Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wzmocnienia Lecha Poznan

IP: 218.145.63.* 20.07.02, 11:54
    Sa pieniadze na stadion, wiec Kolejorz buduje nowoczesny stadion. Juz za
    niedlugo bedzie w Poznaniu stadion ktory bedzie przypominal najlepsze
    stadiony w Europie. Bedzie to jedyny stadion XXI wieku w Polsce.

Ale nie o tym chcialem napisac.

Do Lecha Poznan przychodza nowi zawodnicy.

Najnowsze wzmocnienie to 20 letni Lukasz Madej.

Wczesniej przyszli Bosacki, Piskula, Reiss, Slusarski.

Blisko podpisania transferu jest Waldemar Kryger, ktory mimo swojego wieku
    umiejetnosciami przywyzsza 98% obroncow Ekstraklasy.

Mozliwe ze Lech jeszcze sprowadzi do Poznania Tarachulskiego.

I bycmoze odzyje jeszcze sprawa przejscia do Lecha Kaczorowskiego.
    Przypominam ze Polonia w 1 lidze nie zagra wiec ten pilkarz moze wyladuje w
    Poznaniu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ky-mani Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 12:43
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Sa pieniadze na stadion, wiec Kolejorz buduje nowoczesny stadion. Juz za
        > niedlugo bedzie w Poznaniu stadion ktory bedzie przypominal najlepsze
        > stadiony w Europie. Bedzie to jedyny stadion XXI wieku w Polsce.

bredzisz.

>
        > Blisko podpisania transferu jest Waldemar Kryger, ktory mimo swojego wieku
        > umiejetnosciami przywyzsza 98% obroncow Ekstraklasy.

jak wyliczyles te 98%. oswiec nas. czemu kaurat 98% ????

> Przypominam ze Polonia w 1 lidze nie zagra wiec ten pilkarz moze wyladuje w
        > Poznaniu.

skad wiesz ze nie zagra w lidze ? przeciez ma 4 dni na odwolanie a Michas L.
        nie pozwoli za nic zeby jego KSP wyjebali z ligi przez jakies bzdurne licencje.

• Gość: kataryna Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 13:12
          Gość portalu: ky-mani napisał(a):

> > Blisko podpisania transferu jest Waldemar Kryger, ktory mimo swojego wieku
          >
          > > umiejetnosciami przywyzsza 98% obroncow Ekstraklasy.
          >
          > jak wyliczyles te 98%. oswiec nas. czemu kaurat 98% ????

A kogo zaliczasz do pozostałych 2%, Lechito?
        • Gość: Lechita Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: 218.145.63.* 21.07.02, 06:36
          Gość portalu: ky-mani napisał(a):

Na poczatek powiem tyle: pocaluj mnie chuju w dupe. Strasznie agresywnie sie do
          mnie zawsze odzywasz pojebancu. Chuj ci w dupe.

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
          >
          > > Sa pieniadze na stadion, wiec Kolejorz buduje nowoczesny stadion. Juz za
          > > niedlugo bedzie w Poznaniu stadion ktory bedzie przypominal najlepsze
          > > stadiony w Europie. Bedzie to jedyny stadion XXI wieku w Polsce.
          >
          > bredzisz.
          >

Zobaczymy kto bredzi. Fakt jest ze sa plany i sa pieniadze zeby zaczac
          przebudowe stadionu. Nowa trybuna, zadaszenie. Zobaczymy jak daleko to wszystko
          zajdzie ale narazie jest dobry poczatek.

> >
          >
          >
          > jak wyliczyles te 98%. oswiec nas. czemu kaurat 98% ????
          >

Ale jestes pojebany psie. Kryger najlepszy moze nie bedzie, ale bedzie w
          czolowce obroncow.

> > Przypominam ze Polonia w 1 lidze nie zagra wiec ten pilkarz moze wyladuje
          > w
          > > Poznaniu.
          >
          > skad wiesz ze nie zagra w lidze ? przeciez ma 4 dni na odwolanie a Michas L.
          > nie pozwoli za nic zeby jego KSP wyjebali z ligi przez jakies bzdurne
          licencje.
          >

Poczekajmy te pare dni. Wtedy wszystko sie wyjasni. Ale gdybys PSIE umial
          czytac, to bys SKURWIELU OSRANY zrozumial ze nie pisalem ze Kaczor bedzie w
          Lechu na 100% ale "MOZE" bedzie gral w Lechu. Rozumiesz cwelu? To tylko
          gdybanie pizdo.
          >
      • Gość: Ace Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 20.07.02, 12:46
        moze sie jakos utrzymacie
        • Gość: artek Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.sdl.zwami.pl 21.07.02, 13:08
          a kogo to wszystko interesuje pyro pierdolona ?
          • Gość: wiktor Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 14:54
            warschau, wrzuc na luz...

Gość portalu: artek napisał(a):

> a kogo to wszystko interesuje pyro pierdolona ?
            • Gość: MM Lechita ty jestes polish czy retarded? IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.07.02, 15:23
              WIEKSZEGO PRYMITYWNEGO POLGLOWKA NA FORUM JESZCZE NIE CZYTALEM!!!!!!!!!
              • Gość: Dominik Re: Lechita ty jestes polish czy retarded? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 00:13
                Gość portalu: MM napisał(a):

> WIEKSZEGO PRYMITYWNEGO POLGLOWKA NA FORUM JESZCZE NIE CZYTALEM!!!!!!!!!
                Półgłowki to siedzą w Warszawce!!! Faktycznie moze stadion nie bedzie San Siro,
                ale z pewnoscia (jesli oczywiscie wspaniałe PZPN nie wymysli czegos, aby
                odebrac Poznaniowi kase)bedziemy mieli naajlepszy stadion w Polsce. I co na to
                nasza STOLYCA powie?
                Kibice Legii zamiast wspomoc dzialania swojego klubu to wola demolowac. Robcie
                tak dalej to moze wreszcie rozwalicie to denne miasteczko.
                • Gość: MM Dominik - kolejny geniusz??? IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.07.02, 05:18
                  czy ja wygladam na kogos piszacego z warszawy??? czy z mojego ip widzisz waw,
                  albo warszawa, albo cos podobnego???
                  ja warszawe lubie, ale nie legie i nie polonie. co wiecej nienawidze legii...
                  ale tu chodzi o sposob wyslawiania sie tego goscia. co drugie slowo to
                  przeklenstwo i ciagle chamskie ataki na innych forumowiczow
                  nawet sie znalazl na forum koszykowka - oczywiscie ponaublizal i odszegl
                  echhhh

peace out
                  • Gość: MM a co do stadionu IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.07.02, 05:24
                    fajnie ze moze bedzie w koncu wiecej odnowionych i pojemniejszych stadionow w
                    polsce... i tyle
                    a wy poznaniacy tylko na ludzi najezdzacie...
                    a co mnie wasze problemy, sukcesy obchodza.... za to nie mam zamiaru czytac
                    prymitywnych ublizan pod adresami kolejnych forumowiczow

ps
                    a ty lechita masz moze swoje zdjecie gdzies na necie, bo ciekaw jestem jak
                    wygladasz. po tresci twoich postow to pasujesz mi na kryminal, lysa pale,
                    kominiarke i kij bejsbolowy w reku.
                    • Gość: Lechita Re: a co do stadionu IP: 211.191.12.* 22.07.02, 06:19

> fajnie ze moze bedzie w koncu wiecej odnowionych i pojemniejszych stadionow w
                      > polsce... i tyle
                      > a wy poznaniacy tylko na ludzi najezdzacie...
                      > a co mnie wasze problemy, sukcesy obchodza.... za to nie mam zamiaru czytac
                      > prymitywnych ublizan pod adresami kolejnych forumowiczow
                      >
                      > ps
                      > a ty lechita masz moze swoje zdjecie gdzies na necie, bo ciekaw jestem jak
                      > wygladasz. po tresci twoich postow to pasujesz mi na kryminal, lysa pale,
                      > kominiarke i kij bejsbolowy w reku.

Sluchaj, nie jestem kryminalista, i wogole nie wiem po co ci moje zdjecie. A na
                      oszoloma ky-mani najechalem bo mam dosc juz jego idiotycznych odpowiedzi na
                      moje posty. I tyle. Lysej paly nie mam, mozesz byc pewien. W bejsbol gralem raz
                      a kija nie mam, rekawicy czy pilki do bejsbola tez nie. OK?
                  • Gość: Lechita Re: Dominik - kolejny geniusz??? IP: 211.191.12.* 22.07.02, 06:22

> czy ja wygladam na kogos piszacego z warszawy??? czy z mojego ip widzisz waw,
                    > albo warszawa, albo cos podobnego???
                    > ja warszawe lubie, ale nie legie i nie polonie. co wiecej nienawidze legii...
                    > ale tu chodzi o sposob wyslawiania sie tego goscia. co drugie slowo to
                    > przeklenstwo i ciagle chamskie ataki na innych forumowiczow
                    > nawet sie znalazl na forum koszykowka - oczywiscie ponaublizal i odszegl
                    > echhhh
                    >
                    > peace out

A ty glupia palo jestes Polish czy retarded? Bo to sugeruje ze Polish =
                    retarded. Tak? Wielki hamerykanin sie znalazl. Ty chyba jestes nielegalnym
                    imigrancikiem tak jak Jas z koszykowki. Pracujecie razem?
                    • Gość: MM no i znowu sie zaczelo... IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.07.02, 14:06
                      blah, blah, blah
            • Gość: Lechita Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: 211.191.12.* 22.07.02, 04:46
              Gość portalu: wiktor napisał(a):

> warschau, wrzuc na luz...
              >
              >
              > Gość portalu: artek napisał(a):
              >
              > > a kogo to wszystko interesuje pyro pierdolona ?

w zgorze nie ma nawet stadionu ani boiska.
      • Gość: marti Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 17:00

> Sa pieniadze na stadion, wiec Kolejorz buduje nowoczesny stadion. Juz za
        > niedlugo bedzie w Poznaniu stadion ktory bedzie przypominal najlepsze
        > stadiony w Europie. Bedzie to jedyny stadion XXI wieku w Polsce.

a to sie uśmiałem, dobudowany kawałek trybuny i dach, tożto San
        Siro :))))))))))))))
        >
        > Ale nie o tym chcialem napisac.
        >
        > Do Lecha Poznan przychodza nowi zawodnicy.
        >
        > Najnowsze wzmocnienie to 20 letni Lukasz Madej.
        >
        > Wczesniej przyszli Bosacki, Piskula, Reiss, Slusarski.
        >
        > Blisko podpisania transferu jest Waldemar Kryger, ktory mimo swojego wieku
        > umiejetnosciami przywyzsza 98% obroncow Ekstraklasy.
        >
        > Mozliwe ze Lech jeszcze sprowadzi do Poznania Tarachulskiego.
        >
        > I bycmoze odzyje jeszcze sprawa przejscia do Lecha Kaczorowskiego.
        > Przypominam ze Polonia w 1 lidze nie zagra wiec ten pilkarz moze wyladuje w
        > Poznaniu.
        • Gość: Lechita Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: 211.191.12.* 22.07.02, 06:27
          Gość portalu: marti napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
          >
          > > Sa pieniadze na stadion, wiec Kolejorz buduje nowoczesny stadion. Juz za
          > > niedlugo bedzie w Poznaniu stadion ktory bedzie przypominal najlepsze
          > > stadiony w Europie. Bedzie to jedyny stadion XXI wieku w Polsce.
          >
          >
          >
          > a to sie uśmiałem, dobudowany kawałek trybuny i dach, tożto San
          > Siro :))))))))))))))
          > >

1. Nie bedzie to kawalek trybuny tylko dwie nowe trybuny. Jedna dobudowana,
          nowoczesna trybuna. Luk zburzony i dobudowana druga, taka sama trybuna.
          2. Dach bedzie na calym stadionie. Bedzie to jedyny tego typu dach w Polsce.
          Kazde miejsce znajdzie sie pod dachem.
          3. Wybrana bedzie ziemia spod trybun. Koniec z walami.

Moze nie bedzie to san siro ale w Polsce takiego stadionu nie bedzie nigdzie.

> > Ale nie o tym chcialem napisac.
          > >
          > > Do Lecha Poznan przychodza nowi zawodnicy.
          > >
          > > Najnowsze wzmocnienie to 20 letni Lukasz Madej.
          > >
          > > Wczesniej przyszli Bosacki, Piskula, Reiss, Slusarski.
          > >
          >
          > >
          > > Mozliwe ze Lech jeszcze sprowadzi do Poznania Tarachulskiego.
          > >
          > > I bycmoze odzyje jeszcze sprawa przejscia do Lecha Kaczorowskiego.
          > > Przypominam ze Polonia w 1 lidze nie zagra wiec ten pilkarz moze wyladuje
          > w
          > > Poznaniu.
          • Gość: marti Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 12:41

> Gość portalu: marti napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Lechita napisał(a):
            > >
            > > > Sa pieniadze na stadion, wiec Kolejorz buduje nowoczesny stadion. Juz
            > za
            > > > niedlugo bedzie w Poznaniu stadion ktory bedzie przypominal najlepsze
            >
            > > > stadiony w Europie. Bedzie to jedyny stadion XXI wieku w Polsce.
            > >
            > >
            > >
            > > a to sie uśmiałem, dobudowany kawałek trybuny i dach, tożto San
            > > Siro :))))))))))))))
            > > >
            >
            > 1. Nie bedzie to kawalek trybuny tylko dwie nowe trybuny. Jedna dobudowana,
            > nowoczesna trybuna. Luk zburzony i dobudowana druga, taka sama trybuna.
            > 2. Dach bedzie na calym stadionie. Bedzie to jedyny tego typu dach w Polsce.
            > Kazde miejsce znajdzie sie pod dachem.
            > 3. Wybrana bedzie ziemia spod trybun. Koniec z walami.
            >
            > Moze nie bedzie to san siro ale w Polsce takiego stadionu nie bedzie nigdzie.

znacznie wiekszy i nowocześniejszy będzie na Łazienkowskiej :)
            >
            > > > Ale nie o tym chcialem napisac.
            > > >
            > > > Do Lecha Poznan przychodza nowi zawodnicy.
            > > >
            > > > Najnowsze wzmocnienie to 20 letni Lukasz Madej.
            > > >
            > > > Wczesniej przyszli Bosacki, Piskula, Reiss, Slusarski.
            > > >
            > > > Blisko podpisania transferu jest Waldemar Kryger, ktory mimo swojego
            > wieku
            > >
            > > > umiejetnosciami przywyzsza 98% obroncow Ekstraklasy.
            > > >
            > > > Mozliwe ze Lech jeszcze sprowadzi do Poznania Tarachulskiego.
            > > >
            > > > I bycmoze odzyje jeszcze sprawa przejscia do Lecha Kaczorowskiego.
            > > > Przypominam ze Polonia w 1 lidze nie zagra wiec ten pilkarz moze wyla
            > duje
            > > w
            > > > Poznaniu.
            • Gość: Lechita Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: 218.145.63.* 22.07.02, 12:44
              Gość portalu: marti napisał(a):

znacznie wiekszy i nowocześniejszy będzie na Łazienkowskiej :)

W Poznaniu juz prace niedluga rusza. A uwas co? gada sie i gada? A wogole po co
              wam nowy stadion jak go wasi kibice spala?

• Gość: marti Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 14:50

> Gość portalu: marti napisał(a):
                >
                > znacznie wiekszy i nowocześniejszy będzie na Łazienkowskiej :)
                >
                > W Poznaniu juz prace niedluga rusza. A uwas co? gada sie i gada? A wogole po
                co
                >
                > wam nowy stadion jak go wasi kibice spala?

na razie nic sie u was nie dzieje, poza tym ile trzeba planow żeby dobudować
                trybune i dach za 8 mln $, na Łazienkowskiej będzie stadion na 40 tys., nowy
                projekt architektoniczny no i otoczka, korty tenisowe, hotel, sklepy, zawiązana
                zostanie społka a u was co ?? :))
                >
      • dryfulec Re: Wzmocnienia Lecha Poznan 22.07.02, 11:16
        Nie rozumiem skad biora sie docinki moich przedmowcow i agresja w
        wypowiedziach. Nie potrafimy sie chyba cieszyc radoscia innych. A szkoda.

Osobiscie ciesze sie, ze Lech powrocil do ekstraklasy i ze wzmiacnia sie przed
        sezonem. Mocne zespoly to dobre spotkania, a to z kolei oznacza wieksze
        zainteresowanie kibicow, wieksze wplywy z biletow, zainteresowanie sponsorow,
        itd... Gratuluje wzmocnien i zycze pieknego stadionu. Oby we wszystkich
        miastach Polski znalazly sie pieniadze na takie inwestyscje. Mam nadzieje, ze
        Lech bedzie sie znakomicie prezentowal na boiskach ligowych. Wielu sukcesow.
        Pozdrawiam.
        • Gość: kataryna Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:43
          dryfulec napisał:

> Nie rozumiem skad biora sie docinki moich przedmowcow i agresja w
          > wypowiedziach. Nie potrafimy sie chyba cieszyc radoscia innych. A szkoda.
          >
          > Osobiscie ciesze sie, ze Lech powrocil do ekstraklasy i ze wzmiacnia sie
          przed
          > sezonem. Mocne zespoly to dobre spotkania, a to z kolei oznacza wieksze
          > zainteresowanie kibicow, wieksze wplywy z biletow, zainteresowanie sponsorow,
          > itd... Gratuluje wzmocnien i zycze pieknego stadionu. Oby we wszystkich
          > miastach Polski znalazly sie pieniadze na takie inwestyscje. Mam nadzieje, ze
          > Lech bedzie sie znakomicie prezentowal na boiskach ligowych. Wielu sukcesow.
          > Pozdrawiam.

Nareszcie ktoś bez piany na ustach :)))
          Nie podoba mi się styl Lechity na tym forum (styl do którego zresztą wielu jego
          dyskutantów efektownie się dopasowuje) ale nie przeszkadza mi to cieszyć się z
          poworotu Lecha do ekstraklasy. Jeśli będzie miał ładny stadion, silną drużynę i
          wspaniałych kibiców - tylko pogratulować.
      • Gość: maciekl Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: *.internetia.pl 22.07.02, 12:12
        Śmieszą mnie te mocarstwowe plany Lecha, tak naprawdę to kolos na gliniannych nogach i jak mu
        miasto nie pomoże to padniew szybkim tempie.
        Mrzonki o wejściu na giełdę to w polskich warunkach zarżnięcie się (nie mogę doczekać się debiutu Legii
        i Lecha ), po prostu te akcje przechwycą faceci którzy zrobią z klubu nic ziemię sprzedają a potem jeszcze
        na marce ( bo mimo wszystko zarówno Lech jak i Legia to bardzo dobre marki ) zrobią klasyczną
        wydmuszkę.
        • Gość: Lechita Re: Wzmocnienia Lecha Poznan IP: 218.145.63.* 22.07.02, 12:42
          Gość portalu: maciekl napisał(a):

> Śmieszą mnie te mocarstwowe plany Lecha, tak naprawdę to kolos na gliniannych
          n
          > ogach i jak mu
          > miasto nie pomoże to padniew szybkim tempie.

Jakie plany? Nowy stadion to cos smiesznego? Lepiej zeby grali na jakims
          stadioniku jak twoj wyjebany klubik? Widzisz, Poznan pomaga klubowi bo w
          Poznaniu wszyscy wiedza ze to cos dobrego dla calego miasta. A stadion jest
          miejski, nie tylko Lecha. Bedzie w Poznaniu prawdziwy stadion a nie jakies
          gowno dla 10 tys ludzi z walacymi sie trybunami albo namiotem zamiat dachu.

A o glinianych nogach nie szczekaj. Lech nie ma jednego prezesika tak jak
          Pogon, ale wielu inwestorow i sponsorow. Ma duza baze z ktorej czerpie
          pieniadze. Wspopracuje z powaznym bankiem, i z miastem.

> Mrzonki o wejściu na giełdę to w polskich warunkach zarżnięcie się (nie mogę
          do
          > czekać się debiutu Legii
          > i Lecha ), po prostu te akcje przechwycą faceci którzy zrobią z klubu nic
          ziemi
          > ę sprzedają a potem jeszcze
          > na marce ( bo mimo wszystko zarówno Lech jak i Legia to bardzo dobre marki )
          z
          > robią klasyczną
          > wydmuszkę.

Widac ze nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodz penerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka