Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Agentura

IP: *.aster.pl 03.07.05, 22:20
    Panowie!! To, że sezon sie skończyl nie oznacza, że możecie w taki sposób
    traktować czytelników.... Ten artykuł jest słaby i taka jest prawda. W
    świecie NBA w tym czasie naprawdę wydarzyło się wiele innych bardziej
    interesujących rzeczy i o tym warto napisac. Czy Wy nie potraficie nawet
    wejśc na espn i wykupic abonamentu na ich artykuly??? Chyba gazeta pokryje
    Wam koszty? Oni piszą wiele ciekawiej i mają dużo cenniejsze uwagi,
    spostrzeżenia i kometarze. Tak jak piszecie Wy to po prostu nie wypada ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: johnnie rep Rutkowski, Wujec: Agentura IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 03.07.05, 22:31
        lekko i przyjemnie na zakonczenie sezonu
        TW Nerka byl najlepszy;)
        pozdro do listopada

BTW ktos wie gdzie sie podzial Isiah? moze znowu zacznie pisac?
        • Gość: gandixx344 Re: Rutkowski, Wujec: Agentura IP: *.piotrkow.net.pl 22.07.05, 22:38
          i znowu o wszystkim decyduja pieniadze-to nie skonczy sie nigdy
      • Gość: zygzyg niby racja ale jak panowie R&W IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 23:18
        zaczna kopiowac dokonania z espn insider to bedziesz plul ze to oszustwo...

zauwaz ze ten artykul nie jest dla die-hard fans of nba (ktorzy potrafia podac
        statystyki AI z roku 2001 obudzeni w srodku nocy) ale dla przecietnego
        czytelnika gw ktory kosza ma gdzies a tak sobie przynajmniej poczyta cos z
        pogranicza polskiego podworka (lustracja) w sosie nba i moze nawet troche sie
        usmiechnie a nawet zainteresuje kto to taki ten Shaq. artykul nie jest moze
        ekstra super wypasiony ale jest ok. Przynajmniej dla mnie.
        • Gość: M.Sołtys Re: niby racja ale jak panowie R&W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:49
          Dajcie spokoj, wiecie, jak trudno napisac raz w tygodniu dobry felieton? Rutkowski i Wujec na pewno wiedza:). Moze nie zawsze tworzyli arcydziela, ale w skali calego roku, a w zasadzie sezonu NBA, radzili sobie wcale przyzwoicie. Moim zdaniem szczegolnie dobry tekst popelnili tuz po premierze Zemsty Sithow. Powstan, lordzie Kobe;). Do listopada, Panowie!
      • Gość: Joaquin Nie chcę wyjść na malkontenta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 03:28
        Nie chcę wyjść na malkontenta, bo generalnie Wasze felietony mi się podobają,
        ale nazwanie Zo - "TW Nerka" to gruuuba przesada. Panowie zastanówcie się nad
        tym proszę...

---------------------------------
        A Pacesas musi odejść:)))
        • Gość: johnnie rep Re: Nie chcę wyjść na malkontenta... IP: 83.206.34.* 04.07.05, 08:31
          no w sumie racja Zo przpraszam ze sie smialem z twojej nerki
          ale TW Kanada jest ok:)
      • Gość: przem k Browo IP: *.laczpol.net.pl 04.07.05, 10:17
        pierwszy chyba raz ten artykół podobał mi się w całości , bo pod koniec finałow
        już panowie obniżyli loty , i zaczeli znów wracać do swojej młodości.
        fajny pomysł , fajny artykół - gratulacje od tajnego redaktora:)
      • Gość: groveman Re: Rutkowski, Wujec: Agentura IP: 80.50.249.* 04.07.05, 11:04
        Prawdę mówiąc artykuły panów R&W są jedną z tych rzeczy, dzięki którym
        poniedziałki wyglądają całkiem znośnie. To zdecydowanie najlepsze teksty w
        sportowej części gazety.pl.
      • Gość: roofcio Re: Rutkowski, Wujec: Agentura IP: *.magma-net.pl 05.07.05, 18:20
        Felieton może być, choć pisaliście już lepsze. Ogólnie muszę stwierdzić, że
        piszecie najlepiej w całej GW sportowej. Tak trzymajcie i wracajcie od nowego
        sezonu.
        • Gość: melan do listopada? why? IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.07.05, 20:15
          panowie, moze zaczelibyscie troche szybciej? moze zalozylibyscie bloga? ja
          moglbym nawet placic za czytanie w2aszych tekstów. nie mam tv, a nba kocham.
          was też kocham.
          cpwcś.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka