nie pojedzie w gp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Hampel........... IP: 195.245.217.* 12.05.05, 08:10 (...)W optymistycznej wersji Hampel pojedzie w lidze 29 maja. (cyt. z GW) Trochę kicha. GP w plecy, mecz z ZKŻ i z Apatorem (23.05) też. To ostatnie mnie akurat "nie martwi", ale szczerze współczuję Jarkowi pecha i życzę jak najszybszego powrotu do pełnej dyspozycji!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Hampel........... IP: *.tvgawex.pl 12.05.05, 09:47 taki sport, nie ma w sumie co narzekac, a jedynie sie cieszyc, ze przerwy obydwu zawodnikow nie bede zbyt dlugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iviiiii;] Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:51 a co sie stało Hampelowi??? Bo ja tak z deczka nie w temacie... żal mi chłopaka, bo jest naprawdę no w porządku no i bardzo solidny, a moglby cos tam zawojowac w gp, a tak to straci 9potencjalne) punkty... ehh, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Artykuł o Jarku... IP: 195.245.217.* 12.05.05, 14:10 Kto nie wie niech poczyta tu: sport.gazeta.pl/moto/1,35367,2703244.html Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iviiiii;] Re: Jonsson kontuzjowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:46 dziękuję. hmm, myślę, że bez niego Wrocław ma wieksze szanse na przegraną, niz na wygraną. chociaż, kto wie... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sadura1 Re: Jonsson kontuzjowany 13.05.05, 14:49 Wszystko "w rękach" Andersena..... Może znowu "spęka" Crumpa...? :):):)(Mówię tylko o meczu z Apatorem) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś