Gość: Jim Lampley United Center IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.05.05, 05:31 Andrew Golota showed phenomenal composure. True champion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.dyn.optonline.net 22.05.05, 05:33 nie bylo widac adamka w hbo podobno wygral czy w takim stylu jak przegral ag poczekam na opinie pana jurka kuleja Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszww Re: Tomasz Adamek mistrzem świata 22.05.05, 05:35 "endrju" ja mogłeś?:((( nie moge w to uwierzyć, całą noc czekałem, wygrał Adamek pomyślałem, że będzie dobrze a tu taki psikus :(. Przypomina się skecz Dańca gdzie jest w klubie, czeka na walkę, idzie do kibelka, wraca ... i po walce :( Ale i tak jestem z gościa dumny, jeszcze nikt nie walczył z tyloma uznanymi bokserami na świecie co Gołota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.dyn.optonline.net 22.05.05, 05:47 widocznie hbo oszczedzilo mojego zdrowia szczescie ze troche popatrzylem na walke z14 maja wright a z trynidadem to byl balsam na moje serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmm Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 212.122.214.* 22.05.05, 05:55 Szczerze mówiąc to walczył ze zbyt wieloma - 4 walki to tylko kompromitacja, tylko 2 udane. Walczył z nimi tylko dlatego bo chodziło o show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Andrzej ma złote serce i to dlatego IP: *.chello.pl 22.05.05, 05:35 po prostu nie chciał zrobić rywalowi krzywdy, doceńcie złote serce ANdrzeja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trak Andrew 50 sek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:43 Na boksie się nie znam, ale nie do uwierzenia jest sytuacja, w której jeden naparza a drugi się nie broni. To jest CHORE!!!!!!!!! Ustawka? Narkotyki? Bo przecież nie aż taka różnica klas. Ktoś tych bokserów ustawił na przeciwko siebie. Nie dam wiary, że coś takiego mogłoby się stać. Gdyby ich postawić naprzeciwko siebie bez kameer, bez Dona Kinga, bez presji to ile razy na sto mogłoby się to zakończyć nokautem w 10 sekundzie? Czy Andrzej G. Podłożył się przeciwnikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.05.05, 05:45 andrzej gołota dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z was Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.bchsia.telus.net 22.05.05, 05:47 Golota jestes prawdziwy asshole zupelnie tak jak zawsze mowil Michalczewski.Jestes typowym mlotem z bazaru Rozyckiego to nie na sedziow zwalaj swoje przegrane pojedynki ale na brak umiejetnosci w ringu.Prawdopodobnie zaplanowales sobie latwe pieniadze bez wysilku ale pamietaj warszawski palancie ze to juz bylo po raz ostatni i juz nigdy ci nie da takiej szansy w zyciu.Przyniosles taki wstyd Polakom w Ameryce i kraju ze nigdy ci tego nie zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.dyn.optonline.net 22.05.05, 05:53 czemu sie przypierniczarz do warszawiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.dyn.optonline.net 22.05.05, 05:56 co za ARTYSTA JET PAN MICHALCZEWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEPSKI Kto lansuje tego debila-AG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:47 Od lat wiadomo ,że to obciążony mongolizmem prymityw nadający się do walk w knajpach (gdzie też w Polsce odnosił największe sukcesy).Robi od lat za jelenia i ciotę w murzyńsko-włosko-żydowskiej mafiii boksu zawodowego.A PRZY OKAZJI JESYTHAŃBĄ DLA KRAJU Z KTOREGO POCHODZI.Bo dla amerykanskich fanów boksu (wiele milinów)Gołota beztalencie,nierób,mirnota to synonim Polski.Ta małpa człekokształtna występuje na tle MOJEGO SZTANDARU!Walki nie oglądałem ,bo nie jestem Dańcem.Włczyłem jednak YVN i zobaczyłem finisz w tym pijaniutki Olbrychski.Może go noga bolała jak Predzia w Charkowie?Wali od uchwalenia ustawy o kinematografii?Szykuje się kasa dla pokolenia Danielka,młodzi nic nie dostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-z Re: Kto lansuje tego debila-AG... IP: *.trentn01.nj.comcast.net 22.05.05, 06:12 przed walka z lenoxem juz wiedzialem ze ta przygoda goloty z boxem w wydaniu amerykanskim bedzie wielka farsa.i tak tez sie stalo do ostatniej jego blazenady w ringu wszystko bylo podporzadkowane tylko jednemu nabic w butle jak najwieksza rzesze kibicow czyt.rodakow bo amerykanie juz dawno wyczuli co tu jest grane i zgarnac kase.ubolewam tylko nad jednym ze tak latwo polonusi daja sie nabrac na takie przedstawienia nie tylko z boxem ale tez z pilka nozna jak to mialo miejsce ostatnio w chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kto lansuje tego debila-AG... IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 07:36 Odpowiadasz na : Gość portalu: e-z napisał(a): > przed walka z lenoxem juz wiedzialem ze ta przygoda goloty z boxem w wydaniu > amerykanskim bedzie wielka farsa.i tak tez sie stalo do ostatniej jego blazenad > y > w ringu wszystko bylo podporzadkowane tylko jednemu nabic w butle jak najwieksz > a > rzesze kibicow czyt.rodakow bo amerykanie juz dawno wyczuli co tu jest grane i > zgarnac kase.ubolewam tylko nad jednym ze tak latwo polonusi daja sie nabrac na > takie przedstawienia nie tylko z boxem ale tez z pilka nozna jak to mialo > miejsce ostatnio w chicago. Nie dziwcie sie nam , ze tak tlumnie przychodzimy na tego typu imprezy.Jestesmy spragnieni Polski i tylko wtedy mamy okazje to zaprezentowac.Golota-PAJAC dostal taka owacje przed walka, ze niejeden sportowiec moze o czyms takim tylko pomarzyc.Moze to go tak speralizowalo?!W Chicago on jest spalony,choc moze jeszcze o nim uslyszymy ale tym razem z kronik policyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uni Gołota faworytem do pokojowej nagrody Nobla IP: *.chello.pl 22.05.05, 05:49 ma wielkie szanse w przyszłym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalczewski Golota - Brewster IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.05.05, 05:55 Ku.. oszukali Andrzeja byl duzo lepszy powinien wygrac bezdyskusyjnie. Mam nadzieje ze teraz Andrzej bedzie mogl w pelni poswiecic sie karierze adwokackiej i graniu w golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Blamaż IP: *.plusgsm.pl 22.05.05, 05:56 Gołota jest hmmm... zerem! Wstyd i hańba. Pan nikt. Oszczędz wstydu swoim rodakom bo sam już dawno go nie masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak Re: Blamaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 06:06 Gołota to nie jest ikoną Polski w USA. A jeśli ktoś pisze, że przyniósł wstyd Polsce, to jest głupi Odpowiedz Link Zgłoś
loki21 OSZUKALI BRIGSA!!! Adamek w zyciu nie wygrał 22.05.05, 05:57 tej walki!!! Autraliczyk okładał go jak chciał!!! Jak taki leszcz jak Adamek zdobywa jakis pas to źle to swiadczy o federacji z której on pochodzi!!! WBC = shit!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak Re: OSZUKALI BRIGSA!!! Adamek w zyciu nie wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 06:03 Napisz list do komisji boksu, więcej - zbieraj podpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trak Tak nawiasem to odpier.olcie się od tego zawodnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:59 startował i zajął drugie miejsce. Jest na pudle. A ilu z was by się odważyło satnąć twarzą w twarz ze strasznym Tisonem Mikem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koper Re: Tak nawiasem to odpier.olcie się od tego zawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 06:05 Wysmiewac zza klawiatury jest bardzo latwo...Andrzej zakonczyl wielka kariere..przegrywac to ludzka rzecz...dzieki Andrzej za te emocje, przyznam ze nie interesuje sie na codzien boksem ale jak ogladalem walki o mistrzowski pas to te wygrane przez Michalczewskiego nawet w polowie nie wywolaly we mnie takich emocji jak te przegrane przez Gołote, teraz Michalczewski ma kolejna szanse do ironicznych komentarzy tylko ze sam nigdy nie wygral z zadnym klasowym bokserem nie mowiac juz ze o walce z takimi slawami jak Tyson Lewis, Bowe mogl jedynie pomarzyc...podbnie jak miejsca w ktorych walczyl Golota owiane legenda podczas gdy Michalczewskiemu nawet nie udalo sie zawalczyc tam gdzie wygrana w boksie zawodowym ma prawdziwe znaczenie czyli w USA, a zeby zaistniec w Niemczech otarl sobie tylek polskim paszportem i swoimi korzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Jakie emocje, Gołota przegrał WSZYSTKO co mógł IP: *.chello.pl 22.05.05, 06:09 2 dyswalifikacje z Bowem, 95 sekundowa kompromitacja z Lewisem, ucieczka z Tysonem, z Grantem w dupe, 53 sekundy z Brewsterem, nawet tego ciecia Ruiza nie potrafił znokautować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koper Re: Jakie emocje, Gołota przegrał WSZYSTKO co móg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 06:18 Ogladales walki z Bowe ?? Bo jesli tak to moze dla Ciebie nie byla emocjonujaca a dla mnie jak najbardziej byly, ucieczka z Tysonem? to kazdy pamieta a to ze jego trener na sile wkladal mu ochronny nazebnik(nie wiem jak to sie nazywa) zamiast go poddac to juz nikt nie pamieta, ze mial kontuzje ktora uzsadniala aby dalej nie walczyc, dodajmy ze Tyson byl po tej walce zdyskwalifikowany, a to ze z Grantem przegral tez nie oznacza ze nie bylo wielkich emocji ktore moim osobistym zdaniem nie dostarczyl Michalczewski nigdy w takim stopiniu jak Golota. Bo wlasnie ten Pan (Michalczewski) tak komentowal ironicznie postawe Goloty a sam nigdy nawet nie doczekal do wielkiej walki w Stanach Zjednoczonych tylko tlumaczy sie ze TV nie chce wylozyc kasy na ta walke itp, i to sa dopiero kompromitujace wypowiedzi, jakos Golota przegrywal ale nie mial problemow aby walczyc z wielkimi bokserami. Dlaczego nie mial problemu ano bo byl gwarantem emocji, gdyby Michalczewski byl gwarantem emocji walczylby w USA (tylko tam tak naprawde licza sie wielkie wygrane w boksie zawodowym) to tez walczylby w jakiejs wielkiej walce a tak to moze sobie komentowac w tv jakies podrzedne gale w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
loki21 Re: Jakie emocje, Gołota przegrał WSZYSTKO co móg 22.05.05, 06:39 Pokaz mi lepszego Polaka w zawodowym boksie!!! Tylko Gołota wlczył ze wszystkimi liczacymi sie bokserami swojej wagi! Jak podasz mi nazwisko Niemca Michalczewskiego to sie osmieszysz - to mistrz leszczow i tyle. Gdyby pojechal do stanow i walczyl z kimkolwiek dobrym - dawno, dawno temu by stracil pas WBO, zreszta kilka(nascie) walk wygrali za niego sedziowie!!! Natmiast gdyby swego czasu mial odwage walczyc z Jonesem Jr - dzis bylby kaleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak Re: Tak nawiasem to odpier.olcie się od tego zawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 06:11 Szacunek za 10 lat nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL@USA Re: Tak nawiasem to odpier.olcie się od tego zawo IP: *.nwrk.east.verizon.net 22.05.05, 06:28 Taaaa ... Golota - jak Polska - stara sie, robi postanowienia, ma talent, potencjal ale w decydujacym momencie i tak dochodzi do katastrofy. Jak powiedzieli w HBO, Brewster "odrobil prace domowa" - musial wiedziec, ze Golota jest niepewny na poczatku wielkich walk. Golota sie nie spodziewal i slono za to zaplacil. Taki moze jest heavyweight boxing, ale jakie to dolujace, ze Polak przegrywa w takim stylu, tak wazna dla siebie walke, na takim poziomie i przed tak wielka publicznoscia. Zal mi goscia, nie wiem czy na to zasluzyl. Brewster zgasnie tak samo szybko jak sie zapalil. Golota ... musi dalej szukac siebie ... ale juz nie na ringu. Panie Golota, jestes Polakiem jak ja i gleboko wierze, ze wygrasz walke o siebie - nie ta na ringu, ta wewnatrz ! Powodzenia ! To tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Świetna walka Andrzeja IP: *.chello.pl 22.05.05, 06:06 ANdrzej już się rozkręcał, szkoda że sędzia go wyr.u.c.h.ał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny i wesoly Re: Co by bylo gdyby? IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 22.05.05, 06:06 Thanks Tom ze uratowales Honor Polski, bo niestety Andrew przewrocil sie przez sznurowki. Teraz do konca zycia bedzie musial rozmyslac (zakladamy ze ma brain) nad tym 'co by bylo gdyby'? F* me tyle zmarnowanych szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telek Kiedy następna walka Goloty? IP: *.chello.pl 22.05.05, 06:15 juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylian Re: Kiedy następna walka Goloty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 06:22 Odpukać! Szybko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Gołota to ciotunia. IP: *.is.net.pl 22.05.05, 06:40 Szkoda czasu na jego walki, nawet smak piwa potrafi chłop zepsuć - zamiast za boksowanie niech się weźmie za plewienie ogródków. Wstyd być Polakiem mając takiego reprezentanta co tylko wrażenie dobre sprawia - fakt jest taki że jest mocny na treningach a w walkach to albo po jajach musi walić albo przegrywa. Szkoda gadać. Na to też czasu szkoda. Gołota skoncz już - poczuj się do obywatelskiej odpowiedzialności i daruj nam następne porażki w swoim wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.home1.cgocable.net 22.05.05, 06:51 To bylo ZENUJACE widowisko. Golota wygladal jakby nigdy nie boksowal, nigdy nie byl na ringu. Szkoda czasu na ogladanie. Dobrze ze to bylo tak pozno i pewnie niewielu tutaj to ogladalo, bo trzeba byloby sie wstydzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruta Ha!!! To znowu cala walka w teleexpresie pojdzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 07:13 Sie nam golota na koniec kariery tak koszmarnie rozlozyl. Stary jest. Troche go jednak szkoda, najgorszym bokserem na swiecie to on nie jest, najlepszym ewidentnie tez nie. Smiac mi sie tylko chce z tych biedakow, ktorzy czekali na niego cala noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Chicago- Re: Ha!!! To znowu cala walka w teleexpresie pojd IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 07:49 Brawo,brawo,brawo kolejny raz Polonia dala sie nabrac,te pozdrowienia ,apele Marioli Goloty by zebrac potencjal naiwnych ktorzy kupia bilety nabija kase im obydwoiga to istny cyrk.Dziwie sie i zastanawiam nad dranstwem jaki preferuje Radio 1030 Waltera Kotaby oraz 1080 am program Pawla Flisiaka czy wam Panowie nie jest obojetne ze wraz ze spolka King&Golota& i Reszta zabieracie ciezko zapracowane pieniadze tym naprawde uczciwym wierzacym ludziom?Czy moralnie i finnansowo jestescie odpowiedzialni za propagowanie kariery sportowej (niby) A.Goloty wiadomo wszem i woobec iz zycie pozasportowe nie daje zadnych gwarancji normalnosci iz ten czlowiek potrafi byc sportowcem czego u niego nie da sie zauwazyc?Ja wiem ze w tym dniu Polska w oczach calego swiata sportowego kolejny raz dala sie zblaznic,kolejny raz czlowiek nieodpowiedzialny robi sobie cyrk z naszej Rzeczypospolitej czy my Polacy nie potrafimy powiedziec stop tej blazenadzie? Moim skromnym, zdaniem Polonusi i Ci wszyscy ktorzy zakupili platne kanaly oraz wykupili bilety powinni dostac zwrot tych pieniedzy od wszystkich bioracych udzial w tym cyrku TZ poczawszy od sponsorow skonczywszy na organizatorach i samych Panstwa Golotow gdyz nie mozna okradac w nieskonczonosc ludzi ktorzy wam zawiezyli,ktorzy sugeruja sie nedznymi kreaturami dziennikarskimi dla ktorych prawda nie jest wartoscia lecz liczy sie komercja i pewne gratyfikacje finnansowe za li tylko nagonioenie ludzi ktorzy dadza im powazne profity. Nie potrafie zatrzymac gniewu niech wszyscy forumowicze oleja dalsza kariere i dzialalnosc biznesowa Golotow tak dalej byc nie morze koniec chamstwa ,precz prostackim przywarom niech sobie nie mysla ze mozna robic z ludzi pajacow-wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Re: Sromota - mistrz swiata nieudaczniakow IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.05.05, 07:18 Jak mozna zarobic na Polakach? Sprzedac im wodke albo walke "mistrza" Sromoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak Ciosy bolą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 07:19 Które ciosy bolą najmocniej. Czy ten cios, który poniżej pasa przekreślił wygraną walkę, czy ten, który oznaczał ucieczkę z ringu z Mikem Tisonem, czy te ciosy dające nadzieję w kolejnych walkach, czy ten żałosny koniec. Nie da się ocenić Gołty bez krzywdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś