Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bjerre w Bydgoszczy

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.06.05, 22:37
    Słyszeliście że podobno z derby za Jonssona ma jechać duńczyk Bjerre
    ????????????????????????????
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 27.06.05, 22:50
        przecież on jeżdzi w Gorzowie!!! czy wy ludzie naprawde jesteście aż takimi
        głąbami??????
        • Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 27.06.05, 22:59
          a jeśli ktoś mnie zapyta: "jak jesteś taki mądry to powiedz kto?"... to ja
          mówię: Billy Hamill, Chris Louis, Scott Nicholls, a może i nawet Jason Lyons
          (nie zapomnę jego końcówki w derbach 2001)!
          • czawez Re: Bjerre w Bydgoszczy 27.06.05, 23:12
            Do wzięcia są jeszcze: Sam Ermolenko i Henka Gustafsson :-). Albo Waldek
            Cieślewicz:-))))
            • Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 27.06.05, 23:36
              i czemu miało to służyć? proponuję każdą dyskusję kwituj takim debilnym tekstem,
              to wszyscy się dogadamy i rzeczowo podyskutujemy..
              • czawez Re: Bjerre w Bydgoszczy 28.06.05, 00:09
                Gość portalu: kibic napisał(a):

> i czemu miało to służyć?
                HM może to poczucie humoru albo alegoria słowa...:-). Wiesz kibicu jeśli to ty
                oceniasz jako debilne to jakoś mnie to nie rusza. A może to obraz kogo jeszcze
                można zakontraktować? Rusz mózgownicą!
                • Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 28.06.05, 00:13
                  ok! biję się w pierś! jednym słowem posunąłem się za daleko... ale odniosłem
                  wrażenie, że przez Twoje poczucie humoru dyskusja zejdzie na inne tory i zacznie
                  się rozmowa o czymś innym.
                  pozdrawiam
                  • czawez Re: Bjerre w Bydgoszczy 28.06.05, 00:23
                    NP.A tak serio to: Hamill ( ale czy on wrócił po kontuzji?) i może Zagar? Ani
                    Louis ani Nicholls nigdy w Polsce nie błyszczeli. A z Apatorem to nie będzie
                    spacerek. Potrzebujemy zawodnika na 8-10 pkt.
        • Gość: igrek Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.06.05, 23:04
          Sorry, dałem ciała.
          • Gość: maniu Re: pewnie to będzie Nicholls IP: *.tvgawex.pl 28.06.05, 10:02
            Scotty Nicholls w Angli w statystykach zajmuje 7-pozycję a w Szwecji 12, więc
            jest dobrym kandytatem. Jest na poziomie naszego Andreasa. A po drugie on
            powinnien się zgodzić, bo w sierpniu jest Grand Prix i to jest okazja na
            ustawenie motocykli pod Grand Prix, więc na pewno na nasz mecz wziąłby wszystko
            co najlepszei pewnie pojechałby w tym meczu bardzo, bardzo dobrze-nie
            zapominajmy to jest cicha rywalizacja między zawodnikami. Tylko żeby nie był to
            jakiś zagraniczny junior, bo na kim on wtedy będzie wygrywwał-tylko na junorach-
            spójrzcie na Lindbaecka-robił punty tylko na Kleszce i Buczkowsim-oraz Robackim-
            ale to już inna para kaloszy. Wydaje mi dię, że to bedzie Nicholls, bo przed
            Zielonką działace już jego nazwisko wymieniali. Zagar odpada w Szwecji zajmuje
            67 pozycję-więc działacze go nie wezmą. jeszcze Jesper B. Jensen--pozostaje-to
            też doswiadczony zawodnik.Ale już popołudniu powinniśmy wiedzieć kim on będzie-
            kto wspomoże bydgoską drużynę w niedzielnym meczu.?Tym razem oni muszą wiedziec
            od Jonssona czy pojedzie i to do dziś a nie do soboty jak ostatnio przed
            zieloną , że nie mogliśmy nikogo zakontraktować.
            • Gość: Chris Jesper B.Jensen totalny lol IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 15:37
              jeszcze Jesper B. Jensen--pozostaje-to
              > też doswiadczony zawodnik.
              Objechł 5 spotkań w 1 ligowym TZ Sipma Lublin jego średnia po 21 biegach to
              1,190:)) To miało być wzmocnienie a nie osłabienie :)) Pozdrawiam
      • Gość: Chris Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 15:50
        Scott Nicholls, Ales Dryml, Chris Louis, Jason Lyons, Henrik Gustaffson, David
        Norris...do wzięcia
        • Gość: kibicPolonii Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:13
          zdecydowanie postawilbym na Scotta Nicholsa mysle ze on gwarantuje te 8 punktow
          w meczu.
        • Gość: Chris Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.06.05, 19:51
          Może Billy Hamill??;)
          • Gość: kibicPolonii Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:10
            Hamill napewno swietny zawodnik i gwarantuje sporo punktow. Ale nie orientuje
            sie czy on nie jest czasem kontuzjowany, druga rzecz to tani zawodnik to to
            nigdy nie byl.
          • Gość: kibic Re: Bjerre w Bydgoszczy IP: 83.238.70.* 28.06.05, 20:44
            Chris... a może Polonia zakontraktuje... Billy Hamila? jakoś nikt wcześniej w
            tym wątku na to nie wpadł, a więc ja to robię teraz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka