Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W NBA remisowo

IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.05.05, 09:54
    no i dobrze. Dallas i Seattle do finału. Miami mistrzem.
    pozdrawiam fanów talentu macieja Lampe, ps. Lampi. <rotfl>
    Obserwuj wątek
      • Gość: Miami Miami mistrzem IP: 80.50.27.* 16.05.05, 10:32
        Oby Detroit i Indiana grali jak najdłużej. Zmeczą sie, moze jakas kontuzja no i
        Shaq bedzie mial czas na wykurowanie sie. Miami spokojnie przejdzie ktorys z
        tych klubow i z Phonix beda w pelni sil. :)
        • Gość: jerzolec@gazeta.pl Re: Miami mistrzem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.05, 15:08
          Mistrzem bedzie Detroit. Przypomne tylko fanom talentu Shaqu'a jak rok temu
          wszyscy wietrzyli latwe i przyjemne zwyciestwo Lakersow, a tu okazalo sie za
          podwajany Shaq nie radzi sobie z Wallece'ami i spólka,a Brayant (ktory nota
          bene jest chyba ciut lepszy i bardziej doswiadczony od Wade'a) zostal
          calkowicie wylaczony z gry przez Billups'a. Pozdro dla wszystkich fanow Pistons.
          DEFENSE BAD BOYS!!! DEFENSE!!!
          • Gość: as Re: Miami mistrzem IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.05, 15:28
            O ile ja dobrze pamietam to Bryanta kryl i wylaczyl z gry "niejaki" T.Prince,
            to tak na marginesie.
          • Gość: yaro Re: Miami mistrzem IP: *.stacje.agora.pl 16.05.05, 15:58
            Detroit mistrzem! Tylko Detroit!
            • Gość: Alonzo Re: Miami mistrzem IP: *.autocom.pl 16.05.05, 16:22
              Miami bedzie mistrzem a klase w finale pokaze doswiadczony Mourning!!!
          • Gość: Majk Re: Miami mistrzem IP: *.aster.pl 16.05.05, 16:41
            Wade jest pińcet razy szybszy, dynamiczniejszy i fajniejszy niż Bryant a na dodatek fochów nie strzela, chciałbym Detroit w finale ale cóż przykro mi, Miami vs Seatle
      • Gość: Lajka_15 Re: W NBA remisowo IP: 217.153.131.* 16.05.05, 10:32
        Dallas zostanie mistrzem po tym jak utrze nos Shaqowi w finale. Ps. Maciej
        Lampe nie ma talentu. Talent to maja zawodnicy tacy jak Shaq, Vince Carter T-
        Mac czy Garnett nie wspominajac o boskim Majku.
      • Gość: spec Gdyby w Phoenix grał Czarek Trybański to... IP: *.chello.pl 16.05.05, 14:52
        słońca już dawno by wygrały 4-0, a tak niech sie męczą. Czrek, jesteś najlepszy!
      • busio Re: W NBA remisowo 17.05.05, 17:16
        ja nie wiem czy redaktrzy GW oglądają inny mecze ale dla mnie Foster w meczu
        indiany z detroit zdobył conajmniej 1 punkt z rzutów wolnych jeśli dobrze
        pamiętam!! może to niewielki szczegół ale to denerwujące gdy "fachowcy" jakoś
        tak słabo sie przykładają do swojej pracy i nawet im się nie chce dokładnie
        sprawdzić statystyki pomeczowe lub chociaż uważnie oglądać mecz...nie trawie
        też komentatorów Canal+ (Michałowicz, Noculak,itd..)...zamiast na luzie,
        spokojnie komentować mecz to tylko "analizują, sędziują" ciągle tylko te
        amerykańskei zwroty jakby nie było poskich odpowiedników!! najbardziej
        denerwuje komentowanie decyzji sędziowskich!! jakby nie mieli nic innego do
        powiedzenia!! a na pewno nie maja dokładnej wiedzy i doświadczenia w tym
        temacie!! sędziowałem koszykówke przez 8 lat i może to niewiele ale czasami
        tylko płakać z rozpaczy jak się słyszy co ci panowie wygadują!!pan Michałowicz
        tylko się ciągle chwali swoją wiedzą nabytą jako skaut wyszukujący zawodników i
        tylko by mówił o tym gdzie jaki zawodnik grał gdy miał 3,5 roku!! a czy to jest
        najważniejsze?? kiedyś jak NBA była pokazywana prze TVP to komentarz był
        weselszy, prowadzący naprawde się angażowli w mecz, przeżywali wspaniałe
        zagrania itp itd...to jest lepsze. proszę sobie włączyć komentatora
        amerykańskiego, niemieckiego, czeskiego...oni żyją meczem a nie chłodno
        analizują i tylko wyszukują jakieś nowej zagrywki trenerskiej!! a już długo nie
        zapomne słów pana Noculaka w meczu Suns z Dallas " mecz jest nieciekawy bo
        drużyny grają tak nieskomplikowaną koszykówkę że nie ma co analizować..." te
        transmisje nie są dla trenerów ( a już na pewno nie dla sędziów!!!) tylko dla
        kibiców~!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka