Gość: igrek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.06.05, 22:37 Słyszeliście że podobno z derby za Jonssona ma jechać duńczyk Bjerre ???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 27.06.05, 22:50 przecież on jeżdzi w Gorzowie!!! czy wy ludzie naprawde jesteście aż takimi głąbami?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 27.06.05, 22:59 a jeśli ktoś mnie zapyta: "jak jesteś taki mądry to powiedz kto?"... to ja mówię: Billy Hamill, Chris Louis, Scott Nicholls, a może i nawet Jason Lyons (nie zapomnę jego końcówki w derbach 2001)! Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Bjerre w Bydgoszczy 27.06.05, 23:12 Do wzięcia są jeszcze: Sam Ermolenko i Henka Gustafsson :-). Albo Waldek Cieślewicz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 27.06.05, 23:36 i czemu miało to służyć? proponuję każdą dyskusję kwituj takim debilnym tekstem, to wszyscy się dogadamy i rzeczowo podyskutujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Bjerre w Bydgoszczy 28.06.05, 00:09 Gość portalu: kibic napisał(a): > i czemu miało to służyć? HM może to poczucie humoru albo alegoria słowa...:-). Wiesz kibicu jeśli to ty oceniasz jako debilne to jakoś mnie to nie rusza. A może to obraz kogo jeszcze można zakontraktować? Rusz mózgownicą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 28.06.05, 00:13 ok! biję się w pierś! jednym słowem posunąłem się za daleko... ale odniosłem wrażenie, że przez Twoje poczucie humoru dyskusja zejdzie na inne tory i zacznie się rozmowa o czymś innym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Bjerre w Bydgoszczy 28.06.05, 00:23 NP.A tak serio to: Hamill ( ale czy on wrócił po kontuzji?) i może Zagar? Ani Louis ani Nicholls nigdy w Polsce nie błyszczeli. A z Apatorem to nie będzie spacerek. Potrzebujemy zawodnika na 8-10 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.06.05, 23:04 Sorry, dałem ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniu Re: pewnie to będzie Nicholls IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 10:02 Scotty Nicholls w Angli w statystykach zajmuje 7-pozycję a w Szwecji 12, więc jest dobrym kandytatem. Jest na poziomie naszego Andreasa. A po drugie on powinnien się zgodzić, bo w sierpniu jest Grand Prix i to jest okazja na ustawenie motocykli pod Grand Prix, więc na pewno na nasz mecz wziąłby wszystko co najlepszei pewnie pojechałby w tym meczu bardzo, bardzo dobrze-nie zapominajmy to jest cicha rywalizacja między zawodnikami. Tylko żeby nie był to jakiś zagraniczny junior, bo na kim on wtedy będzie wygrywwał-tylko na junorach- spójrzcie na Lindbaecka-robił punty tylko na Kleszce i Buczkowsim-oraz Robackim- ale to już inna para kaloszy. Wydaje mi dię, że to bedzie Nicholls, bo przed Zielonką działace już jego nazwisko wymieniali. Zagar odpada w Szwecji zajmuje 67 pozycję-więc działacze go nie wezmą. jeszcze Jesper B. Jensen--pozostaje-to też doswiadczony zawodnik.Ale już popołudniu powinniśmy wiedzieć kim on będzie- kto wspomoże bydgoską drużynę w niedzielnym meczu.?Tym razem oni muszą wiedziec od Jonssona czy pojedzie i to do dziś a nie do soboty jak ostatnio przed zieloną , że nie mogliśmy nikogo zakontraktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Jesper B.Jensen totalny lol IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 15:37 jeszcze Jesper B. Jensen--pozostaje-to > też doswiadczony zawodnik. Objechł 5 spotkań w 1 ligowym TZ Sipma Lublin jego średnia po 21 biegach to 1,190:)) To miało być wzmocnienie a nie osłabienie :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 15:50 Scott Nicholls, Ales Dryml, Chris Louis, Jason Lyons, Henrik Gustaffson, David Norris...do wzięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicPolonii Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:13 zdecydowanie postawilbym na Scotta Nicholsa mysle ze on gwarantuje te 8 punktow w meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 19:51 Może Billy Hamill??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicPolonii Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:10 Hamill napewno swietny zawodnik i gwarantuje sporo punktow. Ale nie orientuje sie czy on nie jest czasem kontuzjowany, druga rzecz to tani zawodnik to to nigdy nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 28.06.05, 20:44 Chris... a może Polonia zakontraktuje... Billy Hamila? jakoś nikt wcześniej w tym wątku na to nie wpadł, a więc ja to robię teraz! Odpowiedz Link Zgłoś